No midva dava ogromno na starše mladičkov, in ravno tako ne bova vzela mladiča, katerih starši nimajo odličnih zdravstvenih rezultatov. Sva tudi midva najprej želela kupiti na Hrvaškem, samo po prebranem na forumu, v kakšnem mladiči odraščajo, kako skrbijo za pse - preberi si tu http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=245.1380 (poste od London), ga tudi pod razno ne bom vzela od kakšne take psarne.
Sem pa tudi jaz iskreno presenečena koliko je pri nas legel,kjer imata starša slabe zdravstvene rezultate, pa vseeno parijo. Samo ne glede na vse, se najdejo tudi pri nas odlična legla.
Pa da ti namignem,..ne glede na napisano,je na koncu Žverca vzela bokserko od slovenskega vzreditelja 
Koliko časa pa že iščeš bokserja?
Z vsem spoštovanjem Ria, si tu nastopila zelo nesubjektivno. Ok, če si se odločila da ne boš "več" iskala na hrvaškem, tvoja osebna odločitev. Takrat sem bila tiho in nisem hotla komentirati, ker to metanje žogic z enega konca foruma na drug, dve različni strani, so mi brez smisla, ampak bom zdaj na tisti račun tudi jaz kaj pokomentirala.
London pravi da je videla to pa to, tu v tej temi je pa vsaj 5 ZADOVOLJNIH boxerašev, ki so vzeli pse iz
dotične psarne pse. Imam čudovito psičko, s katero zaenkrat nimam nobenih zdravstvenih niti vedenjskih težav, sem tedensko v kontaktu s svojim vzrediteljem, tudi ko je možnost skočimo na kak obisk in obratno, kar ne doživiš pogosto. Ne, ne zaničujem slovenskih vzrediteljev, kar sem tudi takrat že povedala, ampak v tistem trenutku ko sem jaz iskala psičko, v naši državi ni bilo legla, ki bi meni odgovarjal. In ravno to leglo mi je priporočila, gues who? Žverca, ki ima sedaj psičko iz slovenske vzreje. Hočem povedati, da so dobri vzgojitelji tu in tam, in da se mi zdi totalno brezveze odločati na podlagi mnenj foruma (tu si ti zožala svoj izbor). Žverci so takrat odgovarjali vzreditelji tu, drugič ji bodo kje drugje.. da se pa izpostavlja eno mnenje in na podlagi tega mnenja odloča.. nevem no. Ni fer.
Sicer pa, za najbolj svež vtis iz "popljuvane" psarne, lahko vprašaš Alchija