Avtor Tema: Yorkshirski terier [yorkshire terrier]  (Prebrano 1778686 krat)

vanja

• *
  • <3 LiN <3
Yorkshirski terier [yorkshire terrier]
« Odgovori #1170 : 11 Februar 2008, 14:44:58 »
jaz bi jo tud mela sam se bojim da mu bo xs fejst prevelika :'( kaj predlagate?
a ima katera kakšno bundico ki je svojim kužkom premala pa bi jo rada prodala ;D ker tej meni povejte jaz kupim :)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
  • Spol: Ženski
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #1171 : 11 Februar 2008, 15:33:04 »
Vanja...jaz ti predlagam da počakaš da pes zraste kolikor misli, do takrat pa raje nabavi kakšen pleteni puloverček, ki se lepo raztegen in prilega kužku. Tako male pa se že da dobiti, sicer pa se da improvizirati iz kakšne pletene nogavice ali gamaš ;)

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1172 : 11 Februar 2008, 16:09:19 »
ja saj sem že poskusila vse variante ;D pa sem nekot naveličana :P drugače pa bom kupla 20 pa mu bo ziher prav če ne pa kasneje :)

ps: danes je lin pojedel malo čebule :-\ ne vem ke jo je dobil zgleda da je mami padel mali košček na tja >:( in jo je pojedel, in je začel zelo težko dihat, zgleda da ga je dušilo :( taka panika me je prijela, sreča da je bilo čez čas boljš :-[

botticelli

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #1173 : 11 Februar 2008, 16:21:35 »
Verjetno ga je samo malo peklo  :P Nič panike delati, se zgodi, moja tudi vse pobere z tal :)

Joj če si se že zdaj naveličala, kaj bo kasneje!  8) Pri takih malih moraš skoz improvizirati, jaz recimo nikoli ne dobim ovratnice za taro, niti za okras ne, ker je tako mini, pa sem probala že vse sorte, zdaj bom pa probala še eno malo biserno ovratnico ji naredit za hec :) Oblekice pa itak ne dobim za njo, in sem jo kar dala delati po naročilu, tako da imamo eno od Pike pasja oblačila iz pinki flisa, po naročilu, pa pleteni puloverček po naročilu od znanke ki štrika :)
Res moraš skoz improvizirati :)
predvsem pa je važno to, da če veš da imaš suho in malo živalco in da ji je vse vedno preveliko ali preširoko, potem ne kupuj brez tega da probaš ;) Moraš prav vedeti, katera firma dela take plaščke, da tvojemu pašejo in v našem primeru, da so bolj ožji modeli.

vanja

• *
  • <3 LiN <3
« Odgovori #1174 : 11 Februar 2008, 18:06:56 »
ja maš prav ja ;D znajt se je treba ;D mam kolegico ki je šivilja tako da bom nje rekla naj kaj zašiva:)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1175 : 11 Februar 2008, 18:16:22 »
Arieta dej gor kakšne slike razstavnih psov ki si jih prodala drugim. Lahko?

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1176 : 11 Februar 2008, 18:51:06 »
Najbrž se nam bo na srečanju pridružila še ena ljubiteljica yorkijev s svojo lepotičko Hano. 8)

medo

• *
« Odgovori #1177 : 11 Februar 2008, 19:54:25 »
Kak fajn,jaz si bom vzela dva dni fraj,da bom lahko vse prečohala hehe  :P :D :D

Še gdo?

Se pravi:jaz+2otroka
            tjašav+1
            honki
            botticelli
            petval
            lonyka+2
            sašenka
            gigosy
            zoya
            vanja+čivava
            tina?

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1178 : 11 Februar 2008, 19:58:00 »
Mene ne bo ker imam takrat ravno razstavo. Žal  :( Botticelli ma pa tud "bolj pametne" opravke anede Botticelli hehe.... Zdej mi bo ušesa navila  :D

medo

• *
« Odgovori #1179 : 11 Februar 2008, 20:01:58 »
A prestavimo na drug datum? ??? ???

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1180 : 11 Februar 2008, 20:12:52 »
Ma ne ne boste zdej prestavljali če je že vse zmenjeno :) Sej bomo pa naredili kmalu še yorkijado 3  :D

botticelli

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #1181 : 11 Februar 2008, 20:51:46 »
Kaj zdaj, jaz grem!  :P :P :P Saj ob 14ih je yorkijada v soboto, razstava pa je v nedeljo :) tako da tudi če gremo v soboto zvečer slučajno tja, je še vedno veliko časa :)

medo

• *
« Odgovori #1182 : 11 Februar 2008, 20:54:27 »
Ja saj tako je prav!!!Novo leto si voščimo ob polnoči pol pa hitro na rastavo hehe(malo heca) :P :P
Gigosy ti tud prideš ne ;) ;)

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #1183 : 11 Februar 2008, 21:05:43 »
Ja medo nas pa bo zelooo dosti, bomo mogli najet mogoče kar stadion Ljudski vrt ;D ;D ;D ;D ;D-malo heca!

Evo za vse ki bi si želele pogledat kje si jaz kupujem stvari. Imajo vse kar ti srce poželi. Malo je zapleteno kupovat, ampak če razumeš angleško ni hudega. Če pa bi katera kaj imela in ji ni za odpirat računa in vse kar moraš naredit, da lahko kupuješ, pa mi lahko pove kaj bi imela in ji jaz naročim.

Evo link:

http://home.search.ebay.com/dog_Pet-Supplies_W0QQfromZR34QQsacatZ1281

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #1184 : 11 Februar 2008, 21:10:33 »
Aja si bom zdaj naročila šampon in balzam po Arietinem nasvetu od Pet Silk, če bi še katera kaj naj pove oz. če ima katera s temi proizvodi izkušnje naj tud pove.

Evo link za njihovo spletno stran:

http://www.petsilk.com/showproduct.php?catname=Cleanse

Sašenka

• *
« Odgovori #1185 : 11 Februar 2008, 22:49:25 »
Jaz imam od Pet silka Rainforest leave-in conditioner in Liquid silk serum. Zelo zadovoljna.

Če boš naročala bi bila zelo vesela, če se ti lahko pridružim. In sicer bi imela:

Rain forest leave-in conditioner:  <http://www.petsilk.com/product.php?ProductID=68&catname=Finish>
Tear stain remover 2x (en še za mami):  <http://www.petsilk.com/product.php?ProductID=85&catname=Finish>
Tea trea conditioner:  <http://www.petsilk.com/product.php?ProductID=65&catname=Condition>

A je preveč? Evrčke ti lahko vnaprej nakažem. :)

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #1186 : 11 Februar 2008, 23:22:09 »
Arieta mala ti je pravi BISER !!! Baš mali cukrček. Pa vidi se da se baš  time baviš. Joj, kad bi ja mogla imati toliko psa kuči ko i ti, bila bi presretna !!! Ma bit ču zadovoljna kad mi ovaj moj popusti sada barem jednoga.

Vi uživajte naprej , in bodite pridne ker vas stalno gledam kaj se tle dogaja. LP Tinče

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1187 : 11 Februar 2008, 23:31:17 »
Tudi jaz imam doma Liquid silk protein in je super. Imela sem pa tudi šampon in balzam pa nisem bila preveč navdušena. Ne vem mogoče ni bil pravi izbor, ker je na voljo več različnih. Pa upam arieta, da ne boš spet začela s tistim da je pet silk dober za svileno dlako sicer ne deluje vredu, ker sem ga uporabljala na Gigiju, ki pa ima absolutno svileno dlako  ::)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #1188 : 12 Februar 2008, 12:26:36 »
gigosy...pol te bom jaz prosila, da mi boš posodila en vzorček Pet Silka, pač karkoli maš, da sprobam na Tari ? Jaz mam namreč še vedno več kot pol flaše All system-a šampona, pa skoraj celo flaško balzama iste firme (zadeva je bila kupljena 2 leti nazaj...), in nebi kupovala ker moram najprej to porabiti :) Me pa zanima kako bo delovalo na dlako.

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #1189 : 12 Februar 2008, 12:30:58 »
Sašenka, ni problema bom naročila, pa potem ko dobim ti pošljem po pošti in ti lahko plačaš po povzetju. Kaj pa meni svetuješ, da vzamem za mojo Lou, ker ne vem če lahko uporabljam že vse to, ker je komaj 5 mesecev stara. Meni so priporočali da vzamem
Moisturizing Shampoo and Conditioner, da ga baje že lahko uporablja. Kateri šampon pa imaš ti? Torej si zadovoljna z temi izdelki? Kje pa si naročila ti prej, če si jih že uporabljala? :) Pa po tem ko jo umiješ z šamponom in balzamom, ji daš še Rain forest leave-in conditioner na suho dlako?

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1190 : 12 Februar 2008, 12:36:19 »
gigosy...pol te bom jaz prosila, da mi boš posodila en vzorček Pet Silka, pač karkoli maš, da sprobam na Tari ? Jaz mam namreč še vedno več kot pol flaše All system-a šampona, pa skoraj celo flaško balzama iste firme (zadeva je bila kupljena 2 leti nazaj...), in nebi kupovala ker moram najprej to porabiti :) Me pa zanima kako bo delovalo na dlako.

Ni problema Botticelli samo imam samo še ta Liquid protein ostalo sem porabila ker je že precej dolgo tega odkar sem naročila šampon in balzam.
Se pravi greš na yorkijado  :D vaaaaaaaažička  :P

botticelli

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #1191 : 12 Februar 2008, 12:39:09 »
Jaz nebi puščala za enkrat še nič gor na dlaki, se pravi skopaš z šamponom, izpereš, naneseš balzam in temeljito izpereš. To je to. Pa seveda ker govorimo o koncentriranih zadevah, morajo biti vse razredčene (2-3 dcl vode in recimo pol čajne žličke-1čajna žlička šampona, balzama še manj).
In če se vseeno med česanji težko češe, potem raje nanesi nekaj za lažje česanje...če se ne motim je ta Liqiud silk serum tudi za to...

Balzam bi puščala na dlaki res samo v primeru, da ima pes ful gosto neobvladljivo dlako, ampak mora biti potem res razredčeni balzam. Tako da pri mladičku to nikakor ne pride v poštev.

botticelli

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #1192 : 12 Februar 2008, 12:41:04 »
Joj zakaj pa nebi šla? :) Saj ti bi tudi lahko šla, in potem lahko gremo skupaj direkt na pot, pa ponoči Speedyja skopaš, zrihtaš in gremo direkt na razstavo, itak neboš spala ;) Pa še speedyja nebo treba razlaufati, ker bo itak utrujen  ;D :P :P

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1193 : 12 Februar 2008, 12:46:30 »
Kje pa je razstava?

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #1194 : 12 Februar 2008, 12:48:24 »
Hvala botticelli. Pa misliš da bi mogla naročit šampon, ki je prav za mladičke(imajo enega ki se imenuje Tearless Puppy Shampoo za mladičke) ali ni take panike, če vzamem tistega, ki so mi ga priporočili?

botticelli

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #1195 : 12 Februar 2008, 12:54:46 »
Ti kar za odrasle vzemi, nebo nobene panike.

Razstava bo na Madžarskem.

Sašenka

• *
« Odgovori #1196 : 12 Februar 2008, 13:20:49 »
Šampon imam jaz kar Bio groom fluffy puppy, čeprav je Gal star že več kot eno leto. Samo midva si vsak dan šamponirava tačke in podovzje, ta da sem hotlela čimbolj nežnega. Rainforest leave-in conditioner jaz malo pošpricam po kopanju in sicer na vlažno dlako, ker je namenjen lažjemu razčesavanju. Jaz sem zadovoljna z njim in mi je všeč dlaka po njem.
Pri tvoji tudi jaz ne bi puščala gor balzamov, ker je mlada in po moje ni potrebe. Bo kar uredu, če vzameš to kar so ti priporočili lahko pa sprobaš tearless puppy šampon, slab sigurno ni.
Jaz sem naročala iz Amerike pri MJMCompany samo pride poštnina svinjsko draga pa še stroške za carino ti nabijejo pa še čakaš sto let.

Ti sporočim na ZS moj naslov.

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #1197 : 12 Februar 2008, 13:27:30 »
Sašenka, sem posredovala spisek stvari, ki bi jih imela tako da ko mi odgovorijo koliko bo stalo s poštnino ti sporočim, pa mi daš zeleno luč za naročilo, če se boš strinjala z ceno. Jaz pa bom tudi naročila iz Amerike, ker tukaj nisem nikjer zasledila, da imajo to firmo!!!?

Sašenka

• *
« Odgovori #1198 : 12 Februar 2008, 13:35:15 »
Zmenjeno! :)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1199 : 12 Februar 2008, 13:36:41 »
Joj zakaj pa nebi šla? :) Saj ti bi tudi lahko šla, in potem lahko gremo skupaj direkt na pot, pa ponoči Speedyja skopaš, zrihtaš in gremo direkt na razstavo, itak neboš spala ;) Pa še speedyja nebo treba razlaufati, ker bo itak utrujen  ;D :P :P

Haha  >:D ti boš šla lepo spat po yorkijadi jst pa garat ane  :P  >:(