Zagrebske razstave obiskujem ze leta zato lahko z zagotovostjo trdim, da so vsako leto slabse organizirane. Guzva, male pasme razporejene v velikem paviljonu, velike pasme v malem, balkonskega dela ze nekaj casa ne odpirajo. Kant za smeti nikjer, razstavljalci zato ne pobirajo smeti in kakcev za seboj, zmeda z dokumentacijo, manjkajo stevilke, ocenske liste, napacni vpisi psov pod napacne skupine, barve.... drugace pa, glede nato, da sem bila z zmagovalno skupino delezna tudi hendlanja zmagovalne lepotice v mladih super vzdusje, dobra druzba, veliko prijateljev okrog mene, ki jih ze lep cas nisem videla a se druzimo preko forumov. Kvaliteta dog je bila tokrat veliko visja kot na celjski razstavi, ceprav so splosni vtis zopet pokvarile crne dogice, ki pa jih je bilo na sreco ena malenkost in smo jih kar spregledali.
Doge so bile razdeljene na dva sodnika v razlicnih ringih a na sreco sta bila v isti hali dokaj skupaj in mi je uspelo pokukati tudi med rumencke.
Ce bi rekla, da so Valvazorji samo zmagovali bi se zlagala. Preprosto je treba napisati, da so razturali. Psi so se nastavljali in razkazovali, da sodnik ni vedel, ali so tako dobro natrenirani ali jim je show v genih

Slik imam toliko, da ne vem kam z njimi.Objavila bom samo mikroncek za luste

In zmagovalna ekipa, ki je pobrala vse, kar se je pobrati dalo. Verjetno bi pobrali se vec a smo morali zaradi Jackovega gledaliskega nastopa se pred BISom oddrveti proti domu:

Na koncu hvala vsem za dobro druzbo in cudovito preziveto soboto

Missa