No bom kar jaz še nekaj dodala in sicer o izvoru in pomenu njihovih imen.
ko sem hodila gledat Smarta, mi je vzreditelj rekel, da bodo imena na črko C in da če imam kakšno željo naj povem, da bo pač dobil tako ime. Pa se nismo mogli spomnit nič pametnega na C. kljub temu, da smo se odločali med večimi imeni je bil ime Smart stalno na prvem mestu. Rodovniško nam je bilo itak vseeno in tako smo med imenoma Condor in Cowboy, ki sta bila še na voljo, rekli pa naj bo Cowboy, kar mu tudi karakterno izjemno ustreza
In ime Smart jah seveda ima več pomenov:
1. pomeni pameten (tega poznate vsi)
2. pomeni izbrano prefinjeno oblečen
3. Smart je avto, ki je všeč Črtu in ker je bila naš Smart tako majhen kot avto Smart ... je to vse lepo pasalo skupaj

Seveda so kasneje sosdje ugotovili, da ga moram preimenovati v Mercedeza, ker ja "mali" tako zrasel

Rumba: pri njej sva še bolj komplicirala kot pri Smartu. Dva meseca smo se odločali med raznimi "čudnimi" imeni Tisa, Lili, Clever (da bi bila duo Smart&Clever), Marko in katya pa sta se nama vsak teden bolj smejala, ko sva imela nove pametne domislice in nov spisek imen. Pa sva se odločila, da bo punca dobla karakterno ustrezno ime. In sva ga iskala nakar, nama je na pamet padlo ime Rumba. Ples rumba je nastal na kubi, in rumba naj bi bila nežna, mehka, erotična. In ker je bila najina Rumba po najinem mnenju (jah nisva poslušala vzreditelja

) mirna punca si je zaslužila tako ime. Na koncu se je pokazalo, da je bila to napaka. Rumba je vse prej kot mirna, zna biti prava hiperaktivnica, ki ne more biti pri miru niti trenutka, je pa res da je izredno nežna.
Pravijo, da so najina pasja imena predolga, da izbirava težka imena zato sva rekla ok rumba bo uradno Rumba klicala pa jo bova
RUMy

No pa se je tudi to obrnilo in je zdaj postala Rumbalaja oz. Rumbolina.
Frajer pa je že prišel kot frajer in me nič ne čudi, da je dobil tako ime. Bolj frajerski pač ne bi mogel biti.
V glavi pa imam že ime Tango, za naslednjega

, če bo fant seveda

lp nina