Avtor Tema: Nizozemski schapendoes [Schapendoes]  (Prebrano 771976 krat)

MANDY

• Gost
Nizozemski schapendoes [Schapendoes]
« Odgovori #1770 : 06 April 2012, 13:10:12 »
Ja, super! ;D  :D Se vidimo!

MANDY

• Gost
« Odgovori #1771 : 09 April 2012, 20:12:09 »
Pa je konec praznikov, zelo sem vesela, da se Bella ne boji pokov, ker smo imeli veliko problemov z Ido. Na sprehodu je bila na fleksiju in še zateznim povodcem, drugače bi mi ušla  ???, ob vsakem poku  (s karbidom)je paničarila. In letos so res noro pokali, Bella pa še trznila ni  ;) :).
Na agility tekmi Zagorje sta oba teka uspešno odtekli, jupi  :-* če koga zanima sta videa na naši int. strani.
Danes pa smo bili na snežnem pohodu iz Mozirske koče (Golte) do koče pod Smrekovcu.   
In na poti naleteli na čredico prašičkov  :)

C:\Users\Tratnik Darko sp\Pictures\2012-04-09 001

MANDY

• Gost
« Odgovori #1772 : 09 April 2012, 20:15:58 »
Se opravičujem ni slik, drugič ker mi spet tehnologija nagaja  >:( >:(

MANDY

• Gost
« Odgovori #1773 : 11 April 2012, 11:16:49 »
Evo ena zanimiva slika, ki jo je posnel Uroš Bokal na tekmi ag. Zagorje.

MANDY

• Gost
« Odgovori #1774 : 11 April 2012, 11:21:39 »

AJ

• *
« Odgovori #1775 : 12 April 2012, 22:47:22 »
Joj, lubica Kat... končno jo vidim brez čopka  :o :D Lepa, kot vedno  :-*
Mandy, a na tej zadnji fotki ti Bella v mediumu skače ne?
Jaz na slikah vedno občudujem te prekrasne ovire v Zagorju  :P 8)

MANDY

• Gost
« Odgovori #1776 : 13 April 2012, 09:15:10 »
Žal AJ, Bella skače v large, so jo merili trije sodniki pa je za mal prevelika  :( :'(. Saj ji ni problem skakanje, samo mene malo skrbi za tace v starosti. Včeraj pa je imela nori dan, same bedarije. Iz mize je ukradla meso  >:(, na sprehodu je ščipala in nagajala. Za konec pa je uro in pol živcirala Ido in mene, ki sem Ido česala. Poiskala je najbolj piskajočo igračo in jo nosila okoli naju, Ida se je na začetku za vsak pisk zdrznila in grdo pogledala. Mala pa je vedela, da Ida ne sme k njej pa je izivala, celo na hrbet se je vrgla vse štiri od sebe pa igračo v gobcu, seveda učke so bile pri naju  :D  :-*  >:D. Tako sem se ji nasmejala, lumpi. Na koncu pa si je privoščila temeljit pregled žepov moje jakne, če je slučajno kaj sladkarij ostalo notri  >:D. Ne moreš verjet, nadležna muha  ;).

AJ

• *
« Odgovori #1777 : 13 April 2012, 17:12:13 »
Žal AJ, Bella skače v large, so jo merili trije sodniki pa je za mal prevelika  :( :'(. Saj ji ni problem skakanje, samo mene malo skrbi za tace v starosti. Včeraj pa je imela nori dan, same bedarije. Iz mize je ukradla meso  >:(, na sprehodu je ščipala in nagajala. Za konec pa je uro in pol živcirala Ido in mene, ki sem Ido česala. Poiskala je najbolj piskajočo igračo in jo nosila okoli naju, Ida se je na začetku za vsak pisk zdrznila in grdo pogledala. Mala pa je vedela, da Ida ne sme k njej pa je izivala, celo na hrbet se je vrgla vse štiri od sebe pa igračo v gobcu, seveda učke so bile pri naju  :D  :-*  >:D. Tako sem se ji nasmejala, lumpi. Na koncu pa si je privoščila temeljit pregled žepov moje jakne, če je slučajno kaj sladkarij ostalo notri  >:D. Ne moreš verjet, nadležna muha  ;).
Aja, nimam občutka, pa se mi je na tisti fotki malo nizko zdelo za large hehe. ??? Drugače pa vem, da je v largu, sem na posnetkih, ki si jih objavila, videla :)
Hehe, maste pa pestro, vam poleg toliko nagajive dlake nikoli ni dolgčas.  8)

renata_

• *
    • Slomar Tuft
« Odgovori #1778 : 16 April 2012, 10:31:34 »
Mandy in Bella, čestitke za odlično 2. mesto na včerajšnji RO tekmi  :). Žal vaju nisem videla med delom, ker sem bila takrat v ringu na drugem delu poligona. Ampak očitno sta delali odlično kljub dežju  :P. Bravo.

MANDY

• Gost
« Odgovori #1779 : 16 April 2012, 10:44:27 »
Hvala renata, res je bilo super. Ta uspeh mi je vreden naj naj naj več  :), da sem končno umirila in koncentrirala sebe pol pa še Bello, ker mala zna in dela z veseljem dež je niti malo ne moti. Samo jaz sem "smotana" na tekmah in tudi tokrat so bile napake le moje  :'(.
Predvidevam, da je bil CAC vajin, čestitke tudi vama.

kalsang

• *
    • kalsang
« Odgovori #1780 : 16 April 2012, 10:51:04 »
Ja, Mandy in Bella sta razturali. Še enkrat čestitam! :)

Kot vidim sta razturali tudi Kat in Renata. Čestitke za CAC, BOB in 3. mesto v grupi! :)

Včeraj je bil očitno srečen dan za schappije.  :-*

MANDY

• Gost
« Odgovori #1781 : 16 April 2012, 11:00:06 »
Hej kalsang čestitke tudi vama za 1 mesto-RO I, a se fino bere   :) , želim ti, da bi  bila ta številka pogosto z vama.
Še enkrat čestitke Renata, tudi vaju ni motil dež  :). Dajmo schappiji  :) :-*  ;D

kalsang

• *
    • kalsang
« Odgovori #1782 : 16 April 2012, 11:12:02 »
Hehehe, se dobro bere, ni kaj. ;) Hvala za dobre želje, jaz pa si želim, da bi bili z Ajko še vnaprej v tako dobri družbi tam na stopničkah - saj veš, enkrat ena na sredini, drugič druga, vedno pa tam takoj zraven ;)

MANDY

• Gost
« Odgovori #1783 : 16 April 2012, 11:13:11 »
Zmenjeno  ;)

Pa še dokaz  :)

renata_

• *
    • Slomar Tuft
« Odgovori #1784 : 16 April 2012, 11:55:38 »
Kalsang, jaz pojma nisem imela, da imaš ti poleg Shih-Tzu-jev še nekaj. Nekaj večjega, pretežno črnega, pametnega, delovnega ... Ajkastega  :). Ko sta z Mandy kaj komentirali sem mislila, da s katero od malih delaš agility. In sedaj, ko se je vse razjasnilo (tudi vreme, hm), čestitam torej tebi in Ajki za včerajšnjo zmago.

Kat pa je imela včeraj res svoj veliki dan  :-*. Zjutraj v ringu je veselo opletala z repkom in dobila zelo lepo oceno, v BIS-u je bila malo manj razposajena, pa vendar dovolj suverena, da je prepričala sodnika iz svoje rodne dežele, ki jo je postavil ob bok ''ta velikim'' ovčarjem. Tukaj je ena lušna slika iz dopoldanskega dela, kjer sva ravno debatirali o vremenu  ;), slikovni dokaz iz defileja pa je na povezavi http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1902

Kolibri

• *
  • Seta del Oro: pametna lepota
    • Seta del Oro
« Odgovori #1785 : 16 April 2012, 12:07:00 »
renata - bili ste super repkasti in prav užitek vaju je bilo videti.  :o Da pa sta res tako super pa mislim, da je Nizozemski sodnik zelo dobro pokazal  :o Čestitke!

kalsang

• *
    • kalsang
« Odgovori #1786 : 16 April 2012, 12:44:10 »
Kalsang, jaz pojma nisem imela, da imaš ti poleg Shih-Tzu-jev še nekaj. Nekaj večjega, pretežno črnega, pametnega, delovnega ... Ajkastega  :). Ko sta z Mandy kaj komentirali sem mislila, da s katero od malih delaš agility. In sedaj, ko se je vse razjasnilo (tudi vreme, hm), čestitam torej tebi in Ajki za včerajšnjo zmago.

Hvala, Renata! Ja, imam še nekaj črnega, Ajkastega... To je v bistvu naša družinska psička, mešanka med labradorcem, nemcem in še čim. Nekako se mi je uštulila, pa sva začeli malo v šolo hodit in se je izkazala za zelo učljivo in prizadevno (čeprav mi vsakič tudi kakšno takšno ušpiči, da z belim gledam), tako da zdaj trenirava RO pri ŠKD Celeia tako kot Mandy in Bella. Ta mali sta bolj primadonasti. Sta odlični terapevtki, nad športom pa nos vihata... :D

renata_

• *
    • Slomar Tuft
« Odgovori #1787 : 16 April 2012, 14:06:37 »
renata - bili ste super repkasti in prav užitek vaju je bilo videti.  :o Da pa sta res tako super pa mislim, da je Nizozemski sodnik zelo dobro pokazal  :o Čestitke!

Joj Kolibri, ta komentar mi pa res veliko pomeni. Hvala, najlepša hvala  :).

MANDY

• Gost
« Odgovori #1788 : 20 April 2012, 10:13:54 »
 :) če bo komu pomagalo  :-\ , CERTIFECT ampule moje še letos niso imele klopa. Niti enega  :-*.
Pa smo redno za Savinjo in v gozdu, kar ne morem verjet, super in tudi nobene alergije ni bilo na koži.

maya_807

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #1789 : 20 April 2012, 13:10:47 »
Mi smo najprej uporabili  advantix. Sedaj pa ima ovratnico scanbor. Tudi nismo še opazili klopov  :o??? ??? čeprav ne vem, kako pregledaš dolgodlakega psa. Bom še videla kako se bo obnesla ovratnica.

AJ

• *
« Odgovori #1790 : 20 April 2012, 22:57:31 »
MANDY, čestitke za super dosežek pri ROju  :o in seveda Renati s Kat za še en fantastičen rezultat pri razstavljanju  :o 8)

maya, pri meni deluje glede na dolgo dlako to, da jo nekaj ur po sprehodu temeljito "prešlatam", pa malo dvignem dlako. Če je kakšna bunkica (beri klop) se po navadi že čuti. Pa pač pozorna sem ob bolj deževnem vremenu, ko sem sprehajama po kakšnih bolj zaraščenih travnikih.

MANDY

• Gost
« Odgovori #1791 : 24 April 2012, 12:39:37 »
 :) pozdrav, včeraj smo se vrnili iz Italije. Uživali smo na II klubski razstavi Schapijev Monzambano  :-*. Še bolje in lepše organizirana kot lani, tudi vreme je bilo čudovito. Psi pa itak norčki igrivi. Če vas zanima več na naši int. strani. Prilagam nekaj slikic.
Toy

Toya

Bella
[imghttp://s3.mojalbum.com/15625283_17554573_19634873/monzambano-it/19634873.jpg][/img]

MANDY

• Gost
« Odgovori #1792 : 24 April 2012, 12:43:25 »

Še nekaj drugih lepotcev

MANDY

• Gost
« Odgovori #1793 : 24 April 2012, 12:46:29 »

[imghttp://s3.mojalbum.com/15625283_17554573_19634792/monzambano-it/19634792.jpg][/img]

MANDY

• Gost
« Odgovori #1794 : 08 Maj 2012, 13:37:08 »
Kako ste, imate kaj novih slkic. Mi smo preživeli praznike na morju in se imeli odlično.

[imghttp://s3.mojalbum.com/15625283_17559228_19682212/mali-losinj-2012/19682212.jpg]http://[/img]

MANDY

• Gost
« Odgovori #1795 : 08 Maj 2012, 13:38:08 »

čara

• *
  • Spol: Ženski
  • Obožujem pse!
« Odgovori #1796 : 08 Maj 2012, 18:46:28 »
Pa je konec praznikov, zelo sem vesela, da se Bella ne boji pokov, ker smo imeli veliko problemov z Ido. Na sprehodu je bila na fleksiju in še zateznim povodcem, drugače bi mi ušla  ???, ob vsakem poku  (s karbidom)je paničarila. In letos so res noro pokali, Bella pa še trznila ni  ;) :).
Na agility tekmi Zagorje sta oba teka uspešno odtekli, jupi  :-* če koga zanima sta videa na naši int. strani.
Danes pa smo bili na snežnem pohodu iz Mozirske koče (Golte) do koče pod Smrekovcu.   
In na poti naleteli na čredico prašičkov  :)

C:\Users\Tratnik Darko sp\Pictures\2012-04-09 001

Mi se takrat sploh ne sprehajamo, ne ob novoletnem času, ne za 1. maja, ne za veliko noč. S tem, ko se psa izpostavlja takim situacijam, se strah samo še povečuje. Smo bili na dvorišču in vrata odprta, da se je dalo takoj na varno, v hiši TTouch dotiki ušes, čeljusti, zelo nam pomaga triptofan (je pa tudi drag), povijanje, čeprav je povoj neroden, zato je na listi za nakup thundershirt.

MANDY

• Gost
« Odgovori #1797 : 08 Maj 2012, 22:11:43 »
Ja vsak ima svoj način, pri nas je izogibanje izoliranje "strašnim" situacijam naredilo več škode kot koristi. No glih v pokanje petard in ognjemete ne gremo če pa  čez dan pokne v daljavi je pač na varnostnem povodcu pa gremo naprej, z našim ignoriranjem njenega "strahu" s tem sistemom smo 70% izboljšali situacijo. Kot ljudje so tudi psi različni  ;).

MANDY

• Gost
« Odgovori #1798 : 11 Maj 2012, 14:27:43 »
Hej, kje ste  :), nič slikic  :(. Pa tako jih je lepo pogledat. Pa Bellini fantje, kako kaj puberteta za Toya vem, da je čist zmešan  :D.  Včeraj smo bili pri Toyi, mali migici in "crklanki" do konca in nazaj.
 Spoznali smo prijaznega kužka, ki ni hotel v vodo. Pa ga je Bella tako dolgo hecala, da se je igral z njo v morju.
Bella:bežite ven, lump lula  :D :o

šap

• *
« Odgovori #1799 : 14 Maj 2012, 21:43:45 »
Pri nas je novo to, da je Šap študent in to zaenkrat največji piflar  ;D. Z Mici sta ta "bolš prjatla". Omrežil je tudi našo sosedo, ki večkrat pride prosit, če ga lahko pelje na sprehod. v kratkem pa še kakšna slikica.
Lep pozdrav  :-* :-* :-*.