Avtor Tema: Yorkshirski terier [yorkshire terrier]  (Prebrano 1777460 krat)

Sašenka

• *
Yorkshirski terier [yorkshire terrier]
« Odgovori #1500 : 28 Februar 2008, 10:12:01 »
Joj zoya a ti to zanalašč delaš? Čist vse iz te štacune bi imela.  ::) Noro lepe stvari.

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1501 : 28 Februar 2008, 10:21:47 »
Arieta nisi me razumela. Vem da True Love ni iz zadnjega legla. Spraševala sem te ali je bil tisti kužek, ki ga je imel tvoj mož s seboj na razstavi True Love ali je bil kateri od mladičkov iz zadnjega legla. No bi rekla da je bil malo premajhen za True Love :)

Se strinjam Sasenka to kar Zoya počne je kriminal  :D Kakšen luštkan puloverček. Samo pomoje ko bomo izvedeli za cene nam stvari iz te trgovine naenkrat ne bodo več tako všeč :))))

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1502 : 28 Februar 2008, 10:24:56 »
Arieta veš kaj mi ni jasno. Kako ti tako zaviješ to dlako, da je lepo v papirčkih po glavi. Na mojih je v papirčkih cca. 5 min. dokler se ne povaljajo potem vse cveti :)))))) Tiste krajše dlake gredo takoj iz papirčkov  :-[ No če hočeš mi lahko odgovoriš, če nisi preveč jezna sedaj na nas ko smo te tako kregale  ::) Ampak saj veš kako je to, še z možem se verjetno kdaj skregata pa se imata potem še rajši  :D :D :D

arieta

• *
    • The Best Models Yorkshire terrier & Pomeranian
« Odgovori #1503 : 28 Februar 2008, 10:49:03 »
Arieta veš kaj mi ni jasno. Kako ti tako zaviješ to dlako, da je lepo v papirčkih po glavi. Na mojih je v papirčkih cca. 5 min. dokler se ne povaljajo potem vse cveti :)))))) Tiste krajše dlake gredo takoj iz papirčkov  :-[ No če hočeš mi lahko odgovoriš, če nisi preveč jezna sedaj na nas ko smo te tako kregale  ::) Ampak saj veš kako je to, še z možem se verjetno kdaj skregata pa se imata potem še rajši  :D :D :D

Gigosy, ja nisam ljuta ,samo malo tuzna ali dobro ...prezivjet cu  ;D
Ne znam na kojeg psa mislis jer Goran je sa sobom od yorkica vodio samo Tinu .....jedino ako je necijeg psa stavio u ogradicu ili mozda Tissu ....ne znam ....pitat cu ga kad dode veceras s posla!
Jer Tidi je isto ostala doma ...ona je jako malena i tek je stara 4mj pa ju ne vodimo jos na izlozbe.
Dlaku na glavi psa trebas dobro i pravilno odijeliti kao da radis top knot za izlozbu samo sto ju sada ne tapiras i stavis na cetku malo ulja i prodes kroz dlaku ....onda stavis papilotnu i na nju gumicu ,ali papilotna treba biti skroz uz tjeme da ne pada .
Uz to pas ne smije trljati glavu jer onda cupa kosu i papilotne na glavi vise ne stoje ispravno ....tako da kad psa tek ucis na papilotne moras ga imati na oku i svaki puta ako se trlja glavu u krevet ,stolac ili slicno povikni FUJJJJJJJ ....naravno papilotne tebas tako sloziti da budu cvrste ali ne i da psu smetaju ....znam malo je komplicirano i dosta dugo treba da naucis dobro frkati dlaku na glavi i oko glave ...tijelo je lakse ....ali kad naucis onda je lako i ide brzo ...
sada idem pripremati pse za izlozbe ovaj vikend pa necu moci odgovoriti skoro ....
Ugodan vam svima vikend zelimo

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1504 : 28 Februar 2008, 11:01:05 »
Hvala arieta. Razumem in tako nekako tudi delam, pa vseeno.
Ne razumem pa povsem tega: ",ali papilotna treba biti skroz uz tjeme da ne pada " Kaj je tjeme????? Če kdo ve naj mi prosim napiše.

Kar se pa tiče valanja se pa itak non-stop derem naj se nehata valjati, se že počutim ko en hitler  :D

Srečno na razstavi konec tedna!

honki

• *
  • Spol: Ženski
  • [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img19.g
« Odgovori #1505 : 28 Februar 2008, 11:49:03 »
gigosy mislim da misli da more papircek prit cist do glave, da ne smes kaj fora pustit, ker pol se maje sem in tja....po moje...teme je vrh glave

honki

• *
« Odgovori #1506 : 28 Februar 2008, 11:51:18 »
jst une strani sploh ne upam odpret.....bom se zdaj opugumila ;D

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1507 : 28 Februar 2008, 11:53:02 »
jst une strani sploh ne upam odpret.....bom se zdaj opugumila ;D

Honki NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE  :D :D :D

Zdaj še lahko izbiraš potem bo prepozno  :D

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1508 : 28 Februar 2008, 11:55:24 »
No evo takole približno izgleda Speedy 3 ure po previjanju   ::)

medo

• *
« Odgovori #1509 : 28 Februar 2008, 11:57:35 »
Gigosy tjeme je temen na glavi,se pravi,da mora biti navito čisto do temena,do kože!!!
Upam,da sem ti kaj pomagala!!!
Speedy pa je vseeno sladki,če ravno si vse razkopa :P :D :D
Fajn zapravljajte,jaz sem se tud rešla že kar lepe vsote in bo Tina potrebovala prikolico,ko pride v SLO!!! ;) :P

Lp

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1510 : 28 Februar 2008, 12:00:48 »
Hmmmm medo sem slišala ja, ampak jst bi prej rekla da bo rabila šleperja ne prikolico  :D

honki

• *
« Odgovori #1511 : 28 Februar 2008, 13:24:14 »
gigosy koker se jst spoznam na povijanje, ne smes copka nardit na glavi in pol povit..vzames pramen kot za copek in ga das v papircek in povijse do konca..torej cist do glave, potem das gor gumice cez papircek...ker gumica ti cefra dlako od copka

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1512 : 28 Februar 2008, 13:53:06 »
gigosy koker se jst spoznam na povijanje, ne smes copka nardit na glavi in pol povit..vzames pramen kot za copek in ga das v papircek in povijse do konca..torej cist do glave, potem das gor gumice cez papircek...ker gumica ti cefra dlako od copka

Ma ja honki enako sem tudi sama razmišljala potem pa sem videla na CD-ju da točno tako naredijo kot sem jaz in sicer najprej čopek z elastiko in nato dajo v papirček. Predno sem začela delat čopek je bilo še huje, ker je dlaka še bolj uhajala iz papirčka  :-\

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #1513 : 28 Februar 2008, 14:34:18 »
Ej punce za vse vas !!!
Tista trgovina je ena od najboljšich ampak tud najdražih na  češkom !!!  :o Tako da znate. In še računajte zmeraj da je šla češka korona gor tako da je zdaj  1Eu = 25kč.

He he u zapravljanu jsem pravi majstor pogotovo za kužke tako da ne rabim pomočnike.  :D

lonyka

• *
« Odgovori #1514 : 28 Februar 2008, 16:18:13 »
Waaaaaaaaaaa nenormalne ste :D....imate nitrote vklopljene za pisanje heheh...sploh ne sledim več :D...petval lahko kar počakam do yorkijade ni več tako daleč pa še mrzlo ni zunaj tako...upam samo da ji bo prav :S...10 eu sva rekli?? Tinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa mašnice mašnice ja jaaaaa :) ... verjemi da ti to nebo nobena ostala.kolko pa kaj pridejo šamponi, balzami in to pri vas Tinka???....pa kaj si ti nor zakaj nimam o v Sloveniji teh lepih stvari jooooj ( sej po eni strani bolše že zdaj moja študentska denarnica trpi :D :D )...no zdaj bi se mogla učit...ampak vidim da bom prej stran z oblekicami pogledla :D...komaj čakam da vas vidim vsee :P

medo

• *
« Odgovori #1515 : 28 Februar 2008, 17:02:38 »
Kolko sem jaz seznanjena pri šamponih ni neke razlike pri nas in pri njih,cene so kar enake!!
Je pa velika razlika pri povodcih,ovratnicah,oblekcah in vsem ostalem!!!

Ja Tina pa nekaj mašnc za fantke tud prišlepaj zraven!!!!
Za mašnce se bomo steple hehe :P :P :P :D :D

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1516 : 28 Februar 2008, 17:34:48 »
Babure ste ve vidle tele hude ovratnice, ki jih imajo sedaj tudi na pasji.net 

http://pasji.net/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=382

No botticelli važička ti jo itak že maš  :P

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1517 : 28 Februar 2008, 17:46:05 »
Jaz bi imela ono kosmato kot jo ima Lin, pa mislim da bi potem izgledalo na mojima dvema preveč dlakavo...ali ne? 8)

Jaaaa...mašnice! :-|~

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1518 : 28 Februar 2008, 17:48:33 »
Ma ja za yorkije te ovratnice niso najbolj primerne se mi zdi, no vsaj tiste kosmate ne kot jo ima Lin. Te na fotki bi mogoče še nekako izgledale na yorkiju. Za kratkodlake pasme so pa prva klasa  :)

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #1519 : 28 Februar 2008, 17:53:22 »
Tinka koliko so povprečne cene v tej lepi trgovini? Recimo stvari za oblečt? Okol 20eur ali 30 ali??So cene podobne kot pri nas, s tem da je sigurno večja izbira in lepše stvari?! :)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #1520 : 28 Februar 2008, 17:58:59 »
Mene pa zanimajo cene posteljic  ::)

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1521 : 28 Februar 2008, 18:22:50 »
Ma ja za yorkije te ovratnice niso najbolj primerne se mi zdi, no vsaj tiste kosmate ne kot jo ima Lin.
:'(
 :'(

lonyka

• *
« Odgovori #1522 : 28 Februar 2008, 18:35:51 »
tjasav ne jokat  :P

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #1523 : 28 Februar 2008, 18:43:44 »
Haloooo, saj sem vam rekla da lahko se prijavite na   www.seznam.cz        in si date za iskat:

oblečky pro psy  = oblekice
chovatelské potřeby  = trgovine za pse in kar brskajte in naročite na mojo adreso in to je to.Meni zmeraj napišete na ZS in se zmenimo za podatke in denar. Mašnice pripeljem in cene mislim da so pri nas kar dosti cenejše tud pri šamponih al za to da nepoznam vaše rajš vprašajte Gogosy,ker ona pozna vse cene!!! LP

Heh zdaj moram še kupit nov fotoaparat in se naučiti zaljepit slike gor.  :P

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #1524 : 28 Februar 2008, 18:46:13 »
Meni so pa gatke všeč, bom naslednjič naročala kaj za Lin, glede na to da se bo gospodična maja gonila :) Ponavadi mora imeti kar 3 tedne gate gor, tako da morajo biti lepe :)

Sašenka

• *
« Odgovori #1525 : 28 Februar 2008, 19:47:25 »
Gal je malo boljše. Danes nisva imela infuzije, ker je jedel. Dobila sva eno pasto za črevesje v inekciji, ki mu jo moram stisnit v gobček danes 2x in jutri 2x. Pa brizgo za vodo, moram mu, poleg tega kar popije dati še dve polne brizge vode v gobček. In počakati do jutri. Če do sobote ne bo boljše bomo slikali črevesje in naredili ultrazvok trebuha. Je pa ravnokar naredil en kakec malo bolj podoben klobasici in ne vodi ::)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #1526 : 28 Februar 2008, 20:08:42 »
Jaz mislim da bo ok, samo včasih reeeees veterianrji preveč komplicirajo. Posebno ko itak nimajo pojma kaj je... in so božčka z vsemi tistimi antibiotiki in inekcijami še slabšega naredili... ne vem sem mogoče samo jaz tako nezaupljiva do veterinarjev...

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1527 : 28 Februar 2008, 20:09:31 »
Pa brizgo za vodo, moram mu, poleg tega kar popije dati še dve polne brizge vode v gobček.
Pa še enega lubčeka od nas na gobček. :-* :-*

zoya

• *
  • Oliver
« Odgovori #1528 : 28 Februar 2008, 20:52:08 »
Sašenka res je fino prebrat, da je Galu boljše in nima več driske ;)

Tinka jaz bi resno kupila tisto jaknico s pikicami
Bunda KINDERGARTEN - růžová
Lehká nepromokavá bunda s kapucí - cena 990kc (a je to cca 40 EUR?)

samo ne vem zaradi velikosti (Anda ima dolžino hrbta 26,5 cm, obseg prsi pa 30 cm). Ali bi bil M velik?

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #1529 : 28 Februar 2008, 20:59:01 »
Midve s Suzano sva prejšnji mesec čisto noter padli...pa bi še vseeno imela malo pelishky, pa obojky, voditka pa nekaj misky... :P