Uf, saj šparam, saj šparam....sva z Aljošo že nov-stari večji avto kupila zaradi dodatnega člana in sva že z njo zmenjena, da sredi avgusta prideva prvo k njej, sva pri njej vsaj 2 dni, si izbereva mladiča oz. se še zadnjič odločava ali ja ali ne, ko bova videla življenje z njimi (njej predlog

, ima namreč pogoj za Nizozemce da po 1. mesecu pridejo vsak vikend gledat mladiče, ker pa sva midva od daleč, bova mogla pri njej ostat nekaj dni....za še zadnje teste, če sva primerna

), ga spičiva na teren po Nizozemski za 14 dni in nato nazaj grede odpeljeva novo kepico. Uuuuuu...meni se čist pipa!!!!!
Ja, glede na to,da je ženska že v penziji, rosno mlada ravno ni (sicer ne vem, kdaj se pri njih gre v penzijo, se mi zdi, da imajo socialni sistem blazno dobro poštiman), da ga piči po celi evropi s svojim avtodomom sama in zraven še cel kup psov...ne vem no od kod ji energije, lahko rečem samo to, da bi na stara leta tudi jaz bila rada tako vitalna in zmešana.
Glede cene mi je že vse povedala v prvem mailu in je tudi rekla, da so po 700€, samo to je bilo leto in pol nazaj, bog ve kaj se še vse spremeni, zaj pa je tudi nisem nič o tem spraševala. Saj nakup psa me ne skrbi, šparat sem vedno znala, skrbi me, da ne bi bil kakšen službeni kolaps

Komaj čakam, da se vidimo!!!!