Avtor Tema: Yorkshirski terier [yorkshire terrier]  (Prebrano 1778064 krat)

medo

• *
  • Spol: Ženski
Yorkshirski terier [yorkshire terrier]
« Odgovori #1530 : 28 Februar 2008, 22:25:53 »
O ti že tud obvladaš,jaz se bom verjetno s Tino kar po Češko pogovarjala,ko pride na yorkijado :P :P :D ;)
A ne bi še kak karabin pa značka in torby i pripravky??? ;) ;)
Boljše,da ne gledam,ker bi jaz tud še kakšno posteljco,pa še kaj sladkega za našega Medolina,ampak zdaj morem malo šparat za yorkijado,da bom lahko plačala kakšne maslicky ;) ;)

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1531 : 28 Februar 2008, 22:32:24 »
da bom lahko plačala kakšne maslicky ;) ;)
Da jih ne boš po pomoti s kakšnimi kronami plačala!   :D

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #1532 : 28 Februar 2008, 23:30:43 »
Tjasav,tjasav   ;D  ja še malo in boš znala res na češkom ! Jaz grem jutri po tisto rosa posteljo,ker niti nema u čemu da peljem malo domov če mam vse dol u Ankaranu. In vsekakor mora imeti tud nekaj novega in fuuuuull lepega. In tri postelje za gersoniero je kar u redu a ne  :o  ;D

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1533 : 28 Februar 2008, 23:55:44 »
Tjasav,tjasav   ;D  ja še malo in boš znala res na češkom ! Jaz grem jutri po tisto rosa posteljo,ker niti nema u čemu da peljem malo domov če mam vse dol u Ankaranu. In vsekakor mora imeti tud nekaj novega in fuuuuull lepega. In tri postelje za gersoniero je kar u redu a ne  :o  ;D
Tinka Tinka...ko bi ti vedela, kako smo vsi veseli zate!!! ;D
Kdaj pripelješ malo domov?

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #1534 : 29 Februar 2008, 00:19:06 »
Hvala Tjasav, moreš mislit kako je tek meni !!!  :o  Mislim da pridem nekjer 11-12.3. Pa če boste šli nekdo na izlet na morje pa spijemo kavico  ;)   

He he jutri grem kupit tud nov fotoaparat !!!  ;D  Da lahk slikam malo pikico   Lahko noč

medo

• *
« Odgovori #1535 : 29 Februar 2008, 09:02:46 »
Če boš mela nov fotoaparat,pa lahko nam odstopiš starega hehe :D :D

Joj Tina res sem ful vesela zate,da se je vse tako izteklo ;) ;D ;D
Ti pa tak verjetno skačeš do stropa,joj smo kot mali otroci,ko dobijo novo igračko hehe :D :D :o

lonyka

• *
« Odgovori #1536 : 29 Februar 2008, 11:30:33 »
Tinkaaaaaaa je mozno da dobis kje to:
http://www.spokojenypes.cz/svetry-a-mikiny-pro-psy/mikina-pro-psa-logo-2+id-30-07a.html.....pride pa nekje 20 eu? če sem prav zračunala :D

lonyka

• *
« Odgovori #1537 : 29 Februar 2008, 11:31:42 »
upsssss.... ta je pravi :P
http://www.spokojenypes.cz/pictures/store/7a-logo_390.jpg  .....je pa na tisti strani ki sem jo prej prilepla...joj sej sem že povedla da sem antitehnik ne? :D

honki

• *
  • [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img19.g
« Odgovori #1538 : 29 Februar 2008, 13:31:22 »
jst si lahk zaenkrat privoscima samo kaksne masnice in spangice...sem Tinki ze en kup drugih stvari narocla, tako da posteljce bojo mogle pocakat...me pa mikajo une plisaste oprsnice in zraven v kompletu vrvica...tako da....ne vem ne vem...al bomo lacni al bo pa pes lep in mel novo postelco...tezka dilema....

honki

• *
« Odgovori #1539 : 29 Februar 2008, 13:32:31 »
Sasenka...drzim pesti da bo Gal cimprej kot nov...bogi revez, cist presusen in pol se rita driska...

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #1540 : 29 Februar 2008, 16:15:49 »
Eeeeeeeeeeeej sem dobila bundice iz fleca  za vse vas po zelo ugodnoj cjeni  4 eu !!! Full so sladke bi dala sliko gor al ne vem kako. So rosa sa srčki al tud svetlo plave in tud tamno plava sa "karom" ( ne vem kako se že reče) !!! Mamza vse vas številko M al lahko zamenjam al vrnem nazaj , ni panike !!!  :o

Medo starši fotoaparat ne mam ker mi ga sestra pustila na tla in je KO in ne dela več. Za to moram hitro nabavit novega !!!  ;D

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1541 : 29 Februar 2008, 16:55:35 »
tinka a je možno da jaz tud dobim eno bundico?PROSIMMMMMM  ::) a je možnna številka S?

medo

• *
« Odgovori #1542 : 29 Februar 2008, 17:07:49 »
Hehe pol pa sem bom morala zadovoljit z bundico,ki si jo vzela za nas vse!! ;)
Jaz bi imela svetlo plavo,ker mu verjetno roza ne bo všeč!!!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1543 : 29 Februar 2008, 17:53:38 »
Zdaj jaz sem zasledila, da obstaja gel za kužke za čopke delat in za te male laske. A ga katera pozna?

Petval zdej sem šele vidla da sprašuješ za gel. Jst ga mam doma, sem že pozabla nanj ker ga imam že tako dolgo  :) Men je kar fajn tko full lep lesk da pa mal otrdi dlako da lažje narediš čopek za razstavo ;)

A ni ena nekje na forumu napisala da naroča preko ebay-a?????

lonyka

• *
« Odgovori #1544 : 29 Februar 2008, 18:01:18 »
Tinkaaaaaaaaaaaaaaaa jaz bi mela rozo s srčki....sam nevem če ji bo M prav :'( saj veš da sva mi2 taki mali...tako da če boš dobila S bo super in jo definitivno vzamem!!!!! pa še mogoče kiro drugo ( ok danes začnem šparat :D )

medo

• *
« Odgovori #1545 : 29 Februar 2008, 18:02:08 »
Ja Petval naroča na ebay-u!!!!

lonyka

• *
« Odgovori #1546 : 29 Februar 2008, 18:05:33 »
slikico pa lahko tudi naložiš tako : greš na starn www.moj-album.com se prijaviš, naložis slikice, klikneš na sliko z desno stranjo miške in lastnosti, nato prekopiraš link URL, ko piše in vstaviš ta link <----tukaj medmes :D...upam da nisem preveč zakomplicirala :D

zoya

• *
  • Oliver
« Odgovori #1547 : 29 Februar 2008, 18:35:40 »
Tinka, še mi bi eno iz flisa - roza  :P

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1548 : 29 Februar 2008, 20:03:35 »
Tinkica se še ni javila ;D jaz bi mela modrega če je možno ;D prosim, sam 4 eure je res malo :o

medo

• *
« Odgovori #1549 : 29 Februar 2008, 20:06:27 »
Kolko je dolžina plaščka M (29cm)???

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1550 : 29 Februar 2008, 20:15:45 »
Suzana men se zdi da ja ;D

medo

• *
« Odgovori #1551 : 29 Februar 2008, 20:23:43 »
Pol sma midva predolga za tak plašček :( :( rabima večjega 35cm ;)

zoya

• *
  • Oliver
« Odgovori #1552 : 29 Februar 2008, 20:25:51 »

jaz sem se ravnala po tej lestvici in naročila M- dolžino hrbta ima 26,5 cm, obseg vratu je pa sicer za S

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1553 : 29 Februar 2008, 20:30:37 »
heh a mi prosim pove ena slovensko ker js nič ne zastopim ;D kera kolona je dolžina, višina, obseg vratu :P prosim :-[

medo

• *
« Odgovori #1554 : 29 Februar 2008, 20:54:55 »
DELKA=dolžina
HRUDNIK=prsa
obvod KRKU=obseg vratu

Hehe jaz tud obvladam!!!!! :P :P

Sam pri nama je problem,ker imava obseg za št.M,dolžino pa za L in mu moram vse ožat,ker nimajo nič takega za njega!!!

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1555 : 29 Februar 2008, 21:05:57 »
joj hvala ti ;D sam res obvladaš, js prvič slišim take besede :P jaz morm met S po dolžini drugo morm pa tud ožat :-\ kaj čmo;)

honki

• *
« Odgovori #1556 : 29 Februar 2008, 22:07:29 »
punce glede na to da vidim, da kar pridno izrabljamo tinko za postarja in da nam pravzaprav denar zalaga za vso robo ki jo narocimo in seveda zalaga tudi svoj ugled da bo to placano in roba prevzeta, predlagam da se denar nakaze takoj..ker ce malo pomislite, nas je tukaj dosti, vsaka naroci nekaj malega ...kar zraste v veliko!!!! in koker ona nam zaupa da bomo robo res vzele in da ne bo ostal njej, je prav da me tud zaupamo njej da bomo robo dobile in ji denar nakazemo!!!
ne recem, punce, prvic je slo vse lepo in fino skozi, ampak bilo nas je 5 ki smo narocile od nje in ze to ni naneslo malo denarja...sedaj nas je vedno vec...in to je vedno vec denarja...preracnajte si same....

slepo zaupa puncam ki jih je spoznala na forumu in jim dela uslugo!!!

in se ena stvar...zadnjic je nekaj stvari ostalo, ker je bil problem v stevilkah...glede na to da narocamo na slepo, se je s tem pac treba sprijaznit, da vcasih ni tako kot zgleda..in preden nekaj narocite dobro premislite a ste 100% da boste vzele....

Tinka upam da ne zameris ampak res mi ni fer da ti zalagas za nas!!!!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1557 : 29 Februar 2008, 22:12:22 »
punce glede na to da vidim, da kar pridno izrabljamo tinko za postarja in da nam pravzaprav denar zalaga za vso robo ki jo narocimo in seveda zalaga tudi svoj ugled da bo to placano in roba prevzeta, predlagam da se denar nakaze takoj..ker ce malo pomislite, nas je tukaj dosti, vsaka naroci nekaj malega ...kar zraste v veliko!!!! in koker ona nam zaupa da bomo robo res vzele in da ne bo ostal njej, je prav da me tud zaupamo njej da bomo robo dobile in ji denar nakazemo!!!
ne recem, punce, prvic je slo vse lepo in fino skozi, ampak bilo nas je 5 ki smo narocile od nje in ze to ni naneslo malo denarja...sedaj nas je vedno vec...in to je vedno vec denarja...preracnajte si same....

slepo zaupa puncam ki jih je spoznala na forumu in jim dela uslugo!!!

in se ena stvar...zadnjic je nekaj stvari ostalo, ker je bil problem v stevilkah...glede na to da narocamo na slepo, se je s tem pac treba sprijaznit, da vcasih ni tako kot zgleda..in preden nekaj narocite dobro premislite a ste 100% da boste vzele....

Tinka upam da ne zameris ampak res mi ni fer da ti zalagas za nas!!!!

Se absolutno podpišem pod tole. Sicer pa je itak lažje dati nam svoj delež kot njej celoto za vsa naročila!!!! Poleg tega mora sedaj še v nabavo dveh mladičkov kar pa tudi ni poceni.

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1558 : 29 Februar 2008, 22:23:00 »
ja mata prav ja!!se tud jaz podpišem pod to debato...sicer sem res čist na novo prišla in res dobene ne poznam sam mata pa prav ja :) se tudi jaz podpišem pod to :)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1559 : 29 Februar 2008, 22:24:04 »
Jooooooooj vanja tale tvoja čivavca je pa tko cortk da bi jo kar pojedla  :D ::)