ARROW vidim da pipeš bedarije,še najbolj mi je pa smešna ta da je dečko bil prevaran.Če si malo pismen lahko o Eremitu prebereš vse na Miloševi spletni strani.Zdaj mi še pa samo reči,da ta prevarani dečko nima interneta in bo šala popolna.Arrow a si ti že kdaj paril kakšnega psa? Po moje nisi nikoli,saj če bi kdaj paril bi vedel kaj vse dobiš od lastnika plemenjaka ko je paritev opravljena.Ko sem jaz paril mojo samico z Eremitom,sem od Miloša dobil en kup papirjev in dokazil o Eremitovih uspehih,tako da mi ne govori o prevaranem dečku.Takšne bedarije ti lahko verjamejo samo ljudje kateri niso nikoli parili psa.Da sem se pa odločil za paritev samice z Eremitom,pa je bil razlog ta,da trenutno v Sloveniji ni boljšega plemenjaka kot je Eremit.Če bi imel titule ali ne bi se odločil vseeno za njega.Verjetno si že videl Eremita v ringu in tudi sam ugotovil da točno ve zakaj je tam.Še najbolj mi je pa všeč pri Eremitu ,ko v ringu pes vodi lastnika in ne lastnik psa.Zato ne razumem pisanje tega "prevaranega" dečka,kako lahko piše takšne neumnosti,če pa ima vse podatke dosegljive na internetu.Arrow jaz imam občutek,da si temu prevaranemu dečku,ti narekoval vsebino tega oglasa.Arrow kar se pa tiče Eremita,si lahko že ponosen,da se zraven njega slikaš,kaj šele z njim pariš.
L.p.Benjamin