Ojla,
Da malo povem, kaj se dogaja

. V CF e-tečaju nas je 34 s celega sveta

in je res super. Ker sem jaz zadnjič bolj po domače

razložila, kaj je e-učenje, je na wikipediji prav super razlaga -
KLIK; nam se pa baje reče online learning community. Ljudje so res super, veliko se pogovarjamo, tečaj se pa uradno začne jutri. V bistvu je vse čisto drugače, kot tu, tako da težko razložim v par besedah. Res, čisto drug svet dela s psi, drugačni pristopi k delu, druge metode ...
Z Amelie sva prišli tudi v ožji izbor za udeležbo na 1-tedenskem seminarju z Attilo Szkukalekom

. Zadnja odločitev bo padla čez nekaj časa, ampak zaenkrat nama baje kar dobro kaže. Si kar ne znam predstavljati, da bi bili res izbrani in bi 1 cel teden delali z Attilo cel dan v zelo majhni skupini. No, vse se še lahko obrne, ampak zaenkrat sem optimistična. Za drugo leto pa še kar optimistično kaže za obisk Skandinavije, kjer si bom morda lahko ogledala, kako s klikerjem šolajo pse za norveško vojsko. Ampak tudi do takrat je še daleč in se ne bom veselila prezgodaj (čeprav na skrivaj pa vendarle upam, da se vse lepo izide).
Druga plat vseh teh dogodkov je, da imam zelo malo časa

, zato sem se odločila, da določene aktivnosti reduciram oz. ukinem. Saj ne, da sem bila ravno ful aktivna na tem delu foruma

, sem pa skušala prispevati linke in opisati svoje izkušnje z določenimi metodami, ki so pri nas manj prakticirane. No, skratka, zaenkrat se poslavljam in vas lepo pozdravljam ter želim, da uživate v CF. Imam v delu še en mislim da zanimiv članek o začetkih uporabe metode in tehnologije operantnega pogojevanja, potem se bom pa res umaknila; kdor bo želel, me najde na mailu, ZS-jev na tej strani pa ne bom več brala. Uživajte

!