Pozdravljeni,
evo me....,še ena oboževalka te prekrasne pasme,nemška doga.

Moram vam povedati,da že nekaj časa prebiram in pregledujem slikice,ki jih pridno kažete in vam povem,da so ti psi,vsaj zame,res edinstveni.Krepki,močni,elegantni,simpatični,skratka vse naj,naj...
No,v glavnem uspela sem se opogumiti in tudi jaz kakšno svojo misel vriniti med vas.najbolj me je sedaj pritegnilo zato,ker imam namen kupiti tega fenomenalnega psa vendar bi še vseeno rada slišala od vas,ki ste na tem področju že bolj izkušeni

.Zanima me,če mi predlagate,glede na to,da sem zasledila že kar nekaj vzrediteljev te pasme,kje naj psa kupim.Rada bi imela zdravega,lepega in če bi bil čim večji bi bilo super.
Imam tudi majhne otroke,zato me zanima vaše mnenje o tem ali je ta kuža primeren za v našo družino ali ni.Na eni strani sem slišala,da ni prob lema,če so otroci,da jih nemška doga vzljubi in ni panike.Po drugi strani sem pa pred kratkim slišala od enega veterinarja,da niti slučajno mi ne priporoča tega psa,da so napadalni,zelo hudi in da je že nekaj primerov videl,kako je takšen pes ugriznil v lice lastnega gospodarja in da so celo to zelo potepuški psi,da pozna enega gospoda,ki je imel dve dogi in sta mu baje čez ograjo skakla in ju ni bilo celo noč nazaj..

..skratka res ne vem komu naj verjamem.Zanima pa me še,če je razlika ali imaš enega samega psa in ali imaš dva, tri,če so tisti potem bolj pridni?
Za odgovore vam bom ZELO hvaležna in ne mi zamerit,da sem vam tak zatežila!
Lp,
Bojči