Evropska ki je ne bo nihce od nas nikoli pozabil !!!
NA pocivaliscu pred Brnom smo pocakali in hotli dat pse lulat. Doolie je skocil iz avta in se nam spulil iz rok..pa direkt na avtocesto. tEKEL JE MIMO NEKEGA TIPA, KI JE BIL SLUCAJNO TAM..... TA JE STOPIL NA POVODEC, PA NI NIC POMAGALO. NA SRECO JE TIP SKOCIL TAKOJ V SVOJ AVTO IN ZA NJIM. sPELA IN JAZ PA V NAS AVTO, PA TUT NA CESTO. Ker je tip neverjetno hitro in dobro reagiral, ga je ful hitro dohitel in je potem v bistvu vozil cel cas ob psu in ga ni pustil, da bi sel iz odstavnega na drug pas. Zena in otrok v avtu sta ga probala ujet za povodec, ki je mahal za njim , pa jim ni uspelo, ker se je vedno umaknil. Spela je prehitela njihov avto, potem smo pa malo zmanjasali hitrost, da nas je Doolie dohitel. Jaz sem se potem skozi stranska vrata nagnila ven in ga klicala toliko casa, da je enkrat slisal in videl, da sem jaz- potem je pa znamjsal hitrost in sem ga prijela za ovratnico. Po avtocesti je tekel 3 km !!!
Noge ima povite, ker si je zlomil dva zadnja krempla in zradiral del blazinic na zadnjih nogah.
Zdaj je vse ok...ampak takrat sem pa samo mislila, da bo ziher kaksna nesreca ...pa da ne govorim kaj vse bi se lahko zgodilo.
Doolie se je v copatih zelo dobro pocutil in babe so bile stalno v strahu pred njim- ce je katera prisla samo na meter - Hop, Micka....je bil brez problema samo na zadnjih nogah.
Cao-Slavi