Avtor Tema: Čivava [Chihuahua]  (Prebrano 1025294 krat)

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
Re: Čivava [Chihuahua]
« Odgovori #390 : 17 Maj 2007, 20:45:23 »
Jaz sem pa danes spoznala malo Cleo  :) Je ful luštno in pridno otroče  ;)
Lp

Bi jo mogla videt malo kasneje >:( Je take zganjala, da sem jo morala peljati na dooooolg sprehod, zdej je pa utrujena :P

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #391 : 18 Maj 2007, 19:44:32 »
Pa saj to ne moreš verjeti, kaj je storila moja tamala ... :-[ :'( ??? :-X Jaz si lepo pobarvam lase, nato pa  se sklonim, da poberem s tal papirnato brisačo, Clea pa ravno priteče mimo in ME POLIŽE PO LASEH !!! Od skrbi me bo itak kap, pojma nimam, kaj naj naredim ... Gobček sem ji sprala z vodo, zdaj pa jo opazujem, če bo kaj narobe z njo ...   :'( :( Zdaj vidim, da res nikoli ne moreš biti preveč previden s temi tamalimi :-[ :'( :-X

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #392 : 21 Maj 2007, 10:20:36 »
Z našo malo chi je vse v redu, sem pa ugotovila, da je očitno mahnjena na kemikalije >:( :-X ::) Najboljše je, če me lahko poliže točno tam, kjer sem se namazala s kremo/labelo/mlekom ... ???

Čez vikend smo pa bili na morju, kjer je nastalo tudi nekaj novih slikic :o :P :o Clea je morje sprejela kar dobro, na začetku ga je malo lizala, potem pa je celo stopila v vodo :D Pa še fotke:

http://clea.moj-album.com/slike/7096329/MrAZAgjYjEBqM7KZ.v.jpg (http://clea.moj-album.com/slike/7096329/MrAZAgjYjEBqM7KZ.v.jpg)

http://clea.moj-album.com/slike/7096329/xnQf5iTaZS5dAPoP.v.jpg (http://clea.moj-album.com/slike/7096329/xnQf5iTaZS5dAPoP.v.jpg)

http://clea.moj-album.com/slike/7096329/J6mjVx1rVfOz1ygk.v.jpg (http://clea.moj-album.com/slike/7096329/J6mjVx1rVfOz1ygk.v.jpg)

Lep pozdrav vsem! :-*

gabyca

• *
  • Spol: Ženski
  • *:Pinky:*
« Odgovori #393 : 21 Maj 2007, 14:43:57 »
Ursa: sej jst tut komej cakam, da pridem u Lj zivet :) sj gre itak urban ze letos tja vrjetno, tko da bom veliko tam ;D drugace pa je Pinky ok, ful se ma fajn, pa zjutrej jo peljem ob 6.30. lulat pa kakat, potlej pa spi do 11h ;D ce se jst prej zbudim je kar jezna name >:(
 Jinx: ful je lustna pa me veseli, da z njo ni nic narobe, drugac pa tudi Pinky mene polize ravno tam kjer se namazem s kremo, itd..
jst tud komej cakam da gremo na morje da vidim kako bo Pinky usec, ampak zdej je se sola pa si tega ne morm prvoščt :'(

Gaby

chi

• *
  • Spol: Moški
    • Chihuahuasi
« Odgovori #394 : 29 Maj 2007, 17:54:19 »
 :P Živijo !

Čivavarji smo v tej naši temi spet malo zaspali. No midva z Neisho sva bili kar intenzivno po razstavah. Prvič sva se udeležila tudi "ta velike" CACIB razstave v Portorožu. Neisha si je prislužila še eno oceno zelo perspektivna in očitno je bila grškemu sodniku zelo všeč saj jo je zelo lepo opisal. Ker so to moji prvi koraki v svet razstav se vsakega uspeha še toliko bolj veselim.  ;D

Hvala Katji in njeni "družinici" za navijanje. Tvoja Miška je prekrasna čivavica zato upam, da jo kmalu vidimo tudi v razstavnem ringu  :o :o. Upam, da je kakšna fotografija z razstave uspela  ::) ::)

Čestitke Urši in njeni četici !

Damjan       

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #395 : 29 Maj 2007, 19:48:50 »
chi čestitke! Sploh nisem imela časa tam okrog letat  :-[ še ko sva se videla sem te prav na hitro odpikala :-[ Zdaj samo še kakšna vajina fotka manjka  :-*

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #396 : 29 Maj 2007, 20:10:52 »
Kako lepo! Full sem vesela zate, Damjan, in za lepotičko Neisho :o :o :o Jaaaaa, takoj hočemo fotke :P

Lp,

Vesna in Clea

Katja :)

• *
  • sladki mali navihančki :D
« Odgovori #397 : 29 Maj 2007, 21:46:15 »
lep pozdrav!  ;D vidim, da ste se že malo razpisali. le nekdo mora prebiti led in debata steče  ::)

Damjan in Urša: res sem vesela, da smo se spoznali. kar ne morem prehvaliti vajinih lepotičk (sta že na razstavi opazila kajne?  :D) čestitke za uspeh vsem  :)
mala Blue me nekako spominja na Misho, ko je bila še tak puhek-super je  :P. in Neisha-cukerček  :P :P :P veš Damjan, če bi bila človeški otrok bi rekla da je taka nežna in deluje kot umetniška duša (ne vem kako naj se drugače izrazim  :-[ :P).  :) morda pa je, ko se razživi pravi vražiček? hmmm... bi morala v živo enkat videti kje na prostem z Misho  :P :-[ :o :o
kot sta videla je moja kar nekako zadržana med ostalimi čivavicami medtem ko nima problema z večjimi kužki (morda ker je večjih bolj navajena?). ne vem.  bi bilo pa fajn tole malce popraviti  :-[ ::) ;D hm...  :D res potrebuje malce družbe svoje pasme  :o
Damjan-slike so uspele vendar kot pravi Simon (z menoj je bil na razstavi  ::) moj fotograf) je bila svetloba bolj slaba in slike so malce meglene...  :-[ :-\ upam da ti bodo vseeno všeč. upam da nimaš proti-tudi ti si na eni  :) da se ve čigava je lepotička  :D
Urša, tudi slikice tvoje in Špeline malčice imam, vendar jih raje ne objavljam brez tvoje privolitve. če pa bi želela kakšno pa povej in jo pripopam  :)

tako... tokrat je bil fotograf Simon. naslednjič pa bom jaz in bom naredila še kakšno fotko več. bo vredu?  :)
drugače pa-bilo je SUPER in rade volje bom prišla še kdaj navijat  ;D mi je res v veselje gledat te male bučkice kako parodirajo po preprogici  ;D potem pa si zaslužijo še veliko porcijo crkljanja  :P :P :P
aja-Damjan. me mika razstavljaje ja  ::) bomo videli  ;D

Sassy

• *
  • Sassy love forever!!
    • Sassy chihuahuas
« Odgovori #398 : 30 Maj 2007, 11:02:40 »
me veseli da smo se spoznali Katja.. ti kar prilepi slikice vse kar imam jaz je tole

Blue je dobila zelo perspektivno, ter veliko pohval in baby BIS III.

sem dala fotoaparat sinu od Damjane (lastnice Winnija) in mi je bolj slabo slikal :) :)

upam da se vidimo na hrusici in upam da bo lepo vreme, zaenkrat napoved ni ne vem kako dobra..

lp,

Ursa

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #399 : 30 Maj 2007, 12:17:58 »
Iiiiiiiii kako ste bili lepi vsi :o :o :o Neisha je že prava dama, mala Blue je pa itak za popapcat :P :-* :-*

Lp ;)

chi

• *
    • Chihuahuasi
« Odgovori #400 : 30 Maj 2007, 21:49:31 »
 :) :) :) Živijo !

Katja prav lepa hvala za slike.
Še dobro, da je tvoj "uradni fotograf" slikal, drugače bi ostal čisto brez slikovnega gradiva.  :P :P :P Glede Neishe pa imaš, kar prav. Na razstavi je malce zadržana, sicer pa je pravi mali vrag, ki Miši nikoli ne da miru in jo stalno "napada" in vabi k igri...ja čist pravi vražiček je  >:D >:D >:D Na razstavi se kužki res čisto drugače obnašajo, kar pa je normalno saj je toliko novih vonjev, glasov itd...
Neisha se pa najbolje razume s sebi enakimi kužki in je takoj pripravljena na igro. Saj sem že nekje nazaj na forumu predlagal kakšen čivava piknik, da se ti naši malčki naigrajo. Moje imajo vsak dan na voljo dovolj družbe vendar prav uživajo, če se jim pridruži še kakšna chi.  ::) ::)

Katja ti pa se le čimprej opogumi in se prijavi na kakšno razstavo, saj ni tako hudo kot zgleda..he he he he :P :P :P :P :P

Lep pozdrav !

Damjan

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #401 : 30 Maj 2007, 22:37:47 »
Saj sem že nekje nazaj na forumu predlagal kakšen čivava piknik, da se ti naši malčki naigrajo. Moje imajo vsak dan na voljo dovolj družbe vendar prav uživajo, če se jim pridruži še kakšna chi.  ::) ::)

Midve sva za čivava piknik :o :P :D Pa da se nas zbere čim več ;D

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #402 : 01 Junij 2007, 10:38:03 »
Pa spet nekaj fotk od nas:

Taki smo pa od zadaj (http://clea.moj-album.com/slike/7096329/m7biusz0CoWhwcCp.v.jpg)

Saj že grem noooo (http://clea.moj-album.com/slike/7096329/ionUaNAbDVcY13hJ.v.jpg)

Napad na WC rolico :D (http://clea.moj-album.com/slike/7096329/QAEs4vgBJYljc0wW.v.jpg)

Lepo se imejte! ;)

• *
« Odgovori #403 : 03 Junij 2007, 22:07:55 »
živijo vsem!  :)
najprej naj povem da se Hrušice žal nisem mogla udeležit ker smo imeli veliko dela katerega nismo mogli odložit  :(
upam pa, da mi lahko kaj sporočite kako je bilo, kako so se ljubke čivavice odrezale? 
vidim da je zopet pobuda za piknik  :o jaz in Miška sva ZA!!!! upam da se bomo kaj konkretnega dogovorili... ali pa bi se morda dobili kaj prej da vidimo kako in kaj...
Damjan-Neisha je navajena družbe čivavic in verjamem da se zelo rada poigra z njimi. pomoje pa se moja mala sploh ne zaveda da je majhna in ima rada družbo večjih mrcinic  :o  :o  :o hec... hm.. ne vem kako da je bila tako nesproščena-mogoče sta  okolje in vreme tako vplivala nanjo ker je delovala malo zaspano ampak kakšne agresije itak ni kazala. saj jo do sedaj nikoli ni do nobenega kužka le nalaja jih malo  :-[  bomo videli na pikniku  :P :P :P
Urša- upam da se kmalu ponovno vidimo.  :) dodala sem nekaj slikic naših malih bučkic  :P ;D :P upam da so ti všeč. skoraj težko je ujeti Blue in Bianco ko sta tako pohajkovali okrog nog  :D 
Jinx-tale rita je pa res luštkana  ;D mala je res posrečena. ima pa podobno blazinico kot moja Misha (mislim da je na forumu celo slika kako leži na njej)  :P

tako-lep pozdravček  :)

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #404 : 04 Junij 2007, 08:18:24 »
Živjo!

Včeraj smo bili v Hrušici in smo v živo spoznali še ostale chi lepotice in lepotca  :o :o :o Vsi so res prekrasni, na spodnjem linku pa je nekaj fotografij:

http://clea.moj-album.com/album/8002771/ (http://clea.moj-album.com/album/8002771/)

Lepo se imejte!

Vesna & Clea

gabyca

• *
« Odgovori #405 : 04 Junij 2007, 13:43:26 »
Zivjo,
mi2 s Pinky sva pa dobili na Hrusici ZP, ceprav se je upirala sodniku in se sploh ni pustila preslatat ;D je rekel, da je "bad sister", ker je bila Blue tako pridna ;D ;D
Se ene par slikic

ostale pa na http://gabyca.moj-album.com/

Gaby

chi

• *
    • Chihuahuasi
« Odgovori #406 : 04 Junij 2007, 18:01:20 »
 8) 8) Živijo !

Vsem razstavljavcem iskrene čestitke za dosežene uspehe ! Veseli me, da sem spoznal Cleo in njeno družinico tudi v živo. Upam, da se kmalu srečamo še na kakšni razstavi, da se pol sestrici Won-a-pa-lei še bolje spoznata. V Hrušici je bilo zelo fajn čeprav sem še v soboto zvečer razmišljal ali bi sploh šel, ker je bila vremenska napoved bolj slaba.
Sicer pa sva z Neisho zelo zadovoljna s še enim ZP    :o :o :o
Katja tebe in tvojo družinico pa smo definitivno pogrešali sicer pa se ob nedeljah itak ne sme delati..he he he  :P :P :P :P. O.k. se pa res morda vidimo na kakšnem chi pikniku, čez poletje bo upam malo več časa, če ne boste vsi kar takoj pobegnili na morje.
Gabi hvala za fotografije...mislim, da si me ujela ravno pred ringom ali tam nekje...se mi pozna po barvi..he he he...Neisha se je pametno skrila. Tvoja Pinki je krasna..prava mala gospodična, Urškina Blue pa itak obvlada ring...profesionalka ni kaj :) :).
Princ Albert pa je užival v haremu chi lepotic...mehiški Casanova ni kaj !

Lep pozdrav vsem (tudi tistim, ki jih nisem omenil) ;) ;)

Princ ALBERT

CLEA

Polsestrici WON-A-PA-LEI Neisha in Clea

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #407 : 04 Junij 2007, 19:48:20 »
Damjan in vsi ostali čestitke!

Sem pa mislim da videla tudi Sassy...ali se motim...na koncu smo njufkarji sedeli pri mizi nasproti mizi ene mejčkene bele pošastke na kratkih nogicah - pa se mi zdi da sem ujela njeno ime  :-[

leonora

• *
« Odgovori #408 : 06 Junij 2007, 08:48:05 »
Najprej čestitke vse razstavljalcem,bili ste super.Sploh tale mala zadevica Clea,mislim,da sem jo videla,ko so šli mimo našega tabora.Vem,da je bil moj komentar,da ima pogumne lastnike,ker se ne bojijo,da bi jo v gneči kdo pohodil.Se mi je res zdela micena  :-*  :-* .
Danes sem malo brskala po netu in izvedela,da je na svetovni razstavi zmagala čivava  :o .Ampak,meni je malo nenavadna,mogoče tako samo izgleda na sliki,kaj mislite?Res mi je ful čudnahttp://www.infotv.si/?page=prikaz&id=12612 (http://www.infotv.si/?page=prikaz&id=12612)

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #409 : 06 Junij 2007, 09:39:03 »
Leonora mislim da se nisi zmotila, tudi mene prej spominja na kakeg perujskega golega psa kot pa čivavo, zdaj ali so se zmotili v pasmi ali pa prilepili napačno slikco :D ::) Ker če je na slikci čivava mam jaz doma njufa :D :o >:D

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #410 : 06 Junij 2007, 11:33:05 »
leonora če se ne motim smo videli malo Blue...vsaj jaz imam v spominu malo svetlejšo in dolgo dlako

Tale iz svetovne razstave je pa kruta  ;D Ampak ker sem tečnoba sem šla gledat rezultate:

http://www.worlddogshowmexico07.com.mx/resulwds/resultados.php?dia=27
http://www.worlddogshowmexico07.com.mx/resulwds/fotos.php?dia=27

In zmagovalec ni ne čivava in ne perujski goli pes or whatever ampak pritlikavi koder

Edino 24.maja je bil Junior BIS DOLGODLAKI čivava

http://www.worlddogshowmexico07.com.mx/resulwds/resultados.php?dia=24

Bela stella

• *
« Odgovori #411 : 06 Junij 2007, 11:34:53 »
Eno mogoče malo bolj čudno vprašanje za vas poznavatelje čivav ;) Meni je všeč bela čivava, ki je tudi tukaj na slikah od ene punce. Zanima me, če je to kakšna posebna vrsta oz kako se reče te vrsti? Hvala ;)

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
« Odgovori #412 : 06 Junij 2007, 12:04:33 »
Eno mogoče malo bolj čudno vprašanje za vas poznavatelje čivav ;) Meni je všeč bela čivava, ki je tudi tukaj na slikah od ene punce. Zanima me, če je to kakšna posebna vrsta oz kako se reče te vrsti? Hvala ;)

Ni posebne vrste glede barve :) Čivave so pač različnih barv, tudi v enem leglu so lahko vse različne :D Drugače pa obstajajo kratkodlake in dolgodlake čivave, Pinky je predstavnica dolgodlakih ;)

• *
« Odgovori #413 : 06 Junij 2007, 22:27:21 »
ojla!   
 :-\ malo pozno pa vendar (krivi izpiti  :-[) čestitam vsem! joj, ko bi vas le lahko v živo videla... pa spoznala še kakšnega novega čivavarja in čivavico  ;D
Damjan-ponavadi se poskušam držati reka da se v nedeljo ne dela ampak včasih le tako nanese-saj se kmalu vidimo. upam  :P :P :P
saj pravim-čivavice vkup pa na kakšen sprehod  ;D le da smo najbrž z različnih koncev  :-\ hm... pa na kakšni razstavi ? :) 
Bela stella-ne, čivavice so pač čivavice le da so različnih barv, kot pa je napisala Jinx pa so lahko dolgodlake in kratkodlake.  :P :P :P luštkane kajne?  evo, še slikica moje male smrkljice ki prav nedolžno gleda v fotoaparat a ne pozabite-tiha voda bregove dere  ;) :o :P ;D  (naslednji trenutek pa je že tako živahna da jo komaj ujameš)

chi

• *
    • Chihuahuasi
« Odgovori #414 : 07 Junij 2007, 19:40:57 »
Živijo Katja !

Tejle tvoji Miški kar iskrice skačejo ven iz njenih očk. Zelo simpatična je   ;D ;D ;D ;D Tudi jaz si želim, da se kmalu spet vidimo, ko se tole "aprilsko" vreme malo izboljša in bo bolj primerno za kakšen  sprehod z našimi mehiškimi žlehnobami.  >:D >:D >:D >:D
Sicer pa lahko srečanje organiziramo tudi kje tu pri nas. Samo dogovoriti se je treba !  :P

Kdaj se boš pa ti kaj opogumila in se prijavila na kakšno razstavo? Saj nič ne boli veš... ::) ::) ::)

Še nekaj slikic od simpatične pomeranke Stephanie, ki je bila pri nas v gosteh. Z mojimi puncami se je odlično razumela. Me je kar mikalo, da je ne bi spustil nazaj domov  :o :o :o :o :o :o :o

gabyca

• *
« Odgovori #415 : 07 Junij 2007, 21:39:38 »
ooooo kok je lustkana :-*, jst sm razmisljala tudi o pomerancih ko sem se odlocala za psa ampak so civave prevladale ;D
se par Pinkyinih pozerskih ceprav niso ravno nove :P

Gaby

chi

• *
    • Chihuahuasi
« Odgovori #416 : 09 Junij 2007, 16:49:41 »
 ;D ;D Živijo !

Pinky je prava profesionalka. Zelo lepa čivavica je.  8) 8) Te naše uboge zverinice se bodo sedaj komaj malo spočile od razstav  :P :P :P. Neisha obožuje sonce in se mu nastavlja vedno, ko je na terasi.

Ayla

• *
« Odgovori #417 : 12 Junij 2007, 13:00:40 »
Pozdravljeni vsi lastniki in ljubutelji čivav, tukaj se vam pridružuje še ena  ;D

Že nekaj časa vas berem in gledam slikice vaših ljubljenčkov, zdaj se se pa odločla da se prijavim še sama, z mojo malo lumpo, ki ji je drugače ime Ayla. Upam da se bomo lepo imeli in pokramljali, pa videli čiiiimveč slikic malih nadebudnežev  ;D.

chi

• *
    • Chihuahuasi
« Odgovori #418 : 12 Junij 2007, 16:15:20 »
 :o :o :o Živijo Ayla !

Dobrodošla med čivavarji ! Seveda pričakujemo čim več fotografij od tvoje malčice !

Lep pozdrav!

• *
« Odgovori #419 : 12 Junij 2007, 23:19:05 »
ojla in dobrodošla med nami Ayla  ;D super da si se nam pridružila  :o tudi jaz nestrpno pričakujem slikice tvoje male lumpe  ;D :P :P :P

Damjan... vem-obup kako malo se javljam ampak saj bo bolje  :-[ :-\ :D
Neisha je res zapeljivka  :P kaj pa tudi ostali lepotički?  daj prilimaj še kakšne njune fotke. boš?  :)   :P :P :P meni so VSE super  ;D naše srečanje pa že nestrpno in z veseljem pričakujem  :)
sicer je vreme res grozno. že se pripravim da bom moje šeme peljala na sprehod in se ulije dež. tako da smo potem vsi malce slabe volje in pasivni... no, saj meni včasih kar malo prav pride ker se moram učit ampak Pikica in Miša sta pa čisto brez volje potem (le ko sta skupaj je pravi direndaj). 

Ayla-nam zaupaš kaj več o svoji malčici?  :)
 pozdravček vsem  :)