Zdravo punce
Nekatere z tega forma že veste in prav je ta to povem tudi tukaj. Z lLordyem sem imela namen it na vzrejni preglet,ker ima zadnje nogice bolj krive in mu gre desna tačka bolj na notri sploh pa pri njegovem norenju ki je zelo živahen kuža, sem mislila da si je kaj poškodoval.
Šla sem v Ljubljano ortopedu slikali obe nogici,povdali so mi da gre za mehansko poškodbo počenega ligmenta in da je druga nogica polnoma zdrava,da ni sledi da bi šlo za dedno patello.
Ker mi ni dalo miru sem hotla še eno mnenje .
Pret parimi dnevi sem šla do Dr Matkota slikali so kompletno vse digitalno,povedali so mi da ima dedno luksacijo patello na obeh nogicah opracija je potrebna čimprej,ker se lahko samo še poslapša.
Poplnoma sem obupana,zaradi vzrejnega mi ni mar,skrbi me samo za mojega kužija,ki nam pomeni vse,
Nemorem verjet kako si je Alena dovolila kaj tazga,upam da po saj toliko poštena in prevzela stroške operacije.
Punce svetujem vam vsem ki imate yorkiye neglede na to ali mislite vzrejat ali ne peljite svoje kužke na preglet pogačic.
Po praznikih bom šla še do dr Zorkota na fakulteti če je tudi on mnenja da je treba operirat,ko pomislim na operacijo sploh pa tako teško ki čaka njega poglobitev žlepa pa krustanc predelat in to na obeh nogicah se mi srce trga.
Otkar smo izvedli za to dignozo še več nam pomeni.
Mogoče je bila božja volja ,da je prišel k meni ,ker bog ve da bom zanj naredila vse.
L.p