Avtor Tema: Sleddog 2007, Rateče  (Prebrano 79138 krat)

Satin

• *
  • Spol: Ženski
  • When wilderness calls...
Re: Sleddog 2007, Rateče
« Odgovori #30 : 18 December 2006, 15:31:21 »
Tekma se dogaja dva vikenda, ponavadi je prvi vikend star in cilj tekme v Sloveniji  - Rateče, drugi vikend pa start in cilj v Italiji - Fusine, tekma poteka po obeh državah zaradi kilometrine saj mislim da samo na področju Rateč ni možno organizirati tako dolge tekme.

Vsi ki boste prišli v Rateče oba vikenda skupaj s svojimi kužki se sami progi ne boste mogli zelo približat, ker lahko  zmotite potek tekme, sicer pa vas na to opozorijo že varnostniki tam, lani bi kmalu prišlo do iztirjenje ene vprege zaradi ene psičke, so hoteli pesjani malo posvoje. Poleg tega je treba biti pazljiv takrat ko se vprega napoti proti startu, namreč kužki so takrat že v elementu in tudi že malo nervozni..., namreč lani so imeli tekmovalci svoje bokse oz. prevozne sredstva za pesjane za gostilno. No sicer pa saj bodo varnostniki itak tam da bodo opozarjali, samo tako malo za opozorilo ;)
Pa še glede parkirplaca se je potrebno malo znajti, namreč ga ni ravno veliko :D, mi smo se lani parkirali ob robu cestišča zadaj za bencinsko v smeri Rateč ;)

skogkatt

• *
  • MyMy&Neli&Miyu
« Odgovori #31 : 18 December 2006, 18:01:46 »
Bila na sleddogu leta 2005 in sem zelo uživala  :)
Takrat še nisem imela psa, tako da bo zdaj februarja prvič zraven - čeprav ni polarček :P

Je pa zelo lepa izkušnja in paša za oči, zato priporočam vsem ogled te dirke!

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #32 : 18 December 2006, 21:12:44 »
Satin glede parkirplaca imamo eni srečo :P, da s tem ne bomo imeli problemov ;) ;D..pač malce pešačenja bo potrebno do samega dogajanja :o ;D. Pri meni je samo vprašanje ali pridem z Asko ali ne...lp

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #33 : 19 December 2006, 09:48:22 »
Satin, lani sem bila res blizu proge, v bistvu na cilju, pa sem imela Živo zraven sebe. Vlečni psi pa so tako ali tako samo čakali kdaj bodo štartali, tao da jih drugi psi sploh niso motili. Tako ali tako je cel kup psov tam. Sicer pa je tudi vse lepo zagrajeno, tako da bom tudi letos 100% vzela Živo s seboj. Lani je noro uživala, spoznala cel kup novih polarčkov in polarčič, pa še natekle sva se po globokem snegu. ;)
Glede parkiranja pa mi nismo imeli problemov, saj je bilo ob eni stranski cesti vse spluženo za parkiranje avtomobilov.  :)
Res komaj čakam letos.  :P

Satin

• *
« Odgovori #34 : 19 December 2006, 11:19:06 »
Majch mene in ostale lastnike s psi so prosili da ne bi šli preveč blizu proge s pesjani, ni problem ko pesjani čakajo na štartu, bolj je težava ko jih peljejo na štart. Sicer sva bila tudi midva blizu proge ne pa čisto ob njej, ker nekateri so bili. Sicer midva z Larsem in Bolho smo bili drug vikend ne prvi, ampak je bilo kljub spluženemu kar ogromno avtomobilov (pred gostilno je bilo totalno vse zaparkirano) tak da smo se potem parkirali zadaj za bencinsko pa še ogromno drugih tudi, da ne omenjam parkiranih vozil ob glavnem cestišču ;)

Saj jaz bom Larsa tud sabo vzela, vem da samcov se bova ogibala s pesjankami pa ne bo težav :D :P, progi bova enako blizu kot lani, toliko da se lepo vidi in da midve nikogar ne motiva ;)

Majch mi pa komaj čakamo drugo leto, letoj je že blo :o :D :P :P, sicer pa se lahko zmenimo in gremo skupaj na pot ;)

Ja jaz sem se tud natekla na snegu 1x sem se še prav lepo not vgreznila :D :o, Lars je pa užival kot za stavo, še posebaj so mu bili všeč veliki kupi, se je gor spravil in na vrhu sedel in gledal dol ko kak kralj  :D :P

Edino kar me je malo zmotilo da so nekateri kar pustili svojim psom da opravijo svojo potrebo kjer so hotli in se potem hitro skidali stran češ saj ga ni moj tam pustil :-\ >:(

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #35 : 19 December 2006, 11:53:29 »
Nekaj super slik od Sleddog 2005 TUKAJ (http://galerija.tavija.si/view_album.php?set_albumName=album22)  :o

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
    • petrca
« Odgovori #36 : 19 December 2006, 12:47:40 »
Punce, kateri dan boste šle gledat tekmo? Bi se lahko dobile gor  :o. Buffy bo prvič videla tako tekmo, zato se bomo mi gibali nekoliko stran od proge  ;). Za vsak slučaj, da nebi prišlo do kakšnega izpada  :D.
Parkirali bomo pa po vsej verjetnosti v Ratečah pri Zelencih (se mi zdi, da se tako imenuje tist bajer preden se gre v Planico). Zaenkrat smo še vsako leto dobili parkirni prostor.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #37 : 19 December 2006, 12:51:27 »
Treba se bo še zmenit. Meni je načeloma vseeno kdaj gremo. Lani sem bila na soboto in je bilo super. Pa tudi ljudi je bilo polno.  :)
Punce, kdaj gremo soboto ali nedeljo?  ;D

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #38 : 19 December 2006, 12:55:02 »
Treba se bo še zmenit. Meni je načeloma vseeno kdaj gremo. Lani sem bila na soboto in je bilo super. Pa tudi ljudi je bilo polno.  :)
Punce, kdaj gremo soboto ali nedeljo?  ;D

Jaz sem bila ob sobotah in nedeljah. Sem živela na Jesenicah in sem imela blizu  ;D. Sedaj pa pridemo iz Ljubljane. Meni je načeloma vseeno in se čisto prilagodim drugim  ;)

Pes na levi strani slike pa ni tekmovalec  :D :-[.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #39 : 19 December 2006, 12:58:15 »
Ja tudi jaz imam malo daleč, tako da bom v Ratečah samo en dan  :-[ Mogoče bi rajši šla v soboto, imam potem v ponedeljek izpit. :-\
Tale slikca je pa fajn ja, sem se tok nasmejala ko sem jo videla  :P :P :P

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #40 : 19 December 2006, 14:19:42 »
Majchy potem pa gremo v soboto, če ti ta dan bolj ustreza...lp.

Satin

• *
« Odgovori #41 : 19 December 2006, 14:20:01 »
Meni je tudi načeloma vseeno bo pa Lars prav vesel da bo spet Buffy videl :D ;)

Tako bi kmalu midva zgledala lani, še dobro da sem se lahko v globok sneg dobro vkopala, če ne bi surfala vzad za Larsom po progi za vpregami :o :D >:D

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #42 : 19 December 2006, 14:55:33 »
Mi delamo na rezervaciji, tako da če bo šlo vse po sreči bomo v KG od 2.-5. februarja in se dobimo potem v soboto na dirki. :D Komaj čakam ;D.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #43 : 19 December 2006, 15:54:44 »
O Sammy tudi ti prideš :o..Super :) :)..lp

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #44 : 19 December 2006, 20:40:50 »
Žurkaaaaa  :o. Imam že zapisano na koledarju, da je 3.februar rezerviran za Rateče  ;).

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #45 : 19 December 2006, 20:50:57 »
Jaaaa  :o  :o  :o V mojem notesniku tudi že čez cel 3.februar piše SLEDDOG RATEČE  :-[...
Moram sporočiti še mji sošolki Ireni in njenemu fantu, ki imata Taro in Ruby. Tara se je lani srečala s poziranjem za 24ur.com  :P :D :D :D

Živa, Ruby, Tara in Kin...

Pa še fotka Tare na 24ur.com :::

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #46 : 19 December 2006, 21:26:23 »
Aho!
Mogoče pa tudi meni uspe da pridem, ;) če pridem pridem brez pesjanov.
Sem hotela že lansko leto prit pa mi ni uspelo. :(
Lp
Ana

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #47 : 19 December 2006, 21:28:18 »
O Sammy tudi ti prideš :o..Super :) :)..lp

Hehe, upam, da res.  :) Drugače pa Petrca, če boš ti gor cel vikend (glede na to, da 'maš starše gor), se lahko še v nedeljo dobimo na kakšnem sprehodu. Ker za soboto bo mislim, da dovolj aktivnosti (seveda pa nimam nič proti, če pride še kdo, več ljudi in psov - večja žurka, hehe). ;) ;D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #48 : 19 December 2006, 21:32:36 »
Sammy se zna zgoditi, da tudi jaz se še v nedeljo tam prikažem ;) ;D

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #49 : 19 December 2006, 21:34:10 »
Mi delamo na rezervaciji, tako da če bo šlo vse po sreči bomo v KG od 2.-5. februarja in se dobimo potem v soboto na dirki.

Kaj to točno delaš, Sammy?  :)

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #50 : 19 December 2006, 21:41:01 »
Kaj to točno delaš, Sammy?  :)

Po mojem išče frej apartma za tisti vikend  ;).

Hehe, upam, da res.  :) Drugače pa Petrca, če boš ti gor cel vikend (glede na to, da 'maš starše gor), se lahko še v nedeljo dobimo na kakšnem sprehodu.

Bom vidla kakšno bo vreme in "vzdušje" (doma mislim, da ne bo kdo narobe razumel  ;D;).

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #51 : 19 December 2006, 21:44:36 »
Aja  ;D, hvala petrca. Sem pa res čist blond. Jaz pa si mislim, le kje to Sammy dela, na rezervacijah  :D :-[ :-[ :-[

malena3

• Gost
« Odgovori #52 : 19 December 2006, 23:13:45 »
Punce, jaz sem tudi za soboto.
Ob kateri uri pa naj bi se približno dobili?
Ker moram malo zaradi službe pogledati.

Komej čakam..posebej da vidim vse vaše miškote piškote(ampak upam, da se vidimo že kej prej) :-[

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #53 : 20 December 2006, 13:15:11 »
Mi trije bomo verjetno že dokaj kmalu dopoldne tam, se še malo sprehodili. Hmmmm, začetek tekme bo verjetno 10h, vsaj tako je bil lani.
Tako da se lahko dobimo enkrat dopoldne  :)

Satin

• *
« Odgovori #54 : 20 December 2006, 13:21:32 »
Majch povej kdaj imate namen iti od doma pa se nekje na poti sobimo in nadaljujemo skupaj naprej ;) in glede na to da nas bo kar nekaj s tegale foruma najbolje da na antene izobesimo oranžkaste mini zastavice, bomo lahko en za drugim vozili ;)

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #55 : 20 December 2006, 14:01:43 »
..... glede na to da nas bo kar nekaj s tegale foruma najbolje da na antene izobesimo oranžkaste mini zastavice, bomo lahko en za drugim vozili ;)

Kaj pa tisti, ki nimamo anten  :-[  :P. Mal težko bom na notranjo anteno obesla zastavico  :D. Mal se hecam... Mi verjetno pridemo med 11 in 12 v Rateče.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #56 : 20 December 2006, 14:05:08 »
Jaz tudi nimam antene...  :-[ :P :P :P Bom pa za brisalce zavezala  :D :D :D

Satin

• *
« Odgovori #57 : 20 December 2006, 14:06:10 »
Petrca znajdi se, lahko jo pripreš z oknom, lahko navežeš na stransko ogledalo, lahko jo Buffy drži v prtljažniku (vendar samo v primeru da se ne prevaža v boksu) :D ;) ko bo gledala ven čez okno,.... :P :P :P

Mi bomo po vsej verjetnosti že pred 10h tam, da slučajno ne zamudimo starta... :o :D :P

No vidiš Majchy je dala še eno idejo :o :D ;D, ti če nas bo zadosti se lahko za en pasji piknik zmenmo v zimski idili  :D :P ;)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #58 : 20 December 2006, 14:12:34 »
Satin, sej štarti potem potekajo celo dopoldne. Odvisno od skupin tekmovalcev.  :)
Dosti nas bo tak ali tak...  :D :D :D aska, satin,malena, petrca, sammy, jaz...itd. Mini pesjanarsko srečanje  :o

petrca

• Pesjanar
    • petrca
« Odgovori #59 : 20 December 2006, 14:14:54 »
Nekak se bomo že znašli in se našli med sabo  ;). Si bomo mal telefonske izmenjal, pa bo zadeva rešena  ;).