Arieta veš kaj mi ni jasno. Kako ti tako zaviješ to dlako, da je lepo v papirčkih po glavi. Na mojih je v papirčkih cca. 5 min. dokler se ne povaljajo potem vse cveti
))))) Tiste krajše dlake gredo takoj iz papirčkov
No če hočeš mi lahko odgovoriš, če nisi preveč jezna sedaj na nas ko smo te tako kregale
Ampak saj veš kako je to, še z možem se verjetno kdaj skregata pa se imata potem še rajši

Gigosy, ja nisam ljuta ,samo malo tuzna ali dobro ...prezivjet cu

Ne znam na kojeg psa mislis jer Goran je sa sobom od yorkica vodio samo Tinu .....jedino ako je necijeg psa stavio u ogradicu ili mozda Tissu ....ne znam ....pitat cu ga kad dode veceras s posla!
Jer Tidi je isto ostala doma ...ona je jako malena i tek je stara 4mj pa ju ne vodimo jos na izlozbe.
Dlaku na glavi psa trebas dobro i pravilno odijeliti kao da radis top knot za izlozbu samo sto ju sada ne tapiras i stavis na cetku malo ulja i prodes kroz dlaku ....onda stavis papilotnu i na nju gumicu ,ali papilotna treba biti skroz uz tjeme da ne pada .
Uz to pas ne smije trljati glavu jer onda cupa kosu i papilotne na glavi vise ne stoje ispravno ....tako da kad psa tek ucis na papilotne moras ga imati na oku i svaki puta ako se trlja glavu u krevet ,stolac ili slicno povikni FUJJJJJJJ ....naravno papilotne tebas tako sloziti da budu cvrste ali ne i da psu smetaju ....znam malo je komplicirano i dosta dugo treba da naucis dobro frkati dlaku na glavi i oko glave ...tijelo je lakse ....ali kad naucis onda je lako i ide brzo ...
sada idem pripremati pse za izlozbe ovaj vikend pa necu moci odgovoriti skoro ....
Ugodan vam svima vikend zelimo