cestitke vsem, se posebej moji pikici Pinky ker je bla tako pridna in je tako lepo hodila.. ceprav stat se bo pa se naucila a ne Gaby?

saj ful lepo stoji samo premalo casa zdrzi.. tista slikica s soncka mi je bla bolj vsec

Katja meni se nisi zdela kaj dosti zivcna

pa tudi v kavbojkah lahko zgledas urejeno zaradi tega se sploh ne sekiraj.. vse kar je je to da bi lahko ze kdaj prej malo peljala na razstavo

saj sem ti to ze v portorozu rekla

ampak saj bo, saj vama je slo super za prvic.. se dobro da si ugotovila da je strah odvec.. sam se psa znerviras potem..
Damjan ker cuker je mala.. res.. pa tok ima lepo glavco, mi je ful vsec ker skoraj nima gobcka, bo mela lepega kratkega tko kot je meni vsec.. ti je ze Maja rekla pa ti bom se jaz: prevec jih razvajas tele tvoje punce!!!

sej vem da ti je tako vsec pa njim verjetno tudi.. pripelji kaj malo.. v ljubljano in to da spozna malo druge... drugace mi je pa vsec Aisha ful.. medtem ko tisile dve nista ravno po mojem okusu.. sicer sta lusni samo ce primerjas malo zraven..

vidis razlčiko

Vanja jaz se pa sploh ne spomnim da bi bla tam.. si mela Lina s sabo? sicer sem jaz tudi na razstavi bolj leteca.. se stol katerega si prinesem redko uporabim..

lepo se imejte.. kaksen blizajoci soncni vikend se dobimo v zajcji dobravi ali ob obali obvezno.. ce je kdo zainteresiran da se nam pridruzi naj mal spremlja ce bomo kaj napisali pred kaksnim vikendom..
lepo se imejte..
Ursa