Jst pa najraje uporabljam krokodilčke za čopek, se zdi veliko lažje, hitreje in bolj praktično, glede na to da je čopek, še posebej pri mladiču, treba večkrat na dan popraviti. Čopek na elastiko delam samo še za posebne priložnosti

Že od malega sem pri Neli prakticirala te krokodilčke, ker mi elastika ravno zaradi tega razloga ni bila všeč, ker tudi če elastiko odstrižeš, se dlaka še vseeno okoli elastike sprime in jo je treba ali odstrišt ali pa pocukat stran. Pa še zelo zamudno se mi je zdelo 100x na dan čop popravljat pri 3 mesečnemu psu, ki nima dovolj dlake, da bi sploh čop stal. Tako, da tudi potem, ko je zrastla in imela več dlake, je bilo čop na elastiko veliko lažje speti in ni toliko komplicirala ker se ni bala, tudi če sem jo mal pocukala.
Kikita... jaz Neli oblečem v bundico na 4 noge, ki je podložena in nepremočljiva, sem jo pa oblačila tudi v palerinice, ampak ker rada skače po snegu in lužah, jo je kmalu premočilo in se je tresla, ker jo je zeblo. Ko ima oblečeno zimsko bundico jo ne premoči in se zato lahko dalj časa sprehajamo (dokler pol kitajke ne začne zebsti

). Jaz nikoli nisem prakticirala z copatki, ker mi je to brezveze. Bundice so mi fajn, da je ne premoči in da ni blatna dlaka, tačke pa obvezno sperem po vsakem sprehodu in do sedaj nismo imeli nobenih težav.