Naša dva pa mi nekaj bruhata, pravzaprav Ruby je samo enkrat, Rut pa kar tri krat v roku enega tedna. To bruhanje pa je ponavadi proti jutru (ob kakih petih) in enkrat je bilo popoldan. Bruhanje pa izgleda tako, da se fejst muči, potem pa bruhne penasto slino s krvjo in to ponovi kakih trikrat, potem pa je ok. Vse skupaj pet minut, pri Rutu vsak drug dan. Drugače sta živahna, smrček vlažen, apetit ok. Veterinar je rekel, da je najbrž hrana, ker bruhata oba in najpogosteje proti jutru. Da naj bi bila slinavka vzdražena in od tod kri. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Uporabljamo pa Orijen Fish.
Svetoval mi je naj kupim Hills RD...je ta ok? Naj bi bila samo 14 dnevna kura z njim. Malo sem skeptična za Hills, ampak naj bi bil ta v redu kupljen pri veterinarju...kaj pravite?
Potem pa je drug problem. Katero hrano za v naprej? Bili smo že na Taste of wild (losos), ampak ne upam več ribe poskusit. Šla bi na nekaj, kar ne povzroča alergij, ''nevtralnega'' kot je od Canidae rjavi riž in jagnjetina, nekaj kar ne ''draži'' preveč. Ne bi pa več Canidae, ampak bolj rang Orijena ali pa TOW. Imate kakšne predloge?