No, tole je pa ena mojih fotk...

Bi pa pohvalil ene par fotk na tej strani (nazaj ne bom gledal, ker bi bilo preveč, je pa veliko dobrih...):
-sarci...Tista v ČB tehniki je dobra, čeprav kak centimeter več prostora pred smrčkom ne bi škodil, drugače pa dobro učinkuje.
-nincy...Svetloba in okno z zavesami...ful huda fotka, daje neko romantično zasanjano vzdušje in kot pogled v sobi, na jutro, ki se je prebudilo... Super!
-Chanel...Kapljice na ptičjem peresu so lepa kombinacija. Že te male fotke dobro izgledajo, kaj šele večje, ko se kapljice bolje vidijo. Škoda je le tiste prve fotke, ko je nek temen flek na zgornjem robu, drugče pa dobre fotke
-Jana...Orhideje so lepa fotka in vem, da jih je kar težko fotkat takole, ker listi cveta zelo odbijajo svetlobo. Sem se pred leti, ko sem imel še slabo fototehniko mučil s tem. No, če imaš potem pač možnost proženja več flešev (od strani ali "zadaj"...), potem nastane še boljša luč.
-jenny3...Padalec je dober, še posebno, ker ne moti ozadje, ki je bilo megleno in s tem ostrega in barvitega padalca poudari. Mogoče, če bi bilo malce več prostora pred padalcem v smeri leta, samo glede na to, kar si napisala, si tako na hitro naredila največ in lepo fotko.
-aska...Askina tačka je dobra. Všeč mi je, ker je postavljena diagonalno in so "ostre" le blazinice ki najbolj pritegnejo pogled, ostalo je pa več ali manj zamegljeno. Se ti pa pozna vrhunska kvaliteta fotke novega DSLR fotiča EOS 40D, saj se loči vsaka Askina dlaka. Naslednja fotka, lončka s svečko je pa še boljša. Postavitev lončkov je zanimiva, pa lepo barvito in živo je vse skupaj. Morda bi kakšen cm več prostora dodala zgoraj.
-Majchy...Zajček je lušten in ima dobro osvetlitev. Učinkuje zelo "jutranje" in sveže s to osvetlitvijo. Zelo dobra. Tudi fotka Žive ni slaba.
Lep pozdrav!
Robert