Živijo !

Lepo vas je brati..he he he Ne vem pa Katja kam je izginila tvoja slikica. Enkrat sem videl tvojo Mishko v "letu" zdaj pa je slika kar nekam odletela...?? Upam, da prileti nazaj...

Me veseli, da so ti všeč moje slike.
Sicer pa so naše punce iz različnih psarn in imajo povsem različne prednike.Držalo bo, da njihov izvor precej vpliva tudi na njihov zunanji videz. Vsaka psarna pač "neguje" svoje krvne linije, prisega na določene plemenjake itd. Sicer pa se tudi čivave,gledano kot pasma, spreminjajo. Če pogledaš starejše slike, kar hitro opaziš razlike z modernim tipom čivav. Tudi na razstavah je možno te razlike precej dobro opaziti....Kljub spreminjanju videza pa ostaja njihov značaj še vedno enkraten, nezamenljivo čivavarski

Še preden smo mi dobili prvo čivavo so nas opozarjali, da bomo dobili pravega malega hudiča, ki nam bo razgrizel sedežno, uničil stole in nasploh na novo postavil vso notranjo opremo

Ampak nič od tega se ni uresničilo tudi po tem, ko se je naša pasja druščina precej povečala. Že res, da se rade skrijejo v kakšno odprto omaro ali odvlečejo kakšen kos oblačila v svoje"zaklonišče". Seveda ne smem pozabiti na kakšne povsem scefrane papirnate robčke ampak kdo bi jim zameril

Takšne pač so.
Veš Alya čivavice imajo med mnogimi drugimi še to prednost, da jih lahko imaš več, ker ena itak ni nobena

Po mojih izkušnjah so izjemno družabne in več kot jih je na kupu bolj uživajo.
Lep pozdrav,
Damjan