tehnika in tehnične težave

ninci · 224814

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #240 : 30 Junij 2006, 16:10:40
kanchy: si pustila tekst pod sliko nespremenjen ali si ga zbrisala? Če se ne motim je tekst pod sliko obvezen pri nalaganju nove slike.

V bistvu sem ga ravno dodala zato če bi mi potem hotel naložit novo sliko  :-\ Pa noče

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #241 : 30 Junij 2006, 17:55:19
kanchy: če se ti lubi, mi pošlji slikico ki jo želiš imeti v avatarju po mailu in jo bom jaz poizkusil naložiti.

Lp, Črt

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #242 : 30 Junij 2006, 18:18:12
Evo sem ti kar prek ZS, a bo v redu, ali mora biti prek mail-a?

Person

• *
Odgovori #243 : 30 Junij 2006, 19:30:36
no... sama uporaba programa traceroute ni zahtevna...  bolj težavno je to potem prekopirati ... navodila so za WIN XP SLO

- Start > Zaženi ...
- Vpišeš 'command' in enter, odpre se črno okno z besedilom
- V oknu vpišeš komando
Koda: [Select]
tracert www.pesjanar.si
Namesto ukaza 'command' (kateremu ime izhaja še iz dosa ), pišite raje kar 'cmd'
... sej naredita približno isto, samo je 'cmd' novejša različica konzole in podpira dodatne bombončke :)

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

Šapa

• *
Odgovori #244 : 30 Junij 2006, 22:55:42
to sicer ni težava, ampak vprašanje... koliko zasebnih sporočil imaš lahko pod "prejeto"? je kakšna omejitev?

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #245 : 01 Julij 2006, 15:49:27
Bom malo malenkostna :D

Pasme - II. FCI skupina - šnavcarji (naj bi bili snavcerji ane ;))

In pa tule pri odgovoru, ko na koncu pise: "bliznjica: prtisnite alt+s za pošiljanje ali alt+p za predogled". Kdo ugane, kje se skriva napakica? :P

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #246 : 01 Julij 2006, 16:39:06
In pa tule pri odgovoru, ko na koncu pise: "bliznjica: prtisnite alt+s za pošiljanje ali alt+p za predogled". Kdo ugane, kje se skriva napakica? :P

ne "prtisnite", ampak pritisnite :) pa še nekaj je, česar nisi opazila - ne "predolgled", ampak predogled ;).

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #247 : 01 Julij 2006, 17:55:02
saj pise predogled :P

trigi

• Administrator
Odgovori #248 : 01 Julij 2006, 20:19:01
Sammy ima prav: piše predolgled :D in to poveste šele sedaj .. c c c  ;D

Kanchy: sorry... šele sedajle sem prišel do računalnika... mislim da si nazadnje poslala vredu link.
Šapa: kolikor imam v spominu, število zasebnih sporočil ni omejeno
Person: hvala za dodatni navedek, saj določene verzije XPjev sploh ne poznajo več commanda ;) da ne govorimo o Win Live, ki baje sploh ne bo imel več konzole  :-\

Lp, Črt

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #249 : 01 Julij 2006, 20:26:22
meni pise predogled ;)

trigi

• Administrator
Odgovori #250 : 01 Julij 2006, 20:33:15
Na tipki piše pravilno ... vendar nad tipko je majhen tekst, kjer piše
Citiraj
bližnjica: prtisnite alt+s za pošiljanje ali alt+p za predolgled

;)

Lp, Črt

trigi

• Administrator
Odgovori #251 : 01 Julij 2006, 20:43:32
Popravljeno, čakam na naslednje odkrite napake ;)

Lp, Črt

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #252 : 01 Julij 2006, 21:09:24
Joj, sej vse pa tud ni tk važn ;D

lp Jure

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #253 : 04 Julij 2006, 17:13:47
Ne vem zakaj me ni obvestilo o novih odgovorih ???

V glavnem, meni se zdaj te prekinitve ze nekaj casa niso zgodile... je pa res, da zadnje 2 tedna nisem bila toliko na racunalniku kot ponavadi :-[

Drugace pa imam doma Siol ADSL brez routerja, se mi pa dogaja isto v sluzbi, kjer imajo mislim da cisto svojo kabelsko povezavo ???

Pa se eno vprasanje: sem videla, da se je prijavila nova uporabnica z nickom miša... vem pa, da je prijavljena tudi ze MIŠA... je torej username case sensitive oziroma, kako sta se lahko dve prijavili z istim vzdevkom?

battito animale

trigi

• Administrator
Odgovori #254 : 06 Julij 2006, 12:57:51
Lilit: če se nisi sama prijavila na obveščanje, je možno da imaš izklopljeno avtomatsko prijavo na obveščanje (glej profil>obvestila in e-mail)

username mislim da je case sensitive ... je pa spet problem pri 'Display Name', ki mislim da se lahko celo ponavlja, mislim da se bodo z novo verzijo foruma stvari izboljšale (upgrade je predviden v naslednjih dneh)

Lp, Črt

anana

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #255 : 07 Julij 2006, 11:19:12
Meni ne delajo "vse neprebrane teme" - ko klikneš "neprebrana sporočila od zadnjega obiska" imaš še to na voljo in ko kliknem mi pokaže isto kot "neprebrana sporočila od zadnjega obiska", zdaj pa nevem kerih sporočil nisem prebrala npr. včeraj, predvčerajšnjim... :-[.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #256 : 07 Julij 2006, 11:21:06
Hmm sicer smo včeraj posodabljali sistem ampak meni vse normalno dela. Probaj še enkrat z F5 osvežiti stran.

Lp nina

anana

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #257 : 07 Julij 2006, 11:25:54
Ne dela :(... Zdejle je to prvič, zmeraj mi je normalno delalo ???.

anana

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #258 : 07 Julij 2006, 11:29:10
No, zdejle sem še enkrat odprla IE in šla na PeSjanarja in sem ugotovila, da mi pod "neprebrana sporočila od zadnjega obiska", vedno pokaže čist isto.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #259 : 07 Julij 2006, 12:26:27
Sicer je pohvalno, da moderatorji posodabljajo forum. Ni mi pa jasno, zakaj je sedaj toliko težav. Ali jih imam samo jaz ?

Najprej se celo jutro in dopoldan matram s prijavo, ker imam baje neveljavno geslo, kljub temu, da sem ga spremenila na 6 številčno. Potem imam težave pri pisanju in oddajanju privatnih sporočil, sedaj pa še težave psi pisanju postov. Nikakor mi ne sprejme kakšnega napisanega posta, pa se v določeno temo matram že celo uro.

No, imam še druge težave, vendar se mi ne zdijo bistvene, ker ne vplivajo na oddajanje sporočil, razen tega, da imam težave z preogledom napisanega,ki mi ga včasih pokaže, včasih pa ne. In ker nimam možnosti popravljanja sporočil mi je to zelo zoprno.

Mi je pa všeč pri ZS, da ti napiše zraven puščico, da si na sporočilce že odgovoril. Prej nikoli nisem vedela ali sem na sporočilo že odgovorila.

Miša

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

Mašy

• *
Odgovori #260 : 07 Julij 2006, 12:55:34
Najprej se celo jutro in dopoldan matram s prijavo, ker imam baje neveljavno geslo, kljub temu, da sem ga spremenila na 6 številčno. Potem imam težave pri pisanju in oddajanju privatnih sporočil, sedaj pa še težave psi pisanju postov. Nikakor mi ne sprejme kakšnega napisanega posta, pa se v določeno temo matram že celo uro.

Meni je isto delalo in sem ga morala kake 4x ponovit da me je vpisalo.

Drugače pa vidim da je pri zasebnih sporočil malce drugače urejeno. :)

Aja, kaj je pa tale znakec ob mojih sporočil za spreminjanje (en svinčnik in list)? Poleg tega pa imam tudi na vrhu sporočila možnost spreminjanja?

Pa vidim da se moram navadit da je znakec za "gor" sedaj na levi. ;D

Lp

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #261 : 07 Julij 2006, 12:57:01
Tudi meni :(

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
Odgovori #262 : 07 Julij 2006, 13:10:44
Vse že zgoraj navedeno in pogrešam starega  :-[ smeška. Mi je bil veliko bolj simpatičen  ;) Saj vem, da je trapasto in malenkost...  :-[
lp
T.

8)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #263 : 07 Julij 2006, 16:24:58
Vse že zgoraj navedeno in pogrešam starega  :-[ smeška. Mi je bil veliko bolj simpatičen  ;) Saj vem, da je trapasto in malenkost...  :-[

Ti šment!Šele zdaj opazla da spet ni tega smajla :'(.A boste še velik spreminjal...ker vsakič je nova podoba pa gumb drugje :(.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Person

• *
Odgovori #264 : 07 Julij 2006, 17:35:30
Sicer je pohvalno, da moderatorji posodabljajo forum. Ni mi pa jasno, zakaj je sedaj toliko težav. Ali jih imam samo jaz ?
Mah, včasih se zgodi, da namestitev popravka odpre nekaj novih bug-ov  ???

trigi

• Administrator
Odgovori #265 : 07 Julij 2006, 18:28:50
Nažalost je res tako da nadgradna ponavadi pomeni izboljšavo enih lastnosti in poslabšanje drugih.

Probleme z prijavo ste verjetno imeli največ tisti ki ste imeli geslo krajše od 4 znakov - sem pa tudi sam moral iti skozi dvakratno preverjanje gesla zaradi posodobitve varnostne politike.
Kot ste opazili so se zasebna sporočila dosti spremenila ... med drugim lahko dodate tudi oznake (neke vrste mape) v katere lahko razvrščate sporočila.
Smajli bo kmalu popravljen ... moj lapsus :D
Tisti 'list in svinčnik' je namenjen hitremu popravljanju sporočila, sicer imajo nekateri brskalniki probleme s tem načinom urejanja, saj je tehnologija dokaj nova.
Pozicija gumbov GOR in DOL je začasna, saj sem ob posodobitvi pozabil da sem dodal v forum marsikaj svojega :D
Bi pa prosil bolj podrobni opis določenih problemov ki se vam pojavljajo, pa če lahko zraven še napišete brskalnik ki ga uporabljate.

Lp, Črt

Person

• *
Odgovori #266 : 07 Julij 2006, 18:39:16
Zakaj pa ne gre več urejat sporočil?

oz. gre samo zadnje sporočilo ... pač dokler ne še nihče odda nove objave.

trigi

• Administrator
Odgovori #267 : 07 Julij 2006, 18:40:52
Mislim da se odgovor skiva v temi o spreminjanju sporočil  ;)

Lp, Črt

Mašy

• *
Odgovori #268 : 07 Julij 2006, 18:44:54
Probleme z prijavo ste verjetno imeli največ tisti ki ste imeli geslo krajše od 4 znakov - sem pa tudi sam moral iti skozi dvakratno preverjanje gesla zaradi posodobitve varnostne politike.
Jaz imam 7 znakov. ;D ;D

Person, za spreminjanje imaš na voljo 10 minut, kasneje se ne da več. (klik)

Aja, sicer jaz nimam drugih problemov s forumom in celotnim portalom, razen danes z geslom. Drugače mi vse lepo deluje. :)

Lp

Person

• *
Odgovori #269 : 07 Julij 2006, 18:47:23
Aha, mah tisti svinčnik v firefoxu ravno ne dela najboljš :)
Pač če kliknem na gumb, se lepo spremeni moj post v obliko za urejanje ... potem pa kliknem še enkrat se sicer spremeni nazaj v normalno obliko, vendar se spet spremeni, ko se z miško zapeljem čez besedilo, ki sem ga napisal.

PS: Nisem vedel, da imate take probleme glede spreminjanja in brisanja ... ::)