Ko pride cas dopustov, postanejo zivali odvec,dober del ljudi ne dovoljuje,da pripeljes sabo svojo zival v apartman.Nekateri jih dajo v hotele na cuvanje,drugi jih peljejo seboj in kar bo bo,nekateri se jih resijo,veliko kuzkov,pa opazim tudi v sezoni,ko kronicno iscejo svoje lastnike,a zal so ze odsli domov.To bi morali urediti ze na sami meji,obvezno vpisat,da so imeli zival in se morajo tudi z njo vrniti.
Ker imam tudi sama dva kuzka,sem vedno bila prikrajsana za potovanje ali pa dopust.
Ko sem se odlocila za delo v turizmu sem na prvo mesto dala sebe,oziroma ljudi,ki imajo zivali.Tako sem uspela marsikoga prepricati,da v apartman sprejmejo tudi hisnega ljubljencka.No tu ,pa ni konec vseh problemov,novi zakon v HR,ne dovoljuje vec kopanja na plazah in zivali morajo ostat v apartmanu.
Ce se Vam bo zgodilo,da ne veste kam,a bi radi sli na dopust,si poglejte spletno stran www.croway.com ,ce vam kaj odgovarja mi pisite,rade volje,Vam bom svetovala,ker 90% teh objektov se osebno obiskala in vse dobro pregledala.Ce ste se ze odlocili za dopust,pa prej preverite kam greste in kaj bo z Vasim ljubljenckom.lp
+1