Majch mene in ostale lastnike s psi so prosili da ne bi šli preveč blizu proge s pesjani, ni problem ko pesjani čakajo na štartu, bolj je težava ko jih peljejo na štart. Sicer sva bila tudi midva blizu proge ne pa čisto ob njej, ker nekateri so bili. Sicer midva z Larsem in Bolho smo bili drug vikend ne prvi, ampak je bilo kljub spluženemu kar ogromno avtomobilov (pred gostilno je bilo totalno vse zaparkirano) tak da smo se potem parkirali zadaj za bencinsko pa še ogromno drugih tudi, da ne omenjam parkiranih vozil ob glavnem cestišču

Saj jaz bom Larsa tud sabo vzela, vem da samcov se bova ogibala s pesjankami pa ne bo težav

, progi bova enako blizu kot lani, toliko da se lepo vidi in da midve nikogar ne motiva

Majch mi pa komaj čakamo drugo leto, letoj je že blo

, sicer pa se lahko zmenimo in gremo skupaj na pot

Ja jaz sem se tud natekla na snegu 1x sem se še prav lepo not vgreznila

, Lars je pa užival kot za stavo, še posebaj so mu bili všeč veliki kupi, se je gor spravil in na vrhu sedel in gledal dol ko kak kralj
Edino kar me je malo zmotilo da so nekateri kar pustili svojim psom da opravijo svojo potrebo kjer so hotli in se potem hitro skidali stran češ saj ga ni moj tam pustil