Sicer je pohvalno, da moderatorji posodabljajo forum. Ni mi pa jasno, zakaj je sedaj toliko težav. Ali jih imam samo jaz ?
Najprej se celo jutro in dopoldan matram s prijavo, ker imam baje neveljavno geslo, kljub temu, da sem ga spremenila na 6 številčno. Potem imam težave pri pisanju in oddajanju privatnih sporočil, sedaj pa še težave psi pisanju postov. Nikakor mi ne sprejme kakšnega napisanega posta, pa se v določeno temo matram že celo uro.
No, imam še druge težave, vendar se mi ne zdijo bistvene, ker ne vplivajo na oddajanje sporočil, razen tega, da imam težave z preogledom napisanega,ki mi ga včasih pokaže, včasih pa ne. In ker nimam možnosti popravljanja sporočil mi je to zelo zoprno.
Mi je pa všeč pri ZS, da ti napiše zraven puščico, da si na sporočilce že odgovoril. Prej nikoli nisem vedela ali sem na sporočilo že odgovorila.
Miša

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.