Avtor Tema: vrečke s hrano  (Prebrano 2453 krat)

majchi_na

• *
vrečke s hrano
« : 18 Avgust 2006, 16:23:33 »
katere znamke hrane imajo mokro hrano zapakirano v vrečkah?tako kot pedigree recimo.nism mislila na pedigree,friskies in te ampak eukanubo,hills,royal canin,...

meta

• Pesjanar
  • Spol: Ženski
    • Atrina spletna stran
Re: vrečke s hrano
« Odgovori #1 : 18 Avgust 2006, 17:05:08 »
Eukanuba vem da ima konzerve tako da je mokra hrana (za vrečke ne vem). Za druge pa res nimam pojma :-[

maska

• *
  • Mljask, kar obliznil te bom :)
« Odgovori #2 : 18 Avgust 2006, 17:20:36 »
Almo nature ima 150 g vrečke, večinoma so sicer z ribo...moj jih obožuje. Je pa na vrečki naveliko napisano Jelly z rdečo barvo.   Kupila sem jih pa v Mr. Petu.

majchi_na

• *
« Odgovori #3 : 19 Avgust 2006, 12:23:23 »
včeraj sem pri vetu vidla da je ena gospa mislim da od royal canina vzela škatlo polno vrečk ampak je bilo za mačke...sem potem pozabla vprašat :-\ konzerva je pa prevelika...si bom že neki zmislila :)

meta

• Pesjanar
    • Atrina spletna stran
« Odgovori #4 : 20 Avgust 2006, 10:39:26 »
konzerva je pa prevelika...si bom že neki zmislila :)

Samo zakaj ne bi potem dala za en obrok toliko kolikor rabi iz konzerve ostalo pa pospraviš v hladilnik in počaka na drug obrok ???

majchi_na

• *
« Odgovori #5 : 20 Avgust 2006, 16:34:07 »
ja sej imaš prav...samo vrečke so mi vseeno bolj praktične ;D sej vem da kompliciram ma bo boljše...nekoč ::)

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
« Odgovori #6 : 21 Avgust 2006, 09:03:22 »
Konzerve imajo skoraj vsi - eukanuba, hills, nutra. Za vrečke pa ne vem, jih še nisem vidla. Mamo pa mi kozervo lahko vsaj za trikrat, ali celo več, ostanek pa č lepo zapreš, daš v hldailnik in se nič ne pokvari, če te to skrbi, majchi_na. Za mačke imajo več vrečk.

LP