Hehe, Gulu, udi z dvema žogama smo poskusili pa ne gre

No,ne lovim ga ravno, en tečem za njim, lepo pridem do njega in ko sem meter od njega (se še sklonim ne niti ne nakazujem da bom pobrala) že prime in "zvizne"

Tudi v šoli so nam rekli, da imamo presneto trmastega psa, delali smo na lep način, delali smo na "grd način", da smo mi dali prste med zobe, da je spustil ampak nič ne pomaga, sedaj smo spet na "lepem načinu" in čakamo, ampak kaj ko je ta naš presneti pes tako "smotan", da ko čaka in ko ne reagiramo ker noče žoge predat, pa začne lajat, tako kot takrat, ko imamo vaje reševanja in more lajat preden dobi igračo

Ta naš pes je vse pomešal skupaj, z VELIIIIIKO truda nam bo že uspelo, seveda pa povsod išečmo rešitve, kako naj nam čim hitreje uspe.
Ok, pa da ne bom samo razlagala svojih težav s psom itd in da ne bo vse off topic pa naj še povem, da sedaj, ko sem uvedla kliker (sva čisto na začetku) uklikala sva se že, sedaj pa vajo glej me, ki jo je že znal in vajo prosi vadiva oz. utrjujeva še s klikerjem. Potem a bova pršla na obrate v levo in desno, ki jih je tudi že na pol znal prej brez klikerja itd. Najprej bova vse vaje, ki jih je že znal brez klikerja vadila in utrdila, zato da bo spotoma še zakapiral klikanje, poem pa bova začela z novimi vajami, ki jih še nisva delala.
Tale ideja od Jane* mi je fantastična, ko se bo naš kaj umiril bom tudi probala z držanjem rožice v gobčku

Lp