tehnika in tehnične težave

ninci · 224831

anana

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #180 : 10 April 2006, 21:12:28
Sej, če se hočeš prepričat, da je bilo poslano, pa pogledaš v outbox :).

Person

• *
Odgovori #181 : 11 April 2006, 08:05:41
Js Person-a razumem, da ne dobi potridla, da je sporočilo poslano.
npr. na e-mailu...če pošlješ sporočilo ti napiše...sporočilo je bilo uspešno poslano, kopija se je shranila v sent mail al nekaj takega...tu pa ne pove, ali si uspešno poslal (je oseba sploh dobila) ali ne....Person...mam prav?  :-\
Aha, prav imaš ... ja tisto vem, da lahko potem pogledaš pod poslana sporočila ... samo to je bolj špartanski način.

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #182 : 11 April 2006, 09:16:47
Se opravičujem nisem šla vsega brat, tako da je mogoče že kje odgovorjeno... Ampak je toliko tega, da lahko berem cel dan ;)

A lahko zbrišeš lastno sporočilo?

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #183 : 11 April 2006, 09:36:12
Zbrisat ne moreš, lahko pa spremeniš pa tam  zbrišeš vse pa spodi napišeš zbrisano by ...  :D :D

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #184 : 11 April 2006, 09:40:31
he he... ni slaba ideja ;)-

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #185 : 17 April 2006, 14:17:31
Zbrisati ga sicer ne moreš,...tako, da je v takem primeru najbolje kar spremeniti vsebino.  ;)

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Person

• *
Odgovori #186 : 17 April 2006, 14:52:33
@Tosy:
Sej verjetno tega nisi opazila:

Zbrisat ne moreš, lahko pa spremeniš pa tam  zbrišeš vse pa spodi napišeš zbrisano by ...  :D :D

8)

Prof. za fiziko bi že rekel ... špegle pucat ;D

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #187 : 17 April 2006, 15:54:18
Ko se vam zgodi "ups" sporočilo, ki ga pač ne morete sami izbrisati in ne veste v kaj bi ga popravili enostavno  spremenite to sporočilo tako, da vanj napišete samo Izbriši. Prvi moderator, ki bo prišel do vašega sporočila pa bo sporočilo izbrisal.

Lp nina

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #188 : 17 April 2006, 18:31:47
Ja, Person res nisem opazila... :o

Ninci, hvala za info!  ;)

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Apollo

• *
  • Nuba (Nera)
Odgovori #189 : 08 Junij 2006, 10:10:39
Mene pa zanima kako veš da je bilo sporočilo naknadno popravljeno. Tudi v temi švicarjev se je nekaj naknadno popravljalo na začetku, pa to pri sporočilu nič ne piše... Potem pa naslednji post nekam čudno izpade... V glavnem kako se ve da se je nek post popravljal?

Psarna Karantanska-veliki švicarski planšarski pes
www.karantanska.si

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #190 : 08 Junij 2006, 13:27:23
Spodaj piše (men se zdi) "sporočilo spremenjeno (npr.) 21.00(recimo)" al pa "sporočilo spremenil/a Ninci(Trigi,Zoe)" a veš...

lp Jure

zoe

• Moderator
Odgovori #191 : 08 Junij 2006, 13:46:02
Apollo, ne ve se  ;)

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

galy

• *
Odgovori #192 : 08 Junij 2006, 13:52:43
 ??? Zakaj ne? V katerih primerih pa potem napiše tisti tekst? Meni nič jasno...

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
Odgovori #193 : 08 Junij 2006, 13:54:13
Če tekst popraviš preden kdo prebere tvoj post, se nič ne napiše, če pa ga je že kdo prebral, pa napiše, da je bila sprememba dne tega pa tega ob tej pa tej uri.
Lp

galy

• *
Odgovori #194 : 08 Junij 2006, 14:03:43
Ja, to razumem. Samo mi govorimo o postih, ki so bili popravljeni kasneje - ko se je v temo že pisalo (vsaj tako sem razumela vprašanje Apolla)

Tudi v temi švicarjev se je nekaj naknadno popravljalo na začetku, pa to pri sporočilu nič ne piše... Potem pa naslednji post nekam čudno izpade...

Apollo

• *
  • Nuba (Nera)
Odgovori #195 : 08 Junij 2006, 16:04:50
To sploh ni res! Post so spremenili šele ko sem opozorila da se ne strinjam z nekaterimi navedbami glede bolezenske problematike pasme(ki so bile btw mal mimo oz. netočne)... Menim, da bi moral administrator to urediti tako, da bi se v vsakem primeru videlo, da je nekdo popravljal za nazaj!!! OK se pravi, da se nič ne vidi...
Lp

www.karantanska.si

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #196 : 08 Junij 2006, 16:32:36
apollo v naslednje raje citiraj besedilo pa ne bodo mogli spreminjati (lahko ga bodo samo se bo tvojem citatu videlo kaj so napisali)  ;) ;D

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #197 : 08 Junij 2006, 16:50:47
Pa itak se vidi, da so popravili šele po tem, ko si jih popravila. :)Ker pr men vedno piše "spremenil,*yure* 11.00(recimo)"

lp Jure

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #198 : 08 Junij 2006, 17:00:38
To sploh ni res! Post so spremenili šele ko sem opozorila da se ne strinjam z nekaterimi navedbami glede bolezenske problematike pasme(ki so bile btw mal mimo oz. netočne)
Lp
Izgleda da se ne napiše vsakič  :-\

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #199 : 08 Junij 2006, 19:51:25
Neverjetno kako hitro opazite spremembe  8)

Kdo in kdaj je spreminjal določen prispevek se po novem ne vidi več, zaradi določenih problemov ki so se pojavili pri tem in zato ker tisti tekst nikomur nič ne pomaga, ker tudi če je spremenjeno, nihče ne ve kaj je bilo spremenjeno ;)
Zato je najbolje da se vsi navadimo da počnemo to kar je predlagala kanchy; del besedila na katerega odgovarjate najprej citirate in nato podate svoj odgovor. Citat se namreč ne spremeni, kljub temu da se je spremenil izvorni post.

Lp, Črt

Apollo

• *
  • Nuba (Nera)
Odgovori #200 : 08 Junij 2006, 19:52:20
Ne se ne... Sem ravno brala temo o dogah pa se tudi tam pritožujejo nad tem... :-[

www.karantanska.si

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #201 : 08 Junij 2006, 20:08:22
Ne se ne... Sem ravno brala temo o dogah pa se tudi tam pritožujejo nad tem... :-[

Se je napisalo vsakič.
Zdaj se ne napiše več oz. vi tega ne vidite. Začnite citirat besedila pa je problem rešen ;) Ko bo bistvo citiranega besedila odstopalo od popravljenega sporočila bo popravljalec kaznovan. To je to. Vam itak nič ne pomaga če piše, da je sporočilo spremenjeno pa je oseba lahko samo popravila pravopisne napake (priznam da to jaz počnem ogromnokrat, ker mi je uporaba gumba predogled zgleda popolnoma tuja)... in da se ne pritožujete nad število sprememb jih zdaj ne vidite, ko pa boste spremembe dokazali z citati bomo pa ukrepali.

Upam, da je zdaj jasno :-\.

Lp nina

p.s. popravljeno sporočilo :P

Rinchy

• Moderator
Odgovori #202 : 12 Junij 2006, 21:23:48
Mogoče ne paše sem,pa vseeno.Zakaj je royal canin samo pod hrana in ne pod briketirana in konzervirana hrana,kot ostale? Lahko,da ste spregledali pri selitvi ,ampak jaz sem slučajno opazila  ;)

lp,
Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #203 : 12 Junij 2006, 21:31:51
Hvala, smo spregledali ja.

Lp nina

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #204 : 13 Junij 2006, 20:18:54
Hmm .. Ena tema Royal Canin je bila naknadno odpreta in pač mnenja o hrani. Ena je pa že prej bila odpreta v kateri so napisane sestavine pa tko. Mogoče bi ju bilo pametno združit.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #205 : 20 Junij 2006, 11:17:39
Vem da je malenkost...

Citiraj
Ime klinike:Veterinarska postaja Ljubljana d.o.o.
Naslov:Cesta v Mestni log 51a, 1000 Ljubljana
Tel.št: 01/ 420 56 39
Internetna stran: http://www.veterinarska-postaja.si
Ime klinike: Veterinarstvo Trstenjak - Zajc
Naslov: Ulica padlih borcev 23, Ljubljana
Tel.št: 01 / 565 51 20
Internetna stran: http://www.klinika-vtz.si/

V temi veterinarji sta tile dve vet. postaji napisani skupaj (ni presledka)  ;)

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #206 : 20 Junij 2006, 14:30:20
Hvala Kanchy  ;D

Programček za objavljanje v spletu je malo 'čukast' in potem včasih pozabi iti v novo vrstico :D

Lp, Črt

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #207 : 24 Junij 2006, 18:04:46
Mene samo zanima, zakaj mi je v profilu tole kazalo...Sem šele prej opazila, ko sem si hotela profil spremeniti...?

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #208 : 26 Junij 2006, 12:23:42
Ne vem če paše sem... kaj pomeni če uporabniku piše (pod kdo je prisoten) Nič, ali pa nič kar lahko vidiš...  ??? ???

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #209 : 26 Junij 2006, 12:30:30
Jaz sem tudi šla gledati in opazila?