Ojla!
Takole: jaz nisem bila zraven, ko se je noga zlomila- naj bi bila pa nesreca. Vam pa razlozim tako, kakor je bilo meni razlozeno.
Desa je imela takrat 4 mesece. Nogo so dali v mavec in psicka bi morala mirovat- kolikor jo pa poznam, pa verjetno to ni bilo lahko doseci. Seveda se je noga zacelila- ampak takrat naj bi ena kost malo pocakala v rasti, druga pa je rastla normalno naprej- zato je noga tako kriva. Avgusta je imela termin za operacijo, pa je niso odpeljali. Potem sem tolk tezila, da mi je bilo obljubljeno, da gre na operacijo cez en mesec....pa seveda ni sla. Ker je bil ze november in se mi nihce ni oglasal na telefon in sms-e , sem bila prepricana, da psica ni porihtana in da je treba nekaj narest. Da ne govorim, da smo celo na policiji sprasevali za nov naslov lastnice...itd., itd...... ampak nima veze.
Naj povem samo se nekaj- veste, da se skoraj nikol ne strinjam z Ines, ampak na mojo veliko zalost je imela prav ( to mi je enkart napisala na privat in se ji opravicujem, ker sem jo takrat tako nadrla) ......dokler je bila Desiree potencialni razstavni primerek je bila vse krasno...zdaj, ko je pohabljena, je pa pristala zaprta nekje v spodnjih prostorih pod hiso..... Ocitano mi je pa bilo, da je blesava, da bo ubila otroka, da napada Apacha, da samo grize, da vse unici, ...... v glavnem , da ni normalen pes.
Ne vem- a je to mogoce drug pes, ampak ....Ko je zdaj pri nas- spi v dnevni ali v racunalniski sobi na kavcu...igra se normanlo s psi, otroci in odraslimi...res pa je , da jo psiha vcasih mal zjebe..... npr. jaz nisem mogla ocistit snega zadaj pri psih, ker ko sem prijela lopato, je zacela tako begat okrog in kar ni vedla kam naj pobegne....boji se metle..... in ko mimo nje pelje avto zacne skakat v vse smeri....pa sploh nimam pojma, al jo je tolk strah, da bi kar nekaj pobegnila a kaj ji je....
Misko- na pogodbi pise...da je treba za pse poskrbet- sem pase vsa normalna oskrba in pa veterinarska- v nasprotnem primeru lahko jaz vzamem psa nazaj, brez vracila kupnine in brez, da bi ista oseba se kdaj od mene zahtevala drugega psa.
Upam, da vam nisem pokvarila praznikov

Cao-Slavi