Ja rapgirl, res je, komaj od včeraj je pri nas. Hvala za nasvete, mislim, da bom postopoma res zamenjala hrano. Sedajle je že celo popoldne v takih vonjavah in zvokih, da res ne vem, od kje pridejo iz tako majhnega kužka. Sicer pa itak moram kupit še nekaj Eukanube, ker je ne bo dovolj, pa bom par dni še vtrajala že zaradi stresa ob odhodu iz gnezda, potem pa postopno menjala in tam nekje cca 2 tedna bi to menjavala, kolikor sem si zračunala glede na količino, ki jo poje. Hranim ga po navodilih za Eukanubo, torej 150 g dnevno razdelim za 5 obrokov, ker res zelo navali na briketke in še to mu potem v bistvu dam vsako porcijo dvakrat. Samo se mi zdi, da je teh 150 g kar malo dosti, glede na to, da se mu trebušček fuuuul napne in komaj hodi. Tako da sedajle, ko je čas za zadnji obrok, bo dobil res samo malo, ne običajno porcijo.
Oh, imam res toliko problemov, ampak ko je pa taka mala kepica....
Jana, katero hrano pa imate sedaj - lahko napišeš na temo o višavčkih, da ne bomo tule o čem drugem kot Euc. Me zanima, ker je kar težko dobit ustrezno majhne briketke za Westy puppy-e.
Aja, pa še tole: mogoče kdo ve, kolikšni so po velikosti briketki Puppy Lamb&Rice? Mogoče bi te vzela, če niso preveliki (čeprav si kar mislim, da so).