Še dve malo trapasti fotki

Za vse nejverne tomažke, ki ne verjamejo, da so moje oči tudi zelene

http://www.moj-album.com/slike/357740/EgJVcnD41Y7uWSeU.jpg
No tukaj pa je bilo malo eksperimentiranja z nastavitvami na fotkiču, recimo da mi je simpatična in jo pač objavljam

Komentarji zaželjeni za drugo fotko, Majchy?

In če se grem malo "ocenjevanja" po tem kar meni paše oz. pade v oči.
Najbolj mi je všeč Behind the blue door. Se mi zdi kot zgodba v zgodbi. Na sami fotki se vidi vsak preprost detajl. Spraskana vrata, star zid, nasmeh na otroškem obrazu, zraven pa še pasja glava. Všeč mi je simetrija - vrata so na sredini in hkrati nesimetrija - luknja v vratih na eni strani. In ravno tisti luknji lahko rečem zaslon na celi fotki, za njo se namreč odvija nekaj živega

Otroška igra s psom ali pa mogoče izpostavim psa - mogoče je cela zgodba na fotki njegova (njena, najbrž je Živa). Ravno ona se slini k otroku na "malem zaslonu", ta zaslon je na neme malem delu fotke, potem pa pridejo do izraza še vrata

Malo sfilozofirano, ampak dejansko fascinantna fotka, ki nekaj pripoveduje.
Ray of lights mi je zanimiva, nima pa v sebi tistega življenja, ki mene osebno na fotkah pritegne. Všeč so mi linije. Oba tramova na spodnji strani, potem pokončni stebver, pa strešne deske in stenske. Vzporednice, pravokotnice, potem pa še linije žarkov, ki so "kontra" z vsemi.
Recimo, neko mnenje popolnega amaterja (brez zamere, če sem udarila popolnoma mimo kakšnega bolj strokovnega mnenja

). Res pa občudujem prvo fotko

Mucika, simpatični šapici