Avtor Tema: Sleddog 2007, Rateče  (Prebrano 79168 krat)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • The Red Dogs
    • Varstvo psov v Ljubljani
Re: Sleddog 2007, Rateče
« Odgovori #180 : 27 Januar 2007, 15:26:13 »
Jaz letos spet pridem pogledat (upam, da letos ne bom toliko zamudila kot lani :-\). Dore ne bo zraven (gre s starši v Tamar), bom pa sabo vzela fotoaparat, tako da bo nekaj slikovnega materiala tudi z moje strani. ;)

Jaz grem pa jutri iz Planice v Tamar. :P

husky_girl

• *
« Odgovori #181 : 27 Januar 2007, 17:03:25 »
Midve s Sany sva šle tut dones v Tamar. Glede na to da nimam glih kakšne vrhunske kondicije, mi je zelo prav pršlo, da se je moja mala uživela v vlogo pasje vlečne službe in me šlepala tja gor ;D  Snega je veliko tako da že komaj čakam naslednjo soboto. Upam da bo takrt tolk lep vreme kokr je biu dones ;D

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
    • petrca
« Odgovori #182 : 27 Januar 2007, 19:40:02 »
O petrca ti kar fino pofotkaj in objavi slikce :o..Škoda, da ne greš jutri, bi se mogoče srečali :D

Men je lažje hodit gor v soboto, ker se potem ustavim še na obisku pri mojih starših in starih starših.
Je bilo pa danes gor res kot v pravljici. Buffy je uživala 100 na uro. Imela je nekaj težav s kepicam, ki so se ji delale na tačkah, ampak je niso kaj dosti motile.
Jaz sem se pa tud fajn sprehodila, saj pot ni bila čist utrjena. Ratrakirali sicer so, ampak je na stranskih delih pod nogami kar mlelo. Snegec je pa takoooo luštno škripal  ;D.

Fotke bojo kmalu, samo da moj aparat pride mal k seb (zmanjkalo baterije).

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #183 : 27 Januar 2007, 20:07:31 »
peterca super :). No to pot jaz jutri preverim in naredim cel kup fotk :o In obenem si še Rateče razgledam, kraj, kjer bodo naslednji teden tekme :)..Komaj čakam naslednje sobote ;D

Lp

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #184 : 28 Januar 2007, 14:29:08 »
Včer zvečer me je žal zmankal pred TVjem in zato nisem objavila fotk. Danes pa sem prilepila 2. Jih je bolj mal, ker mi je zmanjkal baterije. Rezervna je bila pa tud prazna  >:(. Drug teden bom pa prej preverila stanje baterij  ;D.

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #185 : 28 Januar 2007, 14:36:47 »
Koliko stopinj pa je gori? In kje ste že rekle, da se da parkirat? Pri Petrolu in neki gostilni?

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #186 : 28 Januar 2007, 18:12:43 »
Včeraj je bilo ob sončku gor -5 stopinj.
Parkira se lahko na parkirišču pri Kompasu (to je gostišče na levi, tih pred mejnim prehodom), za bencinsko črpalko in ob cesti ki pelje proti Planici. Včasih ob veliki gneči dovolijo parkirati tudi ob cesti pri Kompasu (na desni strani tik pred prehodom). Mi smo največkrat kar zavili s ceste kot bi šli v Planico, potem pa parkirali takoj na levi ali desni strani (so ene stranske ceste). Lahko pa se zavije tudi proti vasi, ki je mal pred bencinsko črpalko in se tam poišče parkirno mesto.
Včeraj je bilo povsod vse polno  :-[. Še v Planici, ko pobirajo parkirnino, smo imeli srečo in se z nekom ravno zamenjali na parkirišču.

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #187 : 28 Januar 2007, 18:34:36 »
Ojoj ..  :-\ Ja nič, očitno naju bo moral nekdo odpeljat tja in odložit.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #188 : 28 Januar 2007, 18:39:13 »
Petrca, super fotki...  :) Midve se že ful veselive sobote...  ;D

dog4ever

• *
« Odgovori #189 : 28 Januar 2007, 19:51:53 »
A mi lahko kdo pove, kako poteka ta sleddog? Kdaj se splača bit najbolj tam? Mi bomo šli namreč še na en konkreten sprehod v soboto. Ški bomo pa prvič na tako preireditev, zato nič ne vem, kako kaj izgleda. In si tudi nič ne znam predstavljat :-[

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #190 : 28 Januar 2007, 21:04:12 »
Start je ob 10h, prvo se na progo poženejo tekmovalci ki tekmujejo samo z enim psom, potem pride na vrsto vprega z dvema psoma, sledi 4, 6 in nato 8 ali več. Odvisno kaj te bolj zanima, recimo skijorin ali pulka, ali pa prav tekmovanje vpreg. Če te zanimata prvi dve kategoriji potem je najbolje da si tam že tam okoli 10h, če pa te prav zanima vprega potem lahko prideš tudi kasneje tam od 11.30 takrat nekje pridejo na vrsto vprege.
Zadaj za gostilno so ponavadi postavljeni tabori z boksi v katerih so psi, potem jih počasi začnejo pripravljati na vpreganje in potem te na startu zadane vrvež in pasje pričakovanje na tekmo, ko komaj čakajo da se zapodijo po stezi. ;)

dog4ever

• *
« Odgovori #191 : 28 Januar 2007, 21:30:17 »
In koliko časa je to "za gledat na štartu"? Recimo vprege? A to jih vidiš samo na štartu in potem nič več, a ne? Kje je pa cilj? V slo ali v ita?

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #192 : 28 Januar 2007, 21:32:22 »
Cilj in štart sta na naši strani, tekma pa poteka tudi po italijanski. V bistvu sta cilj in štart oddaljena samo par 100 metrov. Vse je na enem kupu, zraven gostišča.  :)

Malko

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #193 : 28 Januar 2007, 23:27:30 »
Mogoče pa pridem letos pogledat. Lansko leto sem hotel it, pa ni zneslo.
Kakšen tekmovalec mogoče med vami ?  :-\
LP Malko  >:D

malena3

• Gost
« Odgovori #194 : 28 Januar 2007, 23:37:16 »
Malko, prijavljenega tekmovalca med nami mislim da ni.
Ampak, ko bodo naši pesjanarčki videli to, si bo vsak želel, da bi bil tekmovalec. ;D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #195 : 29 Januar 2007, 00:26:27 »
O Malko kot že veš, gremo mi samo gledati in ne tekmovati :P  No le pridita z Malom še vidva :o

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #196 : 29 Januar 2007, 07:16:44 »
In koliko časa je to "za gledat na štartu"? Recimo vprege? A to jih vidiš samo na štartu in potem nič več, a ne? Kje je pa cilj? V slo ali v ita?

Če je trasa enaka kot prejšnja leta, potem psi večinoma tečejo po slovenski zemlji  ;D. Razteza se pa vse do Planice, tako da se ni za bat, da jih nebi vidli  ;)

Satin

• *
« Odgovori #197 : 29 Januar 2007, 07:58:21 »

Ne dog4ever jih vidiš tudi na progi mislim da morajo narediti 2 kroga in potem seveda še na cilju ;) Ne mislim da je v soboto v Ratečah tako start kot cilj za nedeljo pa nisem čisto prepričana.

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
« Odgovori #198 : 29 Januar 2007, 09:27:21 »
Jaz sem bila včeraj v Kranjski in smo šli peš do Rateč, slikce so v mojem albumu. Noro je.

Satin

• *
« Odgovori #199 : 29 Januar 2007, 09:46:19 »
Barb a ste še kaj celega snega pustili za Larsa da ga bo lahko še on malo naokol metal... ;)

malena3

• Gost
« Odgovori #200 : 29 Januar 2007, 09:47:15 »
iiiiiiiiiiiiiii, Albica :-* :-* :-*
Lepotička zmeraj tako lepo zgleda na slikah, kot da je direkt od frizerja. :-* :-*
Res je lepo, velik snega in sonček.
Upam, da bomo imeli tudi v soboto lepo vreme. :P

Alba

• *
« Odgovori #201 : 29 Januar 2007, 10:14:41 »
V bistvu smo se gibali bolj po tekaških progah gibali  :P :P. Je pa še na kupe celca. upam, da bo v soboto oziroma do sobote hladno, ker drugače se kar močno vdre notri, meni nekje do kolena, pa nisem ravno miniaturno bitje.
Predlagam smučarsko otremo in ornk gojzarje.

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #202 : 29 Januar 2007, 10:28:59 »
Men se je na poti v Tamar do sredine stegna ugreznilo. Pa sem visoka 172 cm  :o. Sem pa v soboto vidla, da je najbolš bit v popolni zimski opremi. Ziher je ziher  :D.

Alba, slikce so super  :o.

malena3

• Gost
« Odgovori #203 : 29 Januar 2007, 11:15:14 »
Punce, tiste, ki ste že bile...ali je kako gostišče v bližini za pogreti se, pa da dovolijo pasji vstop?
Sicer ne vem koliko bi reskirala s Kalom, ker pri nas je nekej gostiln, ki dovolijo pasji vstop, pa me je zaradi Kala kr malo strah.

Satin

• *
« Odgovori #204 : 29 Januar 2007, 11:21:26 »
Lani jaz nisem bila nič notri, res pa je da nisem tudi zasledila da bi kakšen sprehajalec s kužkom šel not, lahko je kakšen šel vendar tega nisem niti  opazila ker nisem bila pozorna na to.
Ma malena ne se sekirat bomo toplega čaja z rum.... že s seboj v termovski prinesli :D ;)

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
    • My life...
« Odgovori #205 : 29 Januar 2007, 11:55:42 »
Alba, kok je pa deleč od Kranjske do Rateč peš???
Mene malo skrbi kje se bo dalo parkirat :-[

Alba

• *
« Odgovori #206 : 29 Januar 2007, 12:09:24 »
Odvisno kako hitro greš, bi rekla da dobro urco. Ne bo problema s parkiranjem, saj je dosti prostora v Ratečah.

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #207 : 29 Januar 2007, 15:14:03 »
V bistvu smo se gibali bolj po tekaških progah gibali  :P :P.

Ja, zaradi tega pa imamo mi, ki tečemo (smučamo) na progah težave zaradi lukenj. ::) ;) Nič, zdaj še samo upajmo na sonce v soboto. Pa seznam bi lahko naredili. 

Alba
Aska
Azu
cacy
kala,runo,bella
Majchy
malena3
Malko
Petrca
Satin
Sammy

Še kdo?
Ni kaj, dobro zgleda.  :)

Alba

• *
« Odgovori #208 : 29 Januar 2007, 15:23:33 »
Ja Sammy smo hodili ob robu, tako, da recimo  ;D, da nismo uničevali vaših prog. Sem ti prav 'folš', tudi jaz bi zelo rada tekla na smučkah, pa se ne upam spravit :).
Aja še Shivas prištej.
Kot sem gledala na weather.com bo sončno.

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #209 : 29 Januar 2007, 15:30:02 »
Midve z Buffy bova letos probale s tekom na smučeh. Samo da opremo zanjo dobim. Me zanima, kako se bo odrezala. Teče že rada, ampak ne vem, kako ji bo všeč v "duetu"  :D. Če ne bo šlo, bova pa nehali. Poskusit ni greh, pravijo  :D