No saj ta pes se ne prodaja, da ne bo pomote. Te slike niso bile objavljene za prodajo psa. Če bi ga prodajala bi mogoče naredila drugačne
ahaaaaaaaaaaaaaa.....onda je rijesena stvar!
Ja sam mislila da ces kupiti psa zbog te jedne slike!

Ako se sjecas slika izlozbenih pasa slikanih uz zeca (igracku) i buket narcisa koj eti je poslala moja draga prijateljica i do tada sam mislila da je jako postena kada prodaje stence ali ...vidjela si i sama kakve si slike dobila !
Da pojasnim -na slikama se najvise vidjela igracka zec koji je bio 2-3 puta veci od yorkia koji je sjedio kraj te igracke ,a sa druge strane su bile narcise ( cvijece!!!) i takvu sliku je uzgajivac poslao ,a znao je da Gogosy ima interes za kupnju izlozbenog psa ne kucnog ljubimca....

bas sam bila razocarana jer sam imala jaaaaaaakooooooo visoko misljenje o tom uzgajivacu !
I sama sam uzgajivac ali nisam zaboravila kakve su mi sve pse nudili drugi kada sam pocinjala po kojim uvijetima i cijenama pa zato se trudim biti postena . Nekada se dogode neke neplanirane stvari ali zato ih nastojim izbjeci tako sto prodajem kasnije stenad od vecine drugih uzgajivaca .
Ja hocu da svi budu sretni , prvo moje stene koje prodajem ,a onda i obitelj u koju ide pa osim zdravlja psa koje mi je na prvom mjestu gledam kvalitetu ali i karakter i pokusam naci obitelj koja stvarno odgovara psu ali i on odgovara nacinu zivota obitelji.