jaz sem tudi mnenja, da vsi niso/nismo enaki. tudi jaz sem proti razvajenim otročkom, ki si kar naenkrat zaželijo neko živalco in to seveda takoj dobijo halooooooo žival je le žival, živo bitje, za katero je treba skreb, prav tako kot za otroka, vsak posameznik mora biti tako odgoren in se zavedati, da je to novo živo bitje odvisno od njega samega, ni se to malo bitjece odločilo znjga pač pa se je ta neodgovoren osebek. tudi sama poznam podoben primer, pa ne bi tukaj zdaj opisovala in zgubljala besede...
sama si že dolgo, res dolgo skoraj od nekdaj želim, da bi imela vsaj 2 pasji dušici. ljubezni je dovolj, vrt pa je tudi dovolj velik za igro in podobne norčije

problem je le pri starših, ker so pač mnenja da je 1 pes dovolj in da 2 ne moremo imeti. saj bi vse skupaj nekako počakala vendar se mi vse skupaj zdi neumno, saj nisem več mladoletna...
tako je moja želja, ne da bi mi podarili miceno mlado pasjo dušico (čeprav bi bil to najlepši dan v mojem življenju, že dolgo sanjam, kako bi se vsi skupaj z mojo panterčino igrali, raziskovali, spreajali, obiskali kakšno razstavo, skratka živeli malo razvajeno pasje življenje

), zadovoljna bi bila že s tem, da bi se strinjali s še enim pasjim življenjem in pač rekli, da se nam lahko pridruži

upam da nekoč le pride ta dan in bo panto dobil prijateljico (razmišljam o samički)

očka je čisto nor na tegale lepotca panterčino