Mene je pa zelo pozitivno presenetilo, ko sta se Lucha in Mora začeli igrati!
Do zdaj so bila vsa srečanja mirna, sta taki kolegici, lahko bi rekli kot sestri, se zelo dobro razumeta, Mora kopira Lucho in mora delati vse isto kot dela Lucha, vozita se skupaj v avtu, sta v stanju spat skupaj, če ne to se pa ignorirata ali samo malo prevohata in to je to. Lucha je stara 4, Mora 3 leta in sem mislila da se bosta pač zelo lepo zastopili, prav igrali pa nikoli. Najprej sem razmišljala da bi igro prekinila, vemo da je lahko en pes bolj glasen in grob, drugi to narobe razume in lahko poči. Ko pa sem videla da je ta igra zelo nedolžna, se kao grickata, v resnici pa samo nakazujeta, norita skupaj in se ena drugi mečeta na tla in kao pustita maltretirat..kot da imata eno posebno spoštovanje in razumevanje ena do druge, pa sta obe dominantni psici, Lucha sicer bolj kot Mora in prav skozi igro to ponavadi pokaže, v tem primeru pa ne.
Tej psi me z vsakim dnem bolj presenečajo, Lucha itak, Mora je pa psica ki je celo življenje pred prihodom v Evropo preživela v pesjaku in je z D.A. psicami bolj kot ne do zdaj imela samo slabe izkušnje.

Mladički so medtem ko sta se igrali plezali po njima in skakali naokoli.