Italjanček, ovratnico smo nabavili na tej angleški spletni strani:
http://www.collarsandleads.co.uk/hound_collars.htm
Ni ful velike izvire, je pa kvalitetno narejena in ne zdi se mi draga. Pa všeč mi je, da lahko preko PayPal-a plačujem, ker sem glede internetnega kupovanja v tujini še malo bolj zategnjena
Čeprav zdaj me malo mika, da bi naši smrklci kupila še kakšno bolj pisano ovratničko. Se mi zdi, da bi ji prav pasalo 
Hvala za poslane linke za COURSING!!! Smo se odločili, da pridemo pogledat 6.9. Malo me firbca, kako to zgleda, predvsem me pa mikajo hrti in seveda, da Frida končno spozna Gyasija!!! Pa seveda upam da tudi katerega drugega pikolinota!
hvala za info o ovratnici!
glede coursinga! super! tudi jaz si želim spoznati vašo frajlo

glede na to, da je vaša frida tako navajena divjati in ima zaradi tega verjetno dobro kondicijo ter nimate problemov z odpoklicem je coursing kot nalašč zanjo!

ste že razmišljali o tem? imate še čas za prijavo do 31.8.

gyasi žal ne bo prijavljen, ker poligon ni ograjen. lani je mojca prijavila svojo psičko sany in je strašno uživala pri lovu na umetno vabo. vašo frido bi lahko prijavili v kategoriji izven konkurence, ki je namenjena pasji zabavi

morda enkrat poizkusite in vidite ali je primerno za vašo psičko.
na teh srečanjih vedno tako uživam ob občudovanju vseh pasem hrtov v njihovem naravnem elementu!

upam, da prideta še mojca in simon s svojo pasjo bando, ter gyasijeva sestrica kesi. morda se nam pridruži še levriero, da nam pokaže svojega malega