Okej, tole pišem že tretjič danes, ker mi internet, nekaj nagaja

:
Ojla Bugz!(aja Klara, lepe slikce!) Sicer se ne spoznam na fotoaparate, sama imam Canon-Power Shot A40 2.0 mega pixels (je to dobro ali slabo

), če ti to kaj pove?Na funkcije se pa ne spoznam, ko slikam naštimam fleš ali brez ali pa to stori fotoaparat sam.Sicer fotoapara nisem kupila sama, podaril mi ga je brat mislim, da za rojstni dan.
Imam novo svežo novičko

:
Danes zjutraj sem se zbudila ob 9.15 in odšla pogledat v kuhinjo, če je oči tam (ker je nekaj govoril, da bo samo 1 uro v službi) pa ga ni bilo.Potem pa pogledam čez okno in vidim, da je prekrasen dan: ivje, slana na tleh, sonček sije...!Pa si mislim: tole moram pofotkat!Se hitro, ampak res hitro preoblečem (da si ne bi sosednje mislili: kaj pa zdaj ta dela tam zunaj v pižami?!) in vzamem fotoaparat (čeprav sem vedela, da so baterije že skoraj prazne-to mi je tut kazalo na fotoaparatu ko sem ga prižgala).Grem ven in začnem fotografirat vse mogoče stvari: smreke, drevesa, polja, travnike, gozdove...Seveda sem se dosti namučila, ker se mi je fotoaparat skos ugašal-zaradi praznih baterij!Tko da sem se dobesedno žrtvovala za vas

ker me je tut zeblo-še zdaj me po 15 minutah malo zebe v noge in prste na rokah!Skuhala sem si čaj in obula tople copate, pa je bilo že malo bolje.

Slikce pa prilimam, ko jih dam na računalnik in v album, ker jih je zelo veliko, ampak mi bo mogoče še danes uspelo s pomočjo brata.

(fotoaparat trenutno počiva pri meni

)
Lp, nina!