No ja ni glih moj gel

Jaz ga samo uporabljam, sedaj že kakšno leto, odkar se ga je dalo dobiti na pasji.net. Tako da zahvala gre ninci, ker nabavlja take super zadeve, da se da vsaj nekaj pametnega končno dobiti tudi pri nas.
Ne spomnim se pa ali je bil tudi sprej na voljo, mislim da je bil, ampak mora ninci povedati kako je s tem sedaj. Jaz sem se odločila za gel, ker Tari ni všeč da nekaj špricne blizu obraza, zaradi zvoka. Gel pa samo dam kapljo na prst in ji potegnem po zobeh in ponovim po potrebi.
Glede bikovk, bi rekla bedarija ta komentar,v smislu da so palčke iz kože boljše. Ker še zdaleč ni res. Problem teh kost in palčk in copatkov in ne vem še česa, ki so narejene iz živalske kože, je v tem da to je vse obdelano tako ali drugače, da se dobi ta konsistenca kože. In vprašanje je kaj vse se ne uporablja pri tem, kakšne umetne snovi, ... Posebno pri tistih belih kožah, ki imajo še kalcij pa pitajbogakajvse dodano. Pa umetne arome, pa ...
Res je da je boljše že so bikovke, uhlji, sapniki, ...naravno sušeni in ne dimljeni. Tudi take se že dobi. In raje dam psu svinjski uhelj od Kodile kot pa kostko iz kože uvoženo iz po možnosti kitajske, ki vsebuje vprašanje kaj vse.
Drugače pa veliko kužkov, posebno malih, ima lahko težave zaradi teh kosti iz kože, vsaj kolikor jaz vem. Ali se predolgo prebavlja in razdraži želodec... Tako da mi prisegamo na naravne zadeve, je pa res da poskušam davati ne dimljene ampak naravno sušene. Poleg tega, nisem čisto ziher, ampak večinoma ne uporabljajo več dimljenja za sušenje. Jaz kupujem zadnje čase sapnike za ta velike mrcine in to je naravno sušeno, mislim mobenega vonja po dimu, pa mislim da isto velja za uhlje. Čeprav bi se bilo fajn za vsak slučaj še pozanimati...
No vsekakor se ne strinjam, da so kosti iz kože boljše, kvečjemu izhod v sili. Bikovke so pa itak zakon, čeprav naši prisegajo na uhlje