Čau punce , sem obupana se grem malo požalit. Sem prišla na češko iskat enega mladička za peljat v SLO in popravit stan ki je napustila ena ženska in ga uničila, sem prišla s autom od mojga ! Za to sem ga dala k prijateljici v garažo takoj ko sem prispela in se uzela mojo staro Felicijo ki jo mam tle na razpolago sestra.
Včeraj sem še šla obiskat rastavi in sem kupla Dizzy neke olje za dlako in enoj drugoj ženi ki ma samičko malo jorka tudi lastike pa kartačo pa glavnik , pribolške in ovratico in podobno. Iz rastave sem laufala na hitro na veterino še cepit Dizzy in sem imela pasport njen s sabo in ker sem tud Dizzy kupla še za bolhe tekočino sem vse skup dala u eno vrečko !!!! Ko sem prispela domov hitro sem dala vrečko babici naj ga nese domov. Al ker si je uzela moje auto ker je šla še nekam je dala vrečko začasno v prtljažnik. Potem ga tam seveda pozabla čez noč.
Tako da sem zjutraj ugotovila da so auto oropali in vse pokradli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem jokala ko mona cel dopoldan ker sem ob 200eu in moram še čakat do jutri da grem nazaj na veterino in dobim novi pas in kopijo potrdila da sem cepila steklino.
Malo da nimam službe, malo da so mi na češkem dolžni za firmo ki sem prodala lani še 20.000eu in nočejo plačat , malo da je žena namesto 5 let napustila stan po 6 mescih in ga še uničila in pokradla ugradno omaro pa me šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeee oropajo !
Vem da ni tema za jorke al sem tolk obupana da sem se hotla malo vam ki me poznate požalit.
LP vsem in upam da se vidimo čim prej ko bo bolše vse skup

Na rastavo nemorem ker bomo odpirala že trgovino v kempu tako da .... drugič po sezoni.
Sterkica dobrodošla med nami !!!