Avtor Tema: vsi psi nezaželeni na vsakem koraku  (Prebrano 102345 krat)

Yo

• *
  • Spol: Ženski
vsi psi nezaželeni na vsakem koraku
« Odgovori #150 : 25 September 2007, 19:12:16 »
Ja, no... Jaz sem pa spet pop!"%ila, dobesedno.
Ja, saj kuža je u iber prijazen, samo da se pa lastnici ne zdi, da skače po mojih mrežastih najlonkah, za katere sem plačala bivših 3 jurje... Hm... baje sem snob.
Odgovor lastnice: "Veste, ga je zanimala torbica. Pa vaš obesek na ključih mu je zanimiv. On je taka igračka."
Aja? Kaj pa moje najlonke za tri jurje, pa komplet kostim za v čistilnico, pa da ne govorim o mojih čevljih, ki so mi pač fetiš in so zdaj potrebni temeljite obdelave???
A lahko nehate s poveličevanjem pravic vaših psov?
Leti na nekatere; od lastnice sem danes zahtevala:
- plačilo novih celih najlonk (mrežasta tuta)
- čiščenje krila, jakne, bluze
- čiščenje čevljev pri čevljarju
Jaz si zaradi blazno prijaznih kužkov po 10 jurjev na dan ne bom več "špogala" stroškov". Mi je celo ljubše, če skačejo po meni. Vsaj najlonk mi ni treba prat  >:(

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #151 : 25 September 2007, 20:41:01 »
Yo, saj taki lastniki gredo vsem normalnim lastnikom psov na živce.  >:(  Mislim, da se na forumu taki ljudje, ki nimajo "osnovne pasje olike", bolj težko najdejo ali pa so tiho...  :-\  ::) Ljudje se še vedno ne zavedajo, da so odgovorni za škodo, ki jo njihov pes naredi...   :-\

Yo

• *
« Odgovori #152 : 25 September 2007, 20:56:41 »
Yo, saj taki lastniki gredo vsem normalnim lastnikom psov na živce.  >:(  Mislim, da se na forumu taki ljudje, ki nimajo "osnovne pasje olike", bolj težko najdejo ali pa so tiho...  :-\  ::) Ljudje se še vedno ne zavedajo, da so odgovorni za škodo, ki jo njihov pes naredi...   :-\

Jaz pa mislim, da jih je kar veliko tudi tu, žal.
Glej, jaz se lahko mečem po blatu s psi, če hočeš, lahko se praskamo, grizemo ipd,. samo ko pa sem oblečena za neko priložnost in slinavčkev ne pričakujem, pač HOČEM mir.
Mislim, da smo/ste/so včasih sami lastniki psov krivi, da vas okolica ne sprejema dobro - vključno z lastniki psov. Jp, ko me srečate blatno in v trenirki, ponavadi nimam nič proti, če pes skače po meni. Ko pa sem na poti kam, kjer psi nimajo prve besede, pa nimam ravno v prioriteti, da psi skačejo po meni.

Pa da se ne bo kdo preveč zapičil, da sem snob... Ja, cunje in pranje le-teh stane kar nekaj. Pa ni samo to. Sem po takem "prijetnem" srečanju tudi primerno popraskana. I ja, mi ni to po godu.

Samo se ne zavedate, da ko sem u iber slabe volje, vam bom npr. jaz zatežila s plačilom strganih oblačil in s stroški čistilnice. Kdo drug pa vam bo zatežil še mnogo bolj. Pa še prav ima.

nyssa

• *
  • winter joy
« Odgovori #153 : 25 September 2007, 22:16:23 »
Mja,prepričana sem,da je sigurno kdo čisto sam kriv,da se do njega in njegovega psa obnašajo ljudje tako kot se.
Ampak žal je največkrat dosti,da greš samo mimo  ;)

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #154 : 26 September 2007, 10:30:04 »
Yo, ljudje ne marajo psov prav zaradi takih lastnikov kot je bila ta gospa. Pri nas je en model, ki niti pod razno ne obvladuje svojega psa (pes ga vleče po sprehodih (tako da ga privleče kamorkoli se pes zamisli), nič ne uboga, če je spuščen... gorzno pač) in ta pes potem skače po ljudeh (in otrocih  >:( ), on se pa zadej dere, da se samo igra (pes ima preko 40kg - ni prijetno, če skoči na odraslo osebo, kaj šele na otroka).  ::) ::) In takim ljudem bi bilo treba pse odvzeti.  >:( Recimo jaz, če grem na sprehod, psico VEDNO umaknem, če srečava koga (gre za tisti čas na prostor nekam stran). Vsaj primer je treba obravnavati posebej. Niso vsi (lastniki in psi) taki kot prvi primer.  :)

Domino

• *
    • http://www.dominosbest.com
« Odgovori #155 : 26 September 2007, 11:09:03 »
Yo, verjemi, da tudi meni ni všeč če skoči pes name, še posebej z blatnimi tacami - pa če sem ta hmašno oblečena al pa v trenerki!
Naj bo to naš  pes ali pa sosedov... Sploh ni važno, ni mi všeč! In te razumem. Samo prosim, ne metat vseh lastnikov psov in psov v en koš.
Ne boš verjela, nekaterim je celo mar, da imajo  vzgojene pse.
Se pa strinjam, da je škodo treba poravnat.

Yo

• *
« Odgovori #156 : 26 September 2007, 11:30:29 »
Eh ne, ne mečem vseh lastnikov v isti koš, sploh ne  ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #157 : 26 September 2007, 12:39:20 »
Jaz sem pa ravno razmišljala kakšnega psa mora imeti čllovek na povodcu da mu mimoidoči ne rinejo rok v gobec in ga poskušajo pobožat se dotaknit itd.
Ok imam dobre in slabe izkušnje. Po centru Lj. z Brihto je folk delal okoli nas velike kroge, ker je kao strašen pes :-\ No ja ok saj pogleda res nima najlepšiga, tako da recimo da jim je oproščeno, čeprav še vedno ne vem zakaj je treba ko nas zagledajo it na drugo stran ceste recimo  :o
Po drugi strani na sprehodu po Kranju jo folk kliče k sebi, jo hočejo čohat, ko gremo mimo mimogrede kdo stegne roko... Tele stegnjene roke so mi šle od nekdaj na živce pa sem mislila, da je to "sindrom" goldnov, da pač folk misli, da če je golden ga pa morajo pobožat in so itak prijazni ampak da mi to počnejo pri Brihti pa  :o Psice pač zaenkrat ne ganejo na to ne regira ampak če enkrat bo... bo najbrž kriva pasma pa jaz, ker pasma velja za potencialno nevarno ::)

In ubistvu razmišljam ali je mentaliteta ljudi, ki živijo v centru Lj. in tistih v centru Kranja res tako različna?  ::)

Lp nina

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #158 : 26 September 2007, 12:42:17 »
Vprasi Balu, kako so ji mimoidoci plezali na drevesa, ko je sla mimo s svicarjem (na povodcu!) ;D :D :D ;) ::)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #159 : 26 September 2007, 12:45:55 »
Vprasi Balu, kako so ji mimoidoci plezali na drevesa, ko je sla mimo s svicarjem (na povodcu!) ;D :D :D ;) ::)

:D :D :D Kje to?

Lp nina

Florinca

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #160 : 26 September 2007, 13:47:23 »
Ninci, te čist razumem. Flora je vse preveč zaupljiva do ljudi. Ima jih rajši kot pse. Zanjo so vsi ljudje tko fajn. Človeške roke so ustvarjene, da jo čohajo. Imam strašne težave, ker jo navajam /učim, da mora biti do ljudi ignorantska. Sva v tej fazi, da največkrat je res ignorantska (razen do tistih, ki jih pozna). Potem pa vse tiste roke, ki se stegujejo proti njej. Za pop*  >:(  Jaz kričim Flora NE, ljudje so pa užaljeni. "Zakaj pa ne?" "Ker sem jaz tko rekla!" 

Jana*

• *
  • Tery & Brie
    • dA
« Odgovori #161 : 26 September 2007, 18:01:11 »
Jap meni pa ni všeč da vsi ljudje tiščijo roke k mojemu psu  :(  imam podobne težave kot Nyssa z Gajo..   mislijo da če je majhen pes in zgleda kot igračka da je zdej treba pa na vsak način pobožat žival..  :-\   pol pa Tery zalaja sta pa dva odgovora:
- joj imaš nevzgojenega psa
- saj je mali mora bit hud

pa ni ne eno ne drugo res  >:(

ok ko bi folk vsaj vprašal - a lahko pobožam vašega psa?    Pa se da vse razložit - če je pes ok potem ni problema, če pa ne se pa lahko lepo razloži da pač ne..   

Vsaj jaz dokaj poznam kakšega razpoloženja je moj pes in če kdo nevsiljivo pride do njega in me vpraša če ga lahko poboža, navadno celo dovolim.  Ampak tistih iznenadnih dotikanj pa moj pes žal ne prenese   :(

No ne vem, vsaj jaz nikoli ne božam tujih psov brez dovoljenja lastnika..   Ne ker bi se jih bala, ker imam spoštovanje - do lastnika in do psa.

Yo

• *
« Odgovori #162 : 26 September 2007, 18:11:36 »
Jap meni pa ni všeč da vsi ljudje tiščijo roke k mojemu psu  :(  imam podobne težave kot Nyssa z Gajo..   mislijo da če je majhen pes in zgleda kot igračka da je zdej treba pa na vsak način pobožat žival..  :-\   

To se ti pa lahko zgodi ne glede na velikost psa  :P

V našega malega vsi tlačijo roke in moram prav pazit, ker je 24/7 priipravljen čapnit in to močno.

Potem pa pitbulka, s katero sediš na vrtu v lokalu in klepetaš. Pa se povodec malo čudno "nategne". Pogledaš, kaj dogaja in vidiš naslednje: Mlada mamica z vozičkom čveka po gsm-ju, psica ima pa roko parmesečnega otroka v gobcu do komolca. Ko mamo opozoriš, da naj ne rine otroka z vozičkom tako blizu, vehementno odgovori, da ima otrok pač rad pse in ga je zato "pririnila" blizu. Potem vpraša, katere pasme je pes. Zanalašč rečem, da je pitbul. In kaj se zgodi? Ženska začne vreščati, če sem f/$njena, da imam tu tako ubijalskega psa in da me bo tožila  :'(

Saj nikoli ni prav.

p.s. Roka je bila cela, samo malo poslinjena  8)

Jana*

• *
  • Tery & Brie
    • dA
« Odgovori #163 : 26 September 2007, 18:16:12 »

V našega malega vsi tlačijo roke in moram prav pazit, ker je 24/7 priipravljen čapnit in to močno.

jap vem kako je to..   kar vredu zna moj ugriznt ampak navadno ne če stvar (roka) ne prileti nanj iznenada..   sploh ker je navajen da na sprehodu ignoriramo ostale in se ne meni za njih.. če pa kar naenkrat nekdo stegne roko pa verjamem da mu je čudna situacija in pač odreagira po svoje.  :-\

nasprotno pa če se drug človek najprej z mano pomeni in tako naprej pa pes že postane pozoren in dobre volje, takrat se normalno pusti pobožat. Zveni čudno, ampak pri mojem je tako.

Domino

• *
« Odgovori #164 : 26 September 2007, 18:16:42 »
He he! Jaz pa nimam teh problemov (božanje ,...).

Na začetku se je, ko je zagledala kakega sprehajalce, kar ustavila in čakala če jo bo kdo pogledal  ::), jo počohal, pa ni blo nič od tega.

Je bila kar mal razočarana (sodeč po njenem  :( pisanem pogledu, ki je sledil)...

Zdej je pa kar navajena da se nas ogibajo...pa na drugo stran ceste grejo  ??? ...

Jana*

• *
  • Tery & Brie
    • dA
« Odgovori #165 : 26 September 2007, 18:20:37 »
domino saj navadno je tako..

najbolj prijaznih psov se ljudje zaradi slovesa pasme ali česa drugega navadno izogibajo psu pa se srce para zakaj gredo vsi stran on pa bi rad se malo pocrkljal...

po drugi strani pa mora vsak zlatko ali nevem kak drug pes sploh majhen in fluffy bit prijazen in nevem kaj  ::)   škoda se mi zdi tako napačno mišljenje..  in potem so v takih primerih ljudje nepazljivi in pride prehitro do nesreče.

Domino

• *
« Odgovori #166 : 26 September 2007, 18:30:41 »
Jana*
Saj to niti ni čudno. Ko vidi, da ti človeku zaupaš, bo tudi on.

NaceM

• *
« Odgovori #167 : 26 September 2007, 20:45:15 »
No, da še jaz odgovorim na to, ker sem imel nek podoben (no, ne tako hud) dogodek pred 14 dnevi.

Še prej pa moram povedati o ažurnosti slovenske policije (čeprav ni pasja debata, ampak samo zaradi tega, ker vidim, da so policaji rekli, da se mora plačati 50 čukov za to, ker je pes bil odvezan). Ko sem se namreč pred časom vračal s službe, sem stal v koloni in pot zaprl enemu tipu v taksiju, ki ni mogel speljati ven na drugi pas. Žal se mi je za rit postavila ena ženska s katrco, da se res nisem mogel umaknit. Tip v taksiju je začel p!"%it nekaj in speljevat divje proti meni, tako da sem mislil, da se je že zaletel v moj avto. Ko sem šel pogledati ven, kaj se dogaja, je tip stopil ven z avta in me udaril. Isto sem šel na policijo in policaj mi je povedal, da za tak incident bom kao jaz moral plačati 250€ kazni (kršenje javnega reda in miru (!) - čeprav je ON udaril MENE). Zakaj to pišem? Zato ker je v takšnih primerih s policaji brez veze komunicirati, ponavadi pa ga nadrajsa oškodovanec.

In zdaj k mojemu dogodku z mojim psom. Imam namreč psa pasme nemški bokser, ki je zares prava carta. (Poleg tega sem lastnik pritlikavega pinča, ki ima zdaj že častitljivih 17 let in živi pri mojih starših 140 km stran.) No z mojim bokserjem greva pogosto na tek dolg cca. 4 km.. Pot naju vodi naprej po cesti (psa imam na povodcu in teče ob meni), potem zadnjih 500-700 m pa greva po cesti, kjer so zelo redki avtomobili (če sploh) in na vsaki strani ceste je vsaj velik travnik (na eno stran vsaj slab kilometer, v drugo stran pa še več). In seveda tam psa spustim, da se nateče in prav smešno ga je gledat, kako kroži po travniku potem pa priteče za menoj. Je pa enostavno tako navajen, da ni rad daleč stran od mene, pa kamorkoli gremo. In pred kakšnimi 14 dnevi greva spet na to najino pot in na tej cesti se najdeta dva tipa, ki sta kosila travo z ročnimi kosilnicami (tistimi na trak). In seveda jaz psa spustim, pes pa lepo priteče za menoj cca 30m stran od ta starejšega tipa. Takrat pa se ta starejši tip začne v mene usajati, češ zakaj nosim v roki povodec, če psa nimam privezanega, da ga bo pes ugriznil in tako dalje (pes se je poleg vsega kosilnice kar malo bal in se je skrival za menoj). Takrat pa mi je - priznam - malce zavrela kri, ker dan na dan in mesec za mesecem greva po tej poti in se ni našel takšen intelekt, ki bi mi pamet solil... Najprej sem sicer poskušal mirno reagirati, ko pa je začel preklinjati in pošiljati nekam in mene in mojega psa.. Takrat pa sem mu tudi jaz povedal svoje.

In s takšnimi nestrpnostmi do psa srečujem vsakodnevno. Sosedi, ki so nasproti nas, že odkar imamo psa (pa je že to kar lep čas) odskakujejo stran, pa naredijo okoli mene 50m velik krog, če me vidijo s psom. Pa razni komentarji: "Držite tega podivjanega bullmastifa!", zato ker je pes kdaj morda tudi malo vesel in maha z ritko in tistim kratkim ostankom svojega repa. Ampak to je klasika. Kaj vse so govorili mojemu kolegu, ki ima dalmatinko. Stare babice v parku, da jih bo tista dalmatinka pojedla in ne vem kaj še vse.

Pa tudi drugi psi ... Kako se obnašajo do mojega bokserja. Predvsem manjši psi se zaganjajo v njega sto na uro. Pa, da ne bom iskal pri drugih, ampak že pinč, kadar ga pripeljejo moji starši zraven (pa čeprav je že toliko star), se zaganja vanj, zato je mati povečini slabe volje, ker mora malega psa vedno držat, da ni nevaren večjemu psu. Še mama mi je priznala, da se ji na čase ta bokser prav smili, kako se tamali psi zaganjajo v njega. On pa nikoli nič ne naredi nazaj, ker je enostavno tako navajen in že od malega vzgojen. Enkrat mi ga je ugriznila ena čivava, ki se je lastnici snela s povodca. Pes je malo krvavel pri zadnji tački (tudi čivava ima ostre zobe), ampak naredili ni nič. Če bi bil samo 10% toliko agresiven kot tista čivava, bi čivava bila že v večnih loviščih. Poleg tega je ta čivava (prej so stanovali v našem bloku) resnično nevarna, ker si recimo čakal na lift, pa se lift odpre in nekaj bevskne v tvoj obraz (je pač bila vedno v naročju in takrat je res nevarno, da te šavsne v obraz).

NaceM

• *
« Odgovori #168 : 26 September 2007, 21:01:09 »
In še enega dogodka sem se spomnil, ki pa se je zgodil mojemu znancu (bivšemu sodelavcu), kateri je imel rotweillerja.
No, ta rotweiller je bil po vseh predpisih v pesjaku z visoko ograjo, ko so šli domači v službo. In, nekega dne sodelavca kličejo v službo, da naj pride ukrotit psa, ki je zagrabil 9 let starega otroka. Tako tudi piše v policijskem sporočilu. Ne piše pa, da je ta majhen otrok psu kar nekaj časa metal skozi ograjo kamenje, dokaz je bil kar majhen kupček kamenja v pesjaku. In seveda psu je bilo dovolj in je preskočil ograjo (je še prej nikoli ni, ker je bila ograja zares visoka) in malega zagrabil. Mi je kolega razlagal, da je psu rekel samo "pusti" in pes je (med drugim je imel narejene izpite za delovnega psa) spustil in ob naslednjem ukazu šel nazaj v pesjak. Sva se s kolegom pogovarjala, da po tem drugega kot "priden" psu ne moreš reči...

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #169 : 26 September 2007, 21:07:34 »
ninci to se tudi pri meni dogaja. Dokler je bila Aska še majhna, so vsi hoteli čohat (kar mi seveda ni bilo po godu preveč). Sedaj pa kar precej ljudi po centru se je boji. Grem po centru inn kar večkrat se mi je že zgodilo, da kakšen folk roke , ko sva šle lepo mimo, so na hitro v luft dvignili >:D So že tudi skočili kar na cesto, samo, da bi se ji izognili :-\ Pa to se dogaja tudi izven centra LJ in drugih krajih ;).   

Yo

• *
« Odgovori #170 : 26 September 2007, 21:15:09 »
inn kar večkrat se mi je že zgodilo, da kakšen folk roke , ko sva šle lepo mimo, so na hitro v luft dvignili >:D So že tudi skočili kar na cesto, samo, da bi se ji izognili :-\ Pa to se dogaja tudi izven centra LJ in drugih krajih ;).   

No ja.. Jaz se popolnoma zavedam, da se za pse odgovorna sama, se pa večno sprašujem, kje je logika "laufajočih" (beri = rekreativcev), ki hodijo ob prometni cesti in 2m pred psom začnejo teči  ::) Res, zelo pametno, sploh če si na ravnici in jih opaziš že 500 m prej, ko hodijo počasi. Meni v življenju ni še nikoli padlo na pamet, da bi tekla mimo psa... No ja, tudi po kolesarski ali po asvaltu ne bi tekla, če smo pošteni  8) ::)

NaceM

• *
« Odgovori #171 : 26 September 2007, 21:20:01 »
Že Rocky v filmu iz leta 1975 je imel psa, kateri mu je delal družbo pri teku.  ;D ;D ;D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #172 : 26 September 2007, 21:32:08 »
No ja.. Jaz se popolnoma zavedam, da se za pse odgovorna sama, se pa večno sprašujem, kje je logika "laufajočih" (beri = rekreativcev), ki hodijo ob prometni cesti in 2m pred psom začnejo teči  ::) Res, zelo pametno, sploh če si na ravnici in jih opaziš že 500 m prej, ko hodijo počasi. Meni v življenju ni še nikoli padlo na pamet, da bi tekla mimo psa... No ja, tudi po kolesarski ali po asvaltu ne bi tekla, če smo pošteni  8) ::)
Tega se zavedam tudi sama,da sem za Asko jaz odgovorna. Se pa strinjam s tem kar si napisala. Tudi jaz mi kraj pameti ne pride,da bi tekla mimo psa ali tako na hitro dvigovala roke,.... Sej to še prej sproži lahko kaj neprijetnega. Noben še tako vzgojen in nenevaren pes ni nikoli tako zanesljiv, pa če kdorkoli še tako piše oz govori,da njegov pa je res priden in nič ne bo naredil, se žal tega nikoli ne ve, kako bo pes kdaj v kaki situaciji odreagiral.

Jana*

• *
  • Tery & Brie
    • dA
« Odgovori #173 : 26 September 2007, 21:57:59 »
Tega se zavedam tudi sama,da sem za Asko jaz odgovorna. Se pa strinjam s tem kar si napisala. Tudi jaz mi kraj pameti ne pride,da bi tekla mimo psa ali tako na hitro dvigovala roke,.... Sej to še prej sproži lahko kaj neprijetnega. Noben še tako vzgojen in nenevaren pes ni nikoli tako zanesljiv, pa če kdorkoli še tako piše oz govori,da njegov pa je res priden in nič ne bo naredil, se žal tega nikoli ne ve, kako bo pes kdaj v kaki situaciji odreagiral.

vsak pes ima kosmata ušesa pravijo  :)

še tisti kitajski goli pes  ;D

Yo

• *
« Odgovori #174 : 26 September 2007, 22:02:03 »
Sem živela s perujskimi golimi psi, ki so bistveno bolj goli od kitajcev, ap mi verjemi, da imajo lahko zeeeeeeloooooo kosmata ušesa...

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #175 : 26 September 2007, 22:12:36 »
vsak pes ima kosmata ušesa pravijo  :)
Točno tako. In še kljub temu, da eni pišejo ne vem kako, da so njihovi psi idealni 8) Noben pes ni popolen ;)

nyssa

• *
  • winter joy
« Odgovori #176 : 26 September 2007, 22:33:30 »

Sama svojih psov ne kujem med zvezde,tudi zavedam se česa sta sposobna in sem vedno na preži. Saj sta dokaj predvidljiva-v bistvu sta zelo predvidljiva,ampak ker ne čepim v njunem umu,sem raje previdna.
Pa saj se mi zdi,da je vedno več lastnikov,ki to počnejo. Nikoli ni bilo dovolj,da svojega psa obvladaš fizično-potrebno ga je obvladat psihično.
Res je,noben pes ni popoln in zato je važno,da lastnik pozna zelo dobro svojega psa,ker je le tako lahko ta varen za okolico ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #177 : 26 September 2007, 22:52:38 »
nyssa potem si v klubu isto mislečih :)

malena3

• Gost
« Odgovori #178 : 26 September 2007, 23:01:44 »
Psa ne moreš poznati zelo dobro...zakaj, ker nikoli ne veš, kako odreagira.
Lahko je izšolan, ponižen in si prepričan vanj, pa se bo izkazal v kakem momentu za vse drugo kot prej našteto.
Zmeraj moraš biti korak pred njim..psihično in fizično..ker drugače, ali te lahko razočara (kar mnoge), ki rečejo: kaj takega pa od njega nisem pričakoval, ali pa te preseneti, (med katere spadam jaz) in si rečem, vav, tudi to se pri tebi lahko pokaže, dobro da vem...

Tipičen primer, sva šla zadnjič z mojo mrcino po kostanj in to v predel, v katerega že hodim 14 let, za katerega skoraj lahko rečem da vemo samo 3 osebe, zato je bil spuščen, v moji bližini, ker itak že če ne pozna okolice se začuda za husky-a ne odalji....no, nakar se jaz obrnem, in slišim renčanje in veliko grbo na njegovem hrbtu...

In kaj je bilo?
En kukavec, ki se rad hvali, da gleda mlada dekleta se je okoli smukal, se je seveda potem tudi odsmukal na hitro.

Pointa....moj ni noben čuvaj, zarenčal ni še nikoli, če bi tega tipa napadel pa bi neglede na okoliščine vedno jaz potegnila kratko....al bi ga on ugriznil, al bi ga jaz z palico namahala ali karkoli...

Ampak sedaj vem, da moj tudi zna zarenčati, in bom še bolj previdna tako in drugače.

nyssa

• *
  • winter joy
« Odgovori #179 : 27 September 2007, 08:05:26 »
Pointa....moj ni noben čuvaj, zarenčal ni še nikoli, če bi tega tipa napadel pa bi neglede na okoliščine vedno jaz potegnila kratko....al bi ga on ugriznil, al bi ga jaz z palico namahala ali karkoli...
Ja,mene je tudi Paxx presenetil,ko sva šla enkrat ponoči po ulici in se nama je približeval en ''gospod'' ,ki ga je imel že kar precej pod kapo in se je temu primerno obnašal(klical me je na tak-hmmmm...-neprimeren način). Sama sem mislila mirno it mimo njega,Paxx pa se je kar postavil pred mene,se ustavil in otrpnil. Ni mi bilo jasno kaj počne in sem se tudi jaz ustavila. Stal je pred mano mirno(brez renčanja,samo malo grbico je imel),dokler gospod ni šel mimo naju,potem se je obrnil proti meni,se usedel in me gledal.
Zgleda,da ve kateri ljudje so mi neprijetni oz.očitno ne mara alkohola.

nyssa potem si v klubu isto mislečih :)

A mamo majčke pa značke?  :D