Petval, vem, da bi ti tudi za svojo miško naredila vse, kar bi bilo v tvoji moči, saj se vidi, kako jo imaš rada. Lubčke tudi vama, hvala.
Pikapolonica, Tori bo 1. marca stara 1 leto in 4 mesece. Trikci pa so se začeli tako, da sva bila z možem vsak v svoji sobi in sva jo klicala. Ko je prišla, sem s klikerjem kliknila in ji dala nagradico, ravno tako on. Ko se je navadila na kliker in da to pomeni nagrado, sem jo naučila sedi, lezi, stoj, išči žogico, daj tačlo, daj glas, pleši, kroži, na blazino, v košarco, daj lupčka, preskok čez in spodaj, brcni, pa še kaj. potek vaj sem našla na netu, vedno pa ji v začetku nakažem tudi z roko. Zadnje dni pa ji nagradico tudi skrijem, tako, da v začetku vidi, kam jo vržem, nato pa ne. Ona išče kot zmešano in voha , stokrat gre gor in dol, vedno najde. to je zelo zabava in bi delala v nedogled, a ima nagradice na žalost omejene. Za nagrado bi naredila vse, brez pa skoraj nič od tega, pa še to le enkrat ali dvakrat. Se pa zelo hitro nauči, in potem ne pozabi, včasih ne delava dolgo nič, pa se potem takoj spet spomni.
Botticelli za homeopata sem ti poslala, upam, da si dobila. Je pa res, da pri sebi nisem tako dosledna, čeprav kar nekaj vem o prehrani, verjamem pa, da s hrano lahko marsikaj dosežeš. Tori dam včasih samo malo narezana sončnična semena, pa jih v hipu poje, surova. Kuža se hitro navadi druge hrane, ne le mesa, če jo le dobi in jo ima možnost probati.
Tinkapletinka, hvala za fige, drži jih močno. Tudi vama vse dobro. Včasih se malo ustavi in uživaj življenje.
Nelli, hvala za tvoje želje, naj se uresničijo.