Avtor Tema: Nemški bokser [Deutscher Boxer, German Boxer]  (Prebrano 1072587 krat)

lorry

• Vzreditelj
  • *
  • Spol: Ženski
  • imejte radi svoje žival'ce
    • www.del-cuore-grande.com
Nemški bokser [Deutscher Boxer, German Boxer]
« Odgovori #390 : 11 Oktober 2006, 11:18:11 »
hehehe...
Moja je stara dobra 2 meseca pa je tudi že pokazala trmo. Sploh, če kaj zanimivega zavoha na tleh. Drugače zaenkrat ni večjih problemov. Ampak "komaj čakam", da pride v puberteto. Jo že kar vidim koliko živčkov bo šlo (mojih seveda).  :P
Drugače se pa tudi midve že malo učiva: sedi zna že od prejšnjega doma, prostor sva danes "pogruntali", vendar še ni 100%, bova pa začeli tudi s tačo. Sem beseda ji je že tudi znana, ker ve da ko pride dobi kaj dobrega ampak se mi zdi, da to povelje ne bo dolgo "aktualno". Moram pa jo pohvaliti, da se danes še sploh ni polula ali pokakala v stanovanju!  :o
Jaz "uporabljam" to metodo, da ko opravi potrebo zunaj jo lepo pohvalim in dam priboljšek, ko pa se ponečedi notri, to kar ignoiram čeprav pričakujoče čaka na pohvalo in posebno salamo. Tako, da si bo počasi že prišla gor, da če lula notri, ni klobase!

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #391 : 11 Oktober 2006, 11:20:56 »
Joj kako je luštna  :-* Vidim da ji res ni dolgčas uživa pa tudi sto na uro :D Oooo kakšen pogled (http://lorry.moj-album.com/slike/143064/Hogc1c06_hAUmvG3.v.jpg)  :o  :-* :-*

Ja, poglede pa res "obvlada".  :D Včasih tako gleda, da se ti revica kar zasmili.  ::) Je pa zelo težko narediti kako fotko kjer bi gledala v fotoaparat. Če jo že pokličem vedno pride pogleat kaj imam!  :D No, bova še fotkali...

Keyser77... a nam boš še privoščil kako dobro fotko?

Mašy

• *
« Odgovori #392 : 11 Oktober 2006, 20:36:29 »
lorry, čestitke kaj pa drugega! Res je lepotička tale Diva! :o Ti nas kar pridno obveščaj s slikcami pa bomo veseli. ;) Lahko pa tudi pridete na 5. pesjanarsko srečanje da vas tudi v živo spoznamo...

Lp

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #393 : 11 Oktober 2006, 23:55:20 »
Oh, nisem še mela časa preleteti foruma...tole temo še preberem, pregledam pošto...pol pa ...ja, Diva, ne!  :P
Torej...kdaj in kje je 5. P. srečanje? Saj vem ,da nekje piše ampak preden bom utegnala preletei forum, ga utegne že biti konec. ::)

del_boy

• *
« Odgovori #394 : 13 Oktober 2006, 08:45:57 »
Ojla!

Ne morem da ne bi naredil malo reklame, kajti ce si kdo zeli bokserja je to odlicna priloznost, saj je se nekaj kuzkov na voljo iz Del Boyevega legla, vsi so zdravi, za svojo starost prav teski ...

Na kratko zakaj!
Po njega sva sla v sredo popoldan. Ob odhodu je bil zelo priden ter firbcen. Avtomobila se ni ustrasil, tudi med samo voznjo je bil sproscen, igriv. Slabo mu ni bilo. Ob prihodu domov je najprej spoznal svoj prostor - lezisce ter se ostalo stanovanje. Vecerjo je snedel kot za salo. Na hrano caka sede in ne fehta. Blato normalno odvaja - hisne cistoce se se ucimo. Ob uri za spanje se mu je ukazalo prostor. Med nocjo ni cvilil, jokal ali lajal, le eno 3 krat je hotel priti k nama v posteljo. Pomagal je ukaz prostor in bozanje, bozanje. Lezisce sva premaknila malce blizje k nama in potem je bil mir do jutra. Ovratnico je ze sprejel... Prvi dan je bil parkrat zunaj na malih sprehodih da spozna cimvec zvokov, novih stvari, ljudi, otrok, .... Tudi lulal je zunaj ze 4 krat.
To noc je prespal brez tega da bi silil k nama, proti jutro se je zacel gnezdit - tiscalo ga je na wc. Zdrzal je vse dokler nismo prisli ven - vceraj je spustil na hodniku  :)

Zelim povedat to, da je leglo zelo lepo vzgojeno in ze precej socializirano - razumejo ze ukaze: prostor, sedi, priden, tacko, ne ... to pa da bo se nekaj casa tu in tam kak luzica ali kakec pa je cisto normalno!
Skratka povejte naprej! Ce si kdo zeli bokserja je to odlicna priloznost, sva prav vesela in ponosna kajti toliko casa in pozornosti kolikor so jo prejeli ti kuzki si zeli vsak novopeceni lastnik. Vse cestitke vzreditelju!

LP, Ales & Tatjana

P.S.
Se ena slikca od vceraj:

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #395 : 13 Oktober 2006, 09:00:50 »
A ni malo zgodaj za vse te ukaze....socializacija ni poslusnost, ampak da pes spozna čim več stvari iz zunanjega okolja.

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #396 : 13 Oktober 2006, 11:22:36 »
O, Delboy! Lep da se javita. Tudi jaz priporočam kužka iz tega legla, vzreditelji so zelo skrbni in prijazni ter jih skrbi za njihove kužke.
Simi...glede povelj mislim, da ni nič narobe, če se kužke uči tako zgodaj s POZITIVNO motivacijo. Prostor moja Diva še ni znala, ko je prišla domov ampak s posebno salamo sva ga takoj osvojili.  :P Aja, Diva je iz istega legla kot Delboy in res so vsi kužki pravi srčki!  :o

Mašy

• *
« Odgovori #397 : 13 Oktober 2006, 22:45:35 »
Tale Delboy je pa res lep belček. :)

lorry, vidim da si že našla temo o 5. pesjanarskem srečanju in si tudi že napisala da vas najbrž ne bo. Se pa upam vidimo na 6. ;)

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #398 : 13 Oktober 2006, 22:53:39 »
Ja, takrat bo pa že zadosti velika in komaj čkam, da pridea spoznati ostale pesjanarje...še posebej boksije.  :P

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #399 : 14 Oktober 2006, 11:57:17 »
No, poglejte kako "pančkam".  :o

Lenny

• *
« Odgovori #400 : 14 Oktober 2006, 21:02:03 »
 :o O uživačka  ;D

Mašy

• *
« Odgovori #401 : 20 Oktober 2006, 22:11:42 »
Res uživa! Pa ful ma lepo glavco! :-* Se je zgodilo kaj novega v tem tednu, lorry?

Pa ostali bokseraši? Vsi uživate z bučmani?

Z naše strani ni nič novega. Lovimo še zadnje sončne žarke in norimo. Pa nov tepih imamo - tak z avtomobilčki, cestami pa vsem tem in se veselo valjamo po njem. ::)

Lp

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #402 : 20 Oktober 2006, 23:01:59 »
No, včeraj smo tehtali in merili Divo in moram rečit, da se je zredila za 3kg in zrastla okoli 6cm v 12 dneh!!!  :o Kar ne morem verjeti.
Drugače pa lepo napredujeva...sedi, prostor in tačko že obvladava, desno tudi že gre, zdaj sva pa uvedli še plazi. Da ne bo kdo mislil, da jo matram preveč...vadiva po 5min do 2x na dan. Vse med igro in s posebno salamo. Zelo lepo napreduje. Včasih še kakšno lužico spusti v stanovanju ampak misllim, da si počasi prihaja gor, da je to bolje početi zunaj. Je pa zelo samozavestna. Sploh do drugih psov. Včeraj me je skoraj na rit vrglo, ko je zarenčala na 6mesečno jack russellko, ker je pazila na svojo izkopano jamico. Drugače pa se je lepo navadila psov in je kar malo preveč pogumna. Zaenkrat še ni imela slebe izkušnje s psi in srčno upam, da bo tako tudi ostalo. Spoznala je že 2 mucki, videla kravice, ovčke in pujske. Pri vseh se je malo tresla (razen pri mačkah) ampak rada bi jo navadila na vse živali. Nad muckam je bila navdušena in se je hotela igrati. Seveda se mucka nista niti slučajno strinjala s to idejo.  :P

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #403 : 20 Oktober 2006, 23:10:41 »
Pa še slikica:
Bliža se noč čarovnic:

kup nesreče:

povodec kvari sliko ampak ...

na vodnjaku v parku:

jupiii!

ostalo:
http://www.moj-album.com/uredi/lorry/5274197/

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #404 : 22 Oktober 2006, 15:55:09 »
pa še ena včerajšnja!  8)

pehta

• *
  • Smeh je pol zdravja
« Odgovori #405 : 27 Oktober 2006, 11:48:37 »
Dolgo naju ni  bilo na forumu. Pa če je pa tako lepo vreme... Še nekaj slikic..... ;)

lp, p&p

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #406 : 28 Oktober 2006, 12:16:12 »
O Lorry kak je cortek  :-* :-*

Pehta prva slikica  :-* :-*

pehta

• *
  • Smeh je pol zdravja
« Odgovori #407 : 28 Oktober 2006, 16:01:35 »
Citiraj
Pehta prva slikica

če misliš, da je to prva slikica, ki sem jo prilepila na tem forumu... ne ni. Samo čez poletje smo se malo prestavili izpred računalnika na sonček. ;D

lp

pehta

• *
  • Smeh je pol zdravja
« Odgovori #408 : 28 Oktober 2006, 16:05:47 »
joj :-[...nisem mislila tako, kot sem napisala. Če misliš. če je to prva slika, ki sem jo prilepila....
ali pa ti je všeč prva slika....Ja tudi meni je ;)

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #409 : 28 Oktober 2006, 16:45:56 »
Mišljeno je bilo, da mi je bila od treh slikic prva najbolj všeč  ;)

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #410 : 29 Oktober 2006, 19:50:17 »
No, včeraj je bila na obisku pri Divi sestrica Dee Dee (bela), danes pa Debby, ki je preimenovana v Divo. Psičk in njenihh skrbnikov sem bila zelo vesela in upam, da bomo srečanje kmalu ponovili.
Z Dee Dee sta se na začetku malo repenčili ampak pol sta se prav razživeli in nadivjali. Pri nas sta še malo zadremali, malo smo počvekali in dneva je bilo kmalu konec.
Z Debby-Divo je bilo malo bolj napeto, saj sta obe Divi precej dominantni. 2x sta se pošteno zravsali ampak, ko smo jih umirili sta se prav lepo igrali. Tudi Debby-Diva je oddremala kitico, se najedla, napila...in tudi tukaj je dan minil kot bi mignil.
Vesela sem, da sta punci v tako dobrih rokah oz. kolikor me občutek ne vara so vsi, ampak lepo je to videti tudi na lastne oči.  :P
Upam, da se bomo kmalu spet srečali in da se spoznamo še z ostalimi skrbniki Loninih otrok.  :o
Slikice pa pridejo jutri!  :P

Mašy

• *
« Odgovori #411 : 01 November 2006, 20:58:25 »
Jaz vam pa že dolgo nisem pokazala kakšnih slikc iz naše strani. ::)

Paaaziiii...

Mhhhm, sej kr lepo diši...

Kaj mi bodo buče... lejo čebelco...

Več pa v albumu: http://masy11.moj-album.com/album/5596150/ (http://masy11.moj-album.com/album/5596150/)

Lp

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #412 : 02 November 2006, 16:24:27 »
Obisk sestrice DeeDee:

ostalo: http://www.moj-album.com/uredi/lorry/5525382/

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #413 : 02 November 2006, 16:27:00 »
Obisk sestrice Debby (oz. Dive):

ostalo: http://www.moj-album.com/uredi/lorry/5594899/

Mašy

• *
« Odgovori #414 : 10 November 2006, 22:48:21 »
:-* Lušne slikce! Lepo da ste v stikih s sestricama. :) Mimogrede ena informacija... Divin bratec iz Otočca ima kolikor vem nov izgled. Kupirana ušesa. Upam da mi ga kdaj uspe spoznati ter poslikati za vas.
Aja Lorry, a z Divo hodita v kakšno šolo ali se kar sami učita? Slučajno mi je prišlo na misel..

Lp

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #415 : 11 November 2006, 10:29:14 »
Prosim?! A si prepričana, da gre za Dona? Ker sem s skrbniki v stikih (čeprav se res nismo slišali že par dni) in kolikor vem, mu samo lepijo ušeska.
Drugače pa z Divo delava sami. Vse kar potrebujem je posebna salama in punca se tako hitro uči...  :o Drugače pa zdaj obvlada že večino povelji, ki sva se jih učili, tako da zdaj vadiva poleg in levo (se obrne v levo smer). Moram pa rečit, da nobeno učenje ne traja več kot 5 minut, pa še to delava ponavadi med igro. Bova pa naslednje leto kljub temu šli v pasjo šolo in komaj čakam, da bo dosti stara za agility.  :P

BOXY

• *
« Odgovori #416 : 14 November 2006, 15:45:57 »
OJLA.
SEM ČISTO NOVA NA VŠEM FORUMU.
TUDI JAZ IMAM DOMA BOKSERJA, JE RODOVNIŠKI IN SVA OBČASNA GOSTA RAZSTAV
HARLYA SVA ŽE SPOZNALA NA SPECIALKI
LEP POZDRAV VSEM

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #417 : 14 November 2006, 16:20:52 »
Boxy dobrodošla! Daj deli z nami kakšno fotko tvojega bučmana 8)

Pa eno malo opozorilo: pisanje z velikimi črkami na forumu pomeni, da se dereš na nas ;)

Lp nina

lorry

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #418 : 14 November 2006, 18:30:17 »
Dobrodošla Boxy!
Ja slikice, pa opis želimo.  ;)  :P

BOXY

• *
« Odgovori #419 : 15 November 2006, 14:42:20 »
Se opravičujem za velike črke. Od sedaj naprej pišem z malimi.
Moj bokser je hiperaktiven pes, z belino na prsih in ozko belo črtico na gobčku in čelu.
Velik je 63cm in težak 32,5 kg.
Njegov oče je IGGY IPON SAAN, mama pa je MACH IGGY BOX.
Ju kdo pozna?
Še kdo od vas hodi na razstave. Midva sva v Mariboru dobila prvaka razreda mladih.
Glede slik je pa tako, če mi jih uspe prilepiti sem gor super, če ne se bom pa toliko časa trudila, da mi uspe.
Lep pozdrav