Če hraniš samo brikete potem se okvirno drži navodil na vrečki - to pomeni da eni rabijo malo več drugi malo manj kot je okvirna priporočena količina za posamezno vrsto briketov. Če je pes ful lačen malo povečaj količine, če vidiš da se redi pa zmanjšaj količine.
Ker za vsako znamko hrane je druga količina briketov, odvisno od izkoristka - če so briketi iz večjega deleža mesa in manj žitaric, običajno tudi kuža mora pojesti znatno manj briketov da zadovolji dvoje potrebe. Je pa tako da pes ki še raste rabi več hrane. Edino opozorila bi na to, da po mojih izkušnjah normalen yorki rabi puppy hrano tam nekje do 6-7 meseca, potem lahko preideš na hrano za odrasle - če hraniš z briketi.
Sicer pa moje mnenje je, nikoli ne dajaj samo briketov ormalnemu zdravemu psu, naj se navadi jesti vse.

In še to, zraven Hills briketov bi definitivno dodajala še kaj mesa, ker se meni zdijo ti btiketi ful na bazi žitaric...posledično rabi pes več pojesti, več kaka, ... Ampak če daš še kaj drugega, količino briketov manjšaj.