Ker smo navdušeni nad Arden Grange briketi (naša psička nima več težav s kožo) in, ker popolnoma zaupam puppi, da nas bo vedno znova razveselila z dostavljenim paketom, poleg tega pa vedno rada poskusim kaj novega, smo se pri nas odločili, da naročimo poleg AG še nekaj paketkov NatureDiet za probat

Takoj, ko je poštar v četrtek prinesel paket, se je Noor začela muzat okrog škatel...zdaj že točno ve, da ta vonj pomeni, da je prispelo nekaj zanjo
Skupaj sva odpirali škatle in vse ji je takooo lepo dišalo, da se je kar oblizovala

In seveda, nekaj je bilo treba odpret...
In smo končno poskusili nov izdelek (naturediet - senior gold).. težko sem ga odprla (puppa pravi, da priporočajo odpiranje z nožem - zadeva odlično funkcionira

) in ko je zadišalo ven iz na pol odprte embalaže, je Noor kar zavriskala in se zavrtela

komaj je počakala, da ji vsebino stresem v posodo (zraven je kar cvilila od navdušenja) in ko je dobila dovoljenje, da lahko je, se je vrgla nad posodo in je vsebino zmazala, kot da je to najboljša jed, ki jih je kdajkoli okusila

Potem je šla še vsaj 5× prelizat prazno posodo, ki se še nikoli ni tako svetila od čistosti, da se je prepričala, če ni morda ostala še kakšna drobtinica v njej

Jaz sem se ji mogla prav smejat. Skratka Noor sporoča, da je hrana NATUREDIET zelooooooo okusna.
Pred parimi minutami ji je mož postregel z okusom ribe in zgodba z vriskanjem se je ponovila, prav tako je šla še parkrat pogledat posodo nazaj, če je res vsega zmanjkalo

In zdajle srečna smrči pod mojimi nogami, ko vam tole tipkam.
Ker jo hranimo dvakrat dnevno, zdaj dobiva zjutraj NaturDiet, zvečer pa Arden Grange.
Puppi sem že napisala, da se nas ne reši zdaj, ko smo jih odkrili

, ostalim pa tudi priporočam, da poskusite naturediet, je všeč tudi našemu zbirčnemu mucu (sem mu dala za poskusit en košček). Puppa pa pravi, da prihaja tudi holistična hrana za muce v Slovenijo. juhuuuu

Še vprašanje za puppo: mora biti 15kg hrana v enem kosu? Ali je lahko več okusov za enako težo?
Sončni pozdravčki in how iz Kopra!