Hoj, evo mene spet. Do računalnika pridem samo ko neham neizmerno cartat oba domorodca (ker sta zelo uboga boga zdaj

) in ko se neham naganjat z malim bombončkom oziroma, ko le ta malo zadrema. Kat nas je res čisto osvojila, pravi zakladek je. Očitno Schapendoesi takoj zlezejo lastnikom pod kožo in navdušenje nad njimi ne mine.
Je pa zagotovo res, da nam ne bo dolgčas - danes smo že krpali ograjo do stranskih sosedov. Prepričani smo bili, da imamo puppy safe ograjo, pa je zlezla mala žverca pod živo mejo (sosedovo seveda, ki pa se bohoti tudi preko ograje k nam), tam našla nam nevidno malo luknjo in že je ni bilo več. Meni je srce obstalo, zagnala sem vik in krik, skoraj že skočila čez žico, ko se je prikazala mala črna glava in mirno prilezla nazaj

. Po krpanju in eni kazenski uri v hiši je bila prva stvar, ki jo je naredila sprehod do natančno tistega mesta in preizkus ali bi šlo zadevo izvesti ponovno

.
Lepo je slišat, da je Šušu še vedno tako igriva, moj sin se namreč boji, da odrasli niso več tako utrgani. Mene samo zanima kako dolgo ga bo držalo to veselje in zaljubljenost

.
Naša vzrediteljica ima doma tri dame, želi pa si obdržati še eno iz legla, ki bi se naj skotilo čez 10 dni (nima pa še dovoljenja moža

). Naša Kat je od psičke, ki jo ima v solastništvu (živi v istem mestu) in kolikor vem v solastništvu nima drugih samic (vsaj ne takih, ki še lahko kotijo, možno pa je da ima še kako mlajšo). Ima pa v solastništvu še kar nekaj samcev. Vendar je jaz o samcih dejansko nisem spraševala, vidim pa po rezultatih razstav, da jih ima kar nekaj.