Ufff.... tole je bil pa dolg dan 

Da na hitro povzamem dogajanje zadnjih parih dni.
Najprej smo bili opozorjeni da porabljamo preve? "resursov" in da naj stvar normaliziramo "or else", takrat sem se lotil forum nadgradit na najnovešo verzijo, s ?imer sem upam da se bo stvar (vsaj za?asno) uredila, pa se ni  

Tako smo bili v?eraj zve?er doko?no odklopljeni z sporo?ilom da naj si najdemo drugega gostitelja, ker pri njih ne moremo bit ve?... seveda panika kaj sedaj in kako ... tako da je ?rt pol no?i prebedel pred ra?unalnikom in iskal cenovno sprejemljivo in seveda tehnološko primerno gostovanje.
Hvala bogu je iskanje obrodilo sadove in zjutraj smo že imeli nov server, jupi! 

Ampak tukaj so se težave šele za?ele, saj je novi tip gostovanja ?isto nekaj drugega kot to kar je bilo dosedaj. Prakti?no je bilo treba server narediti iz nule (upam da mi je kolikor toliko uspelo 

) ... no, do ve?era sem prišel že tako dale? da sem imel podatke prenešene, le še povezavo z podatkovno bazo je bilo potrebno vzpostaviti.
Kakorkoli, pesjanar trenutno res deluje samo zasilno, zato prosim brez raznih sporo?il "meni ne delajo slikice", po?akajte par dni ali pa recimo kar kakšen teden, in ?e stvar še vedno ne bo delala vredu, potem pa le povejte 

Ufff... tale tekst nima ne repa le glave, je bolj kot ne krik zmagoslavja nad mehansko zverjo 

Lahko No?, ?rt