Tudi jaz sem že doživela velik enga "strahu" in dvomov kaj se bo zgodilo, ker je pri nas veliiiko psov kar tako odvezanih. Da ne omenjam kako je bilo, ko so se psi gonili (ja vem, naša psica ni bila sterilizirana, vendar smo jo vsaj obvarovali in jo imeli lepo v hiši) medtem ko so ostali cucki naredili tak raztur okoli hiše da je bilo noro. Vrata popraskana, vse umazano in povsod so lulali, kakali, razjahali pol pesjaka skratka tok da sem se komaj jaz upala ven iz hiše. In te cucki kar od nekje. To je tako, če živiš na vasi.
Sicer pa smo velikokrat na sprehodu srečali pse, take drugačne lepo odvezane. Jasno, tudi jaz sem vedno imela psico odvezano, samo ko sem zagledala kje kakega psa sem jo takoj privezala. En folk je pa dobesedno zabit, pustijo da se pes zaganja v našo, v nas, psa seveda ne poznaš in dejansko ne veš česa je sposoben. Enkrat je en pes napadel našo psičko, je šepala dolgo časa. Mislim noro res. In ja psi niso krivi, krivi so lastniki. Take ljudi pa jaz preziram in se mi zdijo totalni nesposobneži, ki psov sploh ne bi smeli imeti.