1. za jackie: zivjo, hvala za odgovor. Nisem vedela, da imajo border terierčke v Avstriji, to je pa zelo dobra novica:) Po spletu sem namreč iskala legla vecinoma v slovenščini ali angleščini, in verjetno zato nisem dobila pravih informacij za to kje imajo to pasmo. mogla bi iskat v nemščini

poleg tega pa sem se do sedaj tudi malo bolje ukvarjala s pirenejci in kitajci, tako da terierčkov še nisem čisto obdelala. počasi zbiram informacije, za vsako pasmo posebej:) Hvala, bom vsekakor pogledala

2. za deteljico: hvala za odgovor. Glede pirenejčka sem tudi že zbrala kar nekaj informacij, poleg tega sem pisala tudi na forum te pasme, tako da so mi tudi tam že kar nekaj svetovali. Za Kitajce pa še zbiram informacije, tako da nisem vedela da so powderpoofki bl mehkuzni od golih, in da naj bi bili kitajci bolj mehka pasma. ta podatek je vsekakor pomemben. Drugače pa kolikor sem gledala po netu , sm opazla da je bolj malo napisanega o tej pasmi, sploh v slovenščini in skoraj nič glede agilityja, zato sem odprla to temo, da izvem še kaj več. Drugače pa mi je bilo v psarni, katero sem kontaktirala zagotovljeno, da so starši po kerakterju zelo vredu, vendar jih nisem imela priloznosti spoznat v zivo. Kar se tiče pa border terierčka, pa verjamem da je se najbolj ziher izbira

drugace pa nimam nič proti parson teriercku, samo ... pa ne me zdej skritizirat

imam pač eno napako in sicer, da mi je pomemben videz psa in od terierčkiov mi je po videzu pač zaenkrat najbolj ušeč borderček.
3. za xsaro: zivjo, vsekakor imas prav, da je potrebno psa izbrati previdno, tako da bo pasal tudi v naš način življenja izven agilityja

S tem se popolnoma strinjam in ravno zato si sedaj ogledujem še druge pasme, da res zberem vse informacije preden bo padla tista prava končna izbira. In kitajcki so mi tudi zato, padli v oci, ker doma z njimi ni nobenega problema
4. za Botticelli: Ti pišem na srani za Kitajce.
Se enkrat vsem hvala za odgovore, pa se sigurno še kaj slišimo, mogoče pri kakšni drugi pasmi

če ima pa še kdo kakšno izkušnjo ali kisel bom pa zelo vesela, če mi jo sporoči.
Lp