Avtor Tema: Yorkshirski terier [yorkshire terrier]  (Prebrano 1777747 krat)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
Yorkshirski terier [yorkshire terrier]
« Odgovori #2250 : 07 April 2008, 10:22:19 »
Ja enako kot Botticeli, zaenkrat frej :)

medo

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2251 : 07 April 2008, 10:52:13 »
 ;D ;D Morem vam povedat,da sem ravnokar govorila s lastnico KD in je bila tako navdušena nad nami,da nam je z veseljem ponovno odstopla prostor!!!
Tako,da je sedaj datum 17.5.2008 ob 14:00 rezerviran za nas in upam,da se v tretje resnično zberemo vse,izjema je lahko samo Honki,njej je opravičeno,za ostale pa je srečanje tako rečeno obvezno!!!!!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #2252 : 07 April 2008, 11:01:11 »
Pa dobr medo kje ti pobiraš te smeške  :D :D :D

medo

• *
« Odgovori #2253 : 07 April 2008, 11:23:37 »
So dobri ne!!!!! :D :D :D
Tukaj http://www.yelims.com/Smileys-IPB/ (http://www.yelims.com/Smileys-IPB/)

honki

• *
  • [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img19.g
« Odgovori #2254 : 07 April 2008, 12:13:21 »
sasenka kje si!!!! sploh se ne javis vec kaj....

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #2255 : 07 April 2008, 15:09:20 »
Mam vprašanje.Punce do konca maja je še kamp prazen, potem že postavljajo prikolice tako da  do konca septembra bo zaseden. A ne bi zdaj prišli na obalo pobrat malo sončka in bi mogla bit tud Honki zraven ??? In naslednič pa spet MB ??!! Kaj pa vi na to ???????

In tiste ki želite mašnice : sem se zmenila z kolegico ki jih prodaje da jih pripelje u Celje na rastavo in lahko kupiste direktno pri njej in si same izaberete. Važi ?!  ;)

honki

• *
« Odgovori #2256 : 07 April 2008, 19:21:43 »
jaz sem takoj za.... 8)...dvomim pa da se bo se katera nasla....ze zadnjic niste ble navdusene (ces da je dalec)....

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2257 : 07 April 2008, 21:29:22 »
Zaradi mene je lahko tudi v Ljubljani, jaz pridem, če seveda ne pride kakšna višja sila vmes. Meni je edino res bil všeč prostor v Mb, ker je bila velik, lep zagrajen travnik, tako da si brez skrbi in lahko klepetaš, če pa ni zagrajeno, pa moraš skoz gledati, pa še moja je bolj nagnjena k temu, da mi odluta, zato je res fajn, da je zagrajeno. :)

Kateri mesec je fajn, da se začne dajati stronghold? Že takoj? Sem ga danes kupila in je rekla, da se da ena ampula na mesec gor(zaradi komarjev).

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #2258 : 07 April 2008, 21:45:21 »
No jaz bom ziher na obali za prvega maja, tako da se lahko takrat dobimo.
Tinka, boš ti še v Slo takrat?
Honki in petval...mi se pa moramo zmeniti itak, če bom tam :)

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #2259 : 07 April 2008, 22:04:33 »
Botticeli  , vprašanje je , če bom DO takrat tam  ;D 

honki

• *
« Odgovori #2260 : 07 April 2008, 22:28:58 »
Tinka ne zajeb... se!! Mas da prides se do sredine aprila.... :-[

Sašenka

• *
« Odgovori #2261 : 07 April 2008, 22:40:03 »
Evo me! :P

Midva sva uredu. Galu sicer malo lulček nagaja in je tečen, če psico vidi se mu pa zmeša ampak je vseeno moj srček. Malček sva se zredila in imava sedaj 1,85 kg.  ;D

Petval, jaz sem že sredi marca začela dajati Advantix. Raje začnem prej kot pa da tvegam klope.

Meni so pa všeč tisti usnjeni plaški od neke Petre, ne vem katera je dala link. Moj Gal bi bil tak frajer v takem plaščku. Kako pridem do njega?

Honey

• Gost
« Odgovori #2262 : 08 April 2008, 08:22:35 »
Hojla vsem :o,

končno sem se te tudi jaz prijavila na ta forum ;D :o...če še nisem prepozna, bi tudi jaz potrdila udeležbo na yorkiadi 17. maja... ???

Medo, a yorkiada bo spet na KD Tabor? Tam je res super plac, vse lepo ograjeno in male žverce lahko prosto tekajo...hmmm in jaz za njimi oz. pred njimi ;D.....

Petval,....v kratkem ti pošljem svoj opis za oni druž. dvoboj...hehehhe, upam, da še nisem prepozna....ali pač?

papa zaenkrat....sem v službi...polno dela :'(

lilly3

• *
« Odgovori #2263 : 08 April 2008, 08:44:47 »
Sašenka, ti sprašuješ za plaščke od Petre.....? Ta gospa je iz Nemčije, jaz sem ji  napisala mail, da me zanimajo njeni plaščki- potem sva se pa zmenili......Poslala sem
ji mere od moje psičke, pa denar sem ji nakazala na račun in čez nekaj dni sem že dobila paket !!!!! Na njeni strani imaš pa vse podatke......

Honey

• Gost
« Odgovori #2264 : 08 April 2008, 09:20:33 »
Lilly3, sem prečekirala malo to stran in ima ta gospa res zelo lepe oprsnice....ampak, jaz kupujem pa skorajda vse preko Ebaya....iz Amerike in nekaj malega Nemčije.....iz ZDA je full poceni in zelo hitro pride roba v SLO....ravnokar sem naročila tudi nove "špangice" oz. pentljice....za 11 pentljic slabih 20 eur s prevozom vred....sem pa tako kupila že tudi oprsnico, pa ovratnico, nekaj cotik, skratka...še malo pa bom bankrot ;D

Prilagam nekaj slikic....hehhe, če mi jih bo seveda uspelo prilepiti ???...najbrž ne, a vseeno :'(

Sašenka

• *
« Odgovori #2265 : 08 April 2008, 09:57:38 »
Ja, saj sem gledala njeno stran in najbrž so res vsi podatki gor samo če me katera prej še nemško nauči... :(

medo

• *
« Odgovori #2266 : 08 April 2008, 11:55:31 »
Honey,dobrodošla(končno)!!!!
A bo spet sladka Hana lepa?? ;D

Ja,če se ne bodo odločle kaj drugače,je spet srečanje na KD,kjer boš lahko letala za oz.pred kosmatinci,kakor ti je volja!!! :D :D :D

Honey

• Gost
« Odgovori #2267 : 08 April 2008, 12:52:10 »
Hojlaaaaaaaaaaaaaaaaa :P :P :P Medddoooooo.... :o

Kaj sicer dela tvoj lepotec? Poskakuje spet kot ena fedrca? :D...pravi je ::)

Hana bo seveda lepa ja :P,...upam no....sma ta vikend kar 2 mašnici potrgali,...ko pa se je na Otoku bilo tak fajn loviti s 4-mesečnim maltežančkom....laufala sta kot nora...brez prestanka...mali vragec >:Djo je naganjal in preganjal, tak da revica ni več vedla kam se mu naj skrije....prvo sta si nekaj zobe kazala, pol pa akcija....in pol je tak spaaaallllaaaaaaaaa :'(...kot mala beba 8)

Čuj, a če si prijavljen na tem forumu zgolj kot gost, potem slikic ne vidiš ali kako? Hmmm, ker mojih jaz (teh mašnic) ne vidim....vidim jih le, če sem prijavljena s svojim upor. imenom? Kako sem jaz nerodna :-[

A kje kaj več o tem piše, ..torej kak prilepim slikico....se mi zdi, da nekaj strani nazaj (ko od ene punce kuža papca hrano), vidim slikico, četudi nisem prijavljena.....

No v glavnem, se beremo..pridni bodite....zdaj sem spet nekaj prilepla..te tvoje smehece....pa tak že naprej vem, da ne bo delalo >:( :(

Ojjjjjoooojjjjjjjj >:( >:( >:(

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2268 : 08 April 2008, 13:25:01 »
Ejla bejbe, uganite kaj???!!! Danes me bodo kontaktirali glede oddaje-termina :P :P :P :P :P!!! Tako da mislim da nam bo uspelo!!! Tjašav, Ma in Honey SMO DOGOVORJENE, ne?? ;D ;D ;D

Pustite mi na ZS telefonske, Ma tvojo že imam :)!

Drugi pa pridete navijati, ne???!!!!

Vam sporočim kdaj in kako bo potekalo!!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #2269 : 08 April 2008, 13:38:26 »
Čakej kaj sem jaz to spregledala???? Kakšna oddaja?

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2270 : 08 April 2008, 13:48:47 »
Oddaja družinski dvoboj na Tv3, ki poteka vsak dan okol 18.30. To je v bistvu kviz. Gremo malo za zabavo, pa da predstavimo naše yorkije. A prideš gledat  Gigosy? Moramo pripelat naše yorkije zraven, tako da lahko prideš z tvojim lepotcem Gigosy!!!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
    • Desmidiales
« Odgovori #2271 : 08 April 2008, 13:52:33 »
Hmmm zanimivo, no ti nas samo obvesti kdaj lahko pridemo pogledat ;)

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2272 : 08 April 2008, 14:01:38 »
Bom obvestila! Sedaj je datum 17.ali 18 april, bomo videli če bo šlo skozi. Vam javim!! ;D ;D

deteljica

• Pravi Pesjanar
« Odgovori #2273 : 08 April 2008, 14:22:42 »
Prilagam nekaj slikic....hehhe, če mi jih bo seveda uspelo prilepiti ???...najbrž ne, a vseeno :'(

Take špangice bi pa še moja hči mela  8) (zase seveda  :D)

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2274 : 08 April 2008, 15:33:52 »
Ok potrjeno je datum snemanja oddaje je 18.04.-petek ob 9h studio Tv3-zraven POP tv, tako da navijači ste vabljeni!!!
Ma, Tjašav in Honey se slišimo, da se pogovorimo o podrobnostih!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #2275 : 08 April 2008, 15:39:52 »
Škoda, da pred deseto zjutraj ne strežejo alkohola, da bi se s kakšnim aperitivom malo opogumila... :-[  ;D

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2276 : 08 April 2008, 15:44:15 »
Če ne strežejo, bomo pa me kakšno flašo zraven prinesle, ne!!!  :P :P :P

medo

• *
« Odgovori #2277 : 08 April 2008, 15:44:29 »
Tjaša,Tjaša.........

Honey,naš Medolin je zmeraj kot ena federca,tud ati in mamica sta takšna,tak da.......
Drugač pa sva midva bla včeraj pri treh ribnikih in je tud on spančkal kot bubica!!!!!
Sma skoraj vsak ponedeljek in sredo od 17:30 do 18:30 tam pa se lahko gdaj dobimo :o :o 8)
Mislim,da Hana ne bi imela nič proti takemu srečanju!!!! :P :P :P

honki

• *
« Odgovori #2278 : 08 April 2008, 17:19:57 »
Zaradi mene je lahko tudi v Ljubljani, jaz pridem, če seveda ne pride kakšna višja sila vmes. Meni je edino res bil všeč prostor v Mb, ker je bila velik, lep zagrajen travnik, tako da si brez skrbi in lahko klepetaš, če pa ni zagrajeno, pa moraš skoz gledati, pa še moja je bolj nagnjena k temu, da mi odluta, zato je res fajn, da je zagrajeno. :)

Kateri mesec je fajn, da se začne dajati stronghold? Že takoj? Sem ga danes kupila in je rekla, da se da ena ampula na mesec gor(zaradi komarjev).

od kdaj je pa ljubljana v opciji????

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #2279 : 08 April 2008, 17:52:29 »
Ej honki za Ljubljano smo se enkrat pogovarjale, da bo drugič yorkijada v Ljubljani, pa sem napisala, da je zaradi mene lahko tudi v Ljubljani ali Mariboru ali na Primorskem, pač da meni ni problem kjerkoli je, samo da je prostor v redu. :)