Ojla!
Jaz imam pa nocoj za sabo eno slabo izkusnjo in to zdaj pisem, da boste bolj pozorni ob podobnih zadevah. Upam sicer, da se vam kaj takega ne bo zgodilo, ce pa ze, naj vam pa to pomaga.
Vceraj sem vsem psom dala tablete proti glistam. Ocitno jim niso odgovarjale in so se slabo pocutili pa so na veliko jedli travo in potem bruhali travo pomesano s slino. Kasneje, ko je bil cas vecerje so vsi bolj slabo jedli ( FAta in Prima cisto nic) , Jack pa je pojedel pol posode ( kuhanega mletega mesa in makaronov). Nato je kar naenkrat nehal jesti in letel na vrt mulit travo. Zacelo se je bruhanje, potem pa nic vec bruhanja samo se poskusal je, pa ni slo ( kot pri zasuku) Ga je pa tudi zelo zacelo napihovat, kot bi bil zasuk.
Takoj sem ga peljala k veterinarju in seveda diagnoza je bila- ZASUK ZELODCA. kO SMO NAJPREJ SONDIRALI, DA BI SPROSTILI PRITISK IN POTEM ODPRLI- VEN NI SLO NIC. Sledila je zelo dolga operacija ( od 22.00 do 01.30 ure) Potem mi je veterinar povedal, da sploh NI BIL ZASUK.....ampak se je fant tolk nazrl trave, ker mu je bilo slabo, da se je noter naredila ogromna kepa, ki je zaprla prehod in se je pes napihoval. V glavnem, bi pa brez operacije umrl.
Zelim vam samo povedat, da bodite mogoce se bolj pozorni, kadar dajete psom kakrsnekoli tablete. Te ocitno mojim psom niso odgovarjale in je prislo do velikih problemov.
Cao-Slavi