Honey...sem čisto spregledala filmček prej
Tudi moja Tara dela to že od vedno, tako da jaz temu pravim da se sama pobriše. Pač ne mara biti mokra
Tako da po kopanju ko jo dam iz brisače, dam brisačo na tla in komaj čaka da se vrže gor in se pobriše
Tako da ponavadi to naredim v kopalnici in mam mir za 5 min
Pol se pa gremo počesati in sfenati. Nima pa to nobene veze z šamponom
Pač ne marajo biti mokri 
Aja, misliš, da delajo to zaradi tega, ker še v celoti niso suhi? Namreč jaz jo npr. fenam tam cca. 20 minutk, pol jo pa dam na tla in z največjim veseljem iz kopalnice pobriše v dnevno na tepih, kjer se nato prične zabava

...no, pol "opravi" svojo seanso in pol grevi še eno hitro rundo fenanja....
Nekaj me zanima....Hana (obe pravzaprav

..jaz tudi malo kil zraven dobla čez zimo

),) bi morala kake pol kile dol vzeti....ker ji ne vemo oz. najbrž bolje (pošteno) rečeno sploh ne rečemo NE in ker dobi vse kar si želi, sem nam je mala žverca lepo poredila

....zdaj mi pa naj nekdo pove kak naj kile dol vzamevi?

Grrrrr

kak sem jezna zdaj nase, ko ji vse dam, ko me/nas fehta

...no pa tudi moja zlata mama in ata sta podobna meni in pol zdaj mamo vraga

....torej, pozna katera kakšno dieto- rešitev? Za psa predvsem, zase bom (najbrž) zmogla nekaj stuhtati

....sicer pa Hana nima nobenih problemov, full rada in dolgo hodi na sprehod....uživa ob pohajkovanju in laufanju.....torej?

?

Je pa res, da je Hana malce večja in tudi res zellloooooo gosto dlako ima v primerjavi z ostalimi yorkiji, pa nam pravijo, da ji ta teža, kot jo ma zdaj paše...zdaj pa res več ne vem kaj naj?
Botticelli, predlog kak?

Tvoja Tarica se je tudi malo zredila, si omenla...že kaj uspeli zmanjšati težo?

No, sicer mene teh 0.5 kg preveč teže ne moti, a najbrž jih ne bi bilo slabo meti manj...če bi jo postrigla full na kratko je ne bi blo nič skupaj....ker ko jo kopam je res kot mala podganica:))))
Evo pa še ena slikica naše princeske od tega sončnega vikenda

Lp