Avtor Tema: Yorkshirski terier [yorkshire terrier]  (Prebrano 1778768 krat)

mamica_V

• *
Yorkshirski terier [yorkshire terrier]
« Odgovori #4500 : 29 Marec 2010, 07:27:00 »
Jaz to uporabljam pri svojem jorkiju, pa sem kar zadovoljna. Mogoče me moti le to, da gre bolj počasi, ampak on je zelo potrpežljiv, tako da nimam nobenih problemov. Se mi zdi, da je vseeno bolj varno, saj krempeljčka ne moreš preveč odstriči in kužku prihraniš bolečine ob tem.

Fajn bi bilo tudi, če bi imel kakšen polnilec, saj zdaj deluje na baterije, kar pa ni najbolj praktično.

Lp

nelli

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #4501 : 29 Marec 2010, 11:36:05 »
Ali misliš za rezanje kremplov ??? Jaz sem kupila v Pasjem mestu Klešče z Varovalom in se super obnese :P :P :P

Lep pozdrav

mamica_V

• *
« Odgovori #4502 : 29 Marec 2010, 12:17:45 »
Ne ne, tole kar je tinka spraševala, ni za rezanje, temveč brušenje krempljev.

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #4503 : 30 Marec 2010, 10:57:58 »
tinka....a to majo na češkem :) jaz bi mogoče mela :) se mi zdi fajn res. mi lahko poveš kakšno ceno imajo.

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #4504 : 30 Marec 2010, 21:24:46 »
Oj men je lih frizerka odgovorila da je za nneke pse taj ropot zoprn in da je vse skup dolgotrajno pa verjetno bom ostala pri klasičnem striženju  ;D

Botticelli u glavnom je tisto na češkem tako da če želiš ti lahko naročim. Pride nekje 4,10 in poštnina 2eu ! LP

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #4505 : 05 April 2010, 13:27:41 »
A PRIDE KDO NA RASTAVO V MB 17.18.4?? MI2 Z TINKO BI NAJ PRIŠLE ! AJA PA FRIZERKA IZ ČEŠKE BO TUKAJ ČE KDO POTREBUJE....
Lp

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #4506 : 05 April 2010, 13:32:22 »
Mi bomo tam v nedeljo, soboto žal ne gre. Pa prijavljeni smo tudi za v nedeljo samo.

iness

• *
« Odgovori #4507 : 07 April 2010, 21:38:50 »
Midva prideva v soboto in se bomo strigli. Še katera?

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #4508 : 08 April 2010, 22:23:34 »
jaz, jaz  ;D

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #4509 : 09 April 2010, 14:29:52 »
Ob kateri uri pridete tja??  ;D

iness

• *
« Odgovori #4510 : 09 April 2010, 23:19:49 »
Meni je rekla Tina, da naj prideva okoli 12H. Kdaj pa pridete ve?

Sterkica

• *
« Odgovori #4511 : 10 April 2010, 16:23:49 »
živjo, jaz se nova tukaj ... zanima pa me če kdo ve kje bi lahko kupila kužka yorkshire terier?

Sterkica

• *
« Odgovori #4512 : 10 April 2010, 18:53:52 »
heii, brala sem malo za nazaj in videla da se pogovarjate o neki razstavi ? ta razstava je bila danes, bo tudi jutri? če bo - kdaj?

Stassy

• *
    • Charm of Silk
« Odgovori #4513 : 10 April 2010, 19:13:36 »
Dobrodošla na forumu  :)
Razstava pa je naslednjo soboto in nedeljo.

Lp

Sterkica

• *
« Odgovori #4514 : 10 April 2010, 21:49:29 »
hvala.
LP

Sterkica

• *
« Odgovori #4515 : 10 April 2010, 21:50:22 »
Aja, pa še to ... kje pa bo? In kdaj?
Lp

Stassy

• *
    • Charm of Silk
« Odgovori #4516 : 11 April 2010, 18:51:02 »
Prireditev bo potekala na vadišču Kinološkega društva Maribor, Dajnkova 4, Maribor.
Program razstave:

7.00 - : Dovod psov

9.30—14.00: Ocenjevanje psov

14.30—17.00: Defile prvakov in podelitev nagrad

Lp

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #4517 : 11 April 2010, 20:03:50 »
Čau punce , sem obupana se grem malo požalit. Sem prišla na češko iskat enega mladička za peljat v SLO in popravit stan ki je napustila ena ženska in ga uničila, sem prišla s autom od mojga ! Za to sem ga dala k prijateljici v garažo takoj ko sem prispela in se uzela mojo staro Felicijo ki jo mam tle na razpolago sestra.
Včeraj sem še šla obiskat rastavi in sem kupla Dizzy neke olje za dlako in enoj drugoj ženi ki ma samičko malo jorka tudi lastike pa kartačo pa glavnik , pribolške in ovratico in podobno. Iz rastave sem laufala na hitro na veterino še cepit Dizzy in sem imela pasport njen s sabo in ker sem tud Dizzy kupla še za bolhe tekočino sem vse skup dala u eno vrečko !!!! Ko sem prispela domov hitro sem dala vrečko babici naj ga nese domov. Al ker si je uzela moje auto ker je šla še nekam je dala vrečko začasno v prtljažnik. Potem ga tam seveda pozabla čez noč.
Tako da sem zjutraj ugotovila da so auto oropali in vse pokradli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Sem jokala ko mona cel dopoldan ker sem ob 200eu in moram še  čakat  do jutri da grem nazaj na veterino in dobim novi pas in kopijo potrdila da sem cepila steklino. 
Malo da nimam službe, malo da so mi na češkem dolžni za firmo ki sem prodala lani še 20.000eu in nočejo plačat , malo da je žena namesto 5 let napustila stan po 6 mescih in ga še uničila in pokradla ugradno omaro pa me šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee oropajo !
Vem da ni tema za jorke al sem tolk obupana da sem se hotla malo vam ki me poznate požalit.
LP vsem in upam da se vidimo čim prej ko bo bolše vse skup  :-[ Na rastavo nemorem ker bomo odpirala že trgovino v kempu tako da .... drugič po sezoni.

Sterkica dobrodošla med nami !!!

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #4518 : 11 April 2010, 23:31:19 »
ojoj...grozno.... :-X

iness

• *
« Odgovori #4519 : 12 April 2010, 08:55:36 »
Čau punce , sem obupana se grem malo požalit. Sem prišla na češko iskat enega mladička za peljat v SLO in popravit stan ki je napustila ena ženska in ga uničila, sem prišla s autom od mojga ! Za to sem ga dala k prijateljici v garažo takoj ko sem prispela in se uzela mojo staro Felicijo ki jo mam tle na razpolago sestra.
Včeraj sem še šla obiskat rastavi in sem kupla Dizzy neke olje za dlako in enoj drugoj ženi ki ma samičko malo jorka tudi lastike pa kartačo pa glavnik , pribolške in ovratico in podobno. Iz rastave sem laufala na hitro na veterino še cepit Dizzy in sem imela pasport njen s sabo in ker sem tud Dizzy kupla še za bolhe tekočino sem vse skup dala u eno vrečko !!!! Ko sem prispela domov hitro sem dala vrečko babici naj ga nese domov. Al ker si je uzela moje auto ker je šla še nekam je dala vrečko začasno v prtljažnik. Potem ga tam seveda pozabla čez noč.
Tako da sem zjutraj ugotovila da so auto oropali in vse pokradli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Sem jokala ko mona cel dopoldan ker sem ob 200eu in moram še  čakat  do jutri da grem nazaj na veterino in dobim novi pas in kopijo potrdila da sem cepila steklino. 
Malo da nimam službe, malo da so mi na češkem dolžni za firmo ki sem prodala lani še 20.000eu in nočejo plačat , malo da je žena namesto 5 let napustila stan po 6 mescih in ga še uničila in pokradla ugradno omaro pa me šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee oropajo !
Vem da ni tema za jorke al sem tolk obupana da sem se hotla malo vam ki me poznate požalit.
LP vsem in upam da se vidimo čim prej ko bo bolše vse skup  :-[ Na rastavo nemorem ker bomo odpirala že trgovino v kempu tako da .... drugič po sezoni.

Oh Tina, tako mi je žal  :(. Pa saj boš videla, da se bo vse uredilo. Držim pesti, da v najkrajšem času.

Drži se!

Ines

medo

• *
« Odgovori #4520 : 12 April 2010, 14:33:19 »
Tinka,...grozno,ampak ti se boš hitro pobrala,saj si zelo iznajdljiva ;) ;)
Pa daj se čimprej kaj videt ;) ;) :)

Mojčika

• *
  • Tiffany
« Odgovori #4521 : 12 April 2010, 16:55:32 »
Uuujjjjjeeeeejjjjjj bogi Tinkapletinka, kar se vam je pripetilo....saj tisti, ki vas je okradel in tista ženska, ne bosta imela sreče, nekoč se jima bo še vse vrnilo in bosta drago plačala svoje grehe.

Mi smo pa bili včeraj v Domžalah na vzrejnem pregledu in na ocenjevanju telesne ocene... in Tiffany je dobila odlično oceno  :) ;D :D. Sodnik jo je pohvalil in dejal, da ima kvalitetno strukturo dlake in lepo glavico. :) :) :)  joooj vreme je bilo ogabno, sprva oblačno, malo pikal dež, kasneje sonček,veter pa skozi pihal.

Nekaj slikic za pokušino :P

Se vidimo v soboto na razstavi. LP vsem!!! :P

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #4522 : 12 April 2010, 18:06:04 »
OK POL JE ZMENJENO V SOBOTO SE DOBIMO NA RAZSTAVI OB 12H IN POTEM GREMO NA KAVICO..................

KDO PRIDE??????????

MEDO?PRIDEŠ?

LP

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #4523 : 12 April 2010, 19:18:59 »
mi pridemo :)

medo

• *
« Odgovori #4524 : 13 April 2010, 20:18:35 »
nič ne morem oblubit,ker delam :(,pa še Ana mi gre v Istanbul,pa ne vem ob kolkih krenejo ??? :'(

Če ne bo prišlo kaj vmes se pa oglasim,če drugače ne,na eni kavici,ker vas že dolgo nisem vidla in bi vas bila zelo vesela ;D :o ;)

Uživajte v prekrasnem ,deževnem vremenu >:( >:( :P :D

Aja .....Petra,pa ni se treba dret,saj te vsi beremo ;) ;) :D :o

Tinkapletinka

• *
    • tinkapletinka
« Odgovori #4525 : 13 April 2010, 20:57:54 »
Hvala vam punce  za razumevanje , sem morala nekam dat iz sebe vso to jezo  :-\

Men je žal da ne bom mogla prit ker bomo odpirali že trgovino tako da moram bit v službi nažalost. Tudi bi vas rada vse videla in moja Dizzy bi se vohala s vsakim  :)

A rabite mogoče katera hiško za auto ? Moram dve naročit pa če še kdo želi da pride cenejša poštnina mi napišite ZS
http://www.zverimarket.cz/prepravka-cat-it-design-cabrio-bilo-seda-1-ks/
al druga barva
http://www.zverimarket.cz/prepravka-cat-it-design-cabrio-ruzovo-bila-1-ks/

LP Tina in Dizzy

iness

• *
« Odgovori #4526 : 14 April 2010, 19:18:02 »
OK POL JE ZMENJENO V SOBOTO SE DOBIMO NA RAZSTAVI OB 12H IN POTEM GREMO NA KAVICO..................

KDO PRIDE??????????

MEDO?PRIDEŠ?

LP

Midva! Kje se dobimo?

petval

• *
  • LOU-LOU
« Odgovori #4527 : 14 April 2010, 20:07:58 »
Malo pred 12h pred vhodom v razstavišče......

Honey

• Gost
« Odgovori #4528 : 15 April 2010, 18:58:44 »
Tudi midvi najbrž pridema  :)....kaj psi grejo lahko noter (mislim na ograjen prostor - saj razstava bo zunaj pri KD, ne? ::) ??

Da jih spustijo noter poleg nas morajo biti cepljeni proti steklini? Mamo vse porihtano, sam tak me zanima, da vem poleg pol pasoš oz. cepilno knjižico vzeti  :D

Se že veselima, da vas vidima vse po dooolllllgem cajtu  :P

Lp ;)

iness

• *
« Odgovori #4529 : 17 April 2010, 08:53:04 »
Ja, Hanika potrebuje PL s sabo, drugače ne moreš not.

Se vidimo pred vhodom okoli 11.50?

Komaj čakam ;D!

Ines