Avtor Tema: Furminator  (Prebrano 173533 krat)

majakaja

• *
Furminator
« Odgovori #360 : 27 Avgust 2009, 14:04:32 »
Če rabi kdo furminator mi lahko napiše imam še 3 velike cena za enega 40eur plus poštnina.Zadeva je res odlična izčese 90% odmrle dlake.
LP, MajaKaja

Ribica*

• *
  • Spol: Ženski
Furminator
« Odgovori #361 : 29 Avgust 2009, 23:29:43 »
A tale Furminator kaj puli dlako? Ker mi je ena prijateljica rekla, da je podobno kot trimer. Pulila ji pa dlake res ne bi. Zdaj jo cesem z gumijasto krtaco (rokavica se ne obnese, je prevelika za mojo roko, hehe), samo dlak imamo po celem stanovanju toliko, da bi pes moral biti ze kot kitajski goli pes, ne pa beagle  ???

Friese

• *
    • Papillio Rex
Furminator
« Odgovori #362 : 29 Avgust 2009, 23:56:57 »
Mene pa zanima, če kdo ve kako bi se furminator obnesel na papillonu, ki naj ne bi imel poddlake, vendar pa pušča dlako. Kako furminator sploh deluje oz. v čem je "skrivnost" da furminator pobere toliko dlake?

čara

• *
  • Obožujem pse!
Furminator
« Odgovori #363 : 02 September 2009, 21:49:37 »
Furminator predvsem pobere poddlako. Njdi nekog da ti posodi. Sicer gumjaste krtače (jaz imam zoom groom) poberejo krovno dlako, ne vem kako bi bilo pri tako dolgi dlaki.

Furminator ne puli dlake, jo pa lahko poreže, če se pregrobo krtači. No, jaz sem nežna, pa je nad repom vseeno malo porezalo dlako, se ne sekiram, ker je psica mix in se ne razstavlja :)

*sara*

• *
    • Golden handling
Furminator
« Odgovori #364 : 03 September 2009, 09:46:04 »
Prodam originalen nov furminator (proban rabit 1x) info na zs ali [email protected]

Remi

• *
  • Rembrandt "of Sedna"- Remi
Furminator
« Odgovori #365 : 03 September 2009, 15:42:43 »
Prodam originalen nov furminator (proban rabit 1x) info na zs ali [email protected]
kok pa pride ta furminstor?

ABBY LABRADOR

• *
Furminator
« Odgovori #366 : 13 December 2009, 20:35:39 »
Furminator large za samo 19€ :o :o :o :o :o

trgovina: http://staramama.com/izdelek_FURminator (http://staramama.com/izdelek_FURminator)
svojega sem že naročila

ŠVRK

• *
Furminator
« Odgovori #367 : 14 December 2009, 09:10:48 »
Pozdravljeni,

mi imamo doma Furminator za našaga pobalina in smo z njim več kot zadovolni. Res je odličen in še pobalin je navdušen ko se ga čese. Mi smo izredno zadovoljni z njim.

In tale cena 19€ je več kot ugodna.

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Furminator
« Odgovori #368 : 14 December 2009, 16:25:35 »
evo vprašanje.... razlika med furmasterjem in furminatorjem?

hvala,
lp

TikTak

• *
Furminator
« Odgovori #369 : 14 December 2009, 16:39:49 »
19 evrov ??? :o :o :o
samo? Mislim, da smo mi za srednjega dali tam okoli 30!
Zdaj, ko spet zelo dlako pušča bo treba malo furminirat ;D
Drugače se pri meni ful obnese ;)

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #370 : 14 December 2009, 16:43:35 »
Tega za 19 eur ba bo treba verjetno naročiti.Smo ga že enkrat mislilargeli ampak rabimo large in bi blo 50 eur malo preveč.Samo neki a je to kak akcija al je to redna cena?
Pa še to .Aje lare zadost velika za bernardinca?

TikTak

• *
Furminator
« Odgovori #371 : 14 December 2009, 16:57:06 »
Kakor sem jaz razumela je large zares zelo velika, če ne drugo pač malo večkrat potegneš..

ABBY LABRADOR

• *
Furminator
« Odgovori #372 : 14 December 2009, 18:20:08 »
Large bo zanj verjetno kar vredu...samo ga boš pač malo dlje česala.
Ne ni akcija ampak je redna cena ;)

Irenchy po moje je to tako nekako kot z wubbami. Original dela wubba wubba "fejk"(če se tako izrazim) pa kong. Po moje ni neke bistvene razlike. Pa kolikor je iz slik razvidno se mi zdi, da ima furminator malo več teh zobcev.

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #373 : 14 December 2009, 19:59:21 »
Saj tudi z small bi šlo,samo bi res malo preveč časa trajalo.Jaz za eno tako ''čistko'' bernardinca (Rona) porabim kake 2 urci (v dveh),tako da ni panike :P

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
Furminator
« Odgovori #374 : 15 December 2009, 13:45:08 »
Jaz mam za bernardinca medium original furminator je in zadosti, oz ravno prav. Je pa ogromna bernardinka (tam okoli 65 kg +) z ogromno dlake. Ko pušča dlako je 2 uri česanja, furminiranja enako nič :) Jo je treba kar cel teden vsak dan po par ur, da je potem nekako ok. KO pa ne odmetava dlake pa so itak najboljše grabljice, ker furminator je samo za izčesavanje podlanke.

andariell

• *
  • Spol: Moški
    • Spletni pasji nakupovalnik
Furminator
« Odgovori #375 : 15 December 2009, 16:49:06 »
evo vprašanje.... razlika med furmasterjem in furminatorjem?

hvala,
lp

http://www.hov-hov.si/index.php/Spletni-pasji-nakupovalnik/galvniki-za-poddlako.html

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #376 : 15 December 2009, 19:42:10 »
botticelli hvala za odgovor.Bom še vprašala brata,ampa verjetno bomo naročili ;)

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #377 : 24 December 2009, 22:00:19 »
Včeraj smo naročili furminator large za 19 eu :o :Pr.Najprej sem bila prepričana da cena ni prava,da je nimajo nazalogi...ampak sem se motila.Krtačo smo naročili in že danes so jo poslali ''na pot''.Sicer je nismo še naročili in verjetno jo bomo zaradi praznikov dobilim malo bolj pozno,ampak glavno je da smo jo naročili.

n+n

• *
    • PISAN.si
Furminator
« Odgovori #378 : 24 December 2009, 22:11:33 »
Meni tukaj sploh ni jasno kaj si želela povedati... a ste naročili furminator ali ne?  ::)

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #379 : 24 December 2009, 22:25:09 »
n + n kaj ti ne to že prav poved pove ::) (nočem biti nič sitna).
Drugači pa ti bom povedala še enkrat.Ja,krtačo smo naročili.Komaj čakam da krtača ''prispe'' domov in da počesem pesjanarčka :P

n+n

• *
    • PISAN.si
Furminator
« Odgovori #380 : 24 December 2009, 22:30:22 »
Ron**Kala eno vprašanje... a ti dejansko kdaj za sabo prebereš kakšno stvar, ki jo napišeš?
Berem tvoje poste po forumu in se večkrat sprašujem, kaj si sploh želela povedati...

v zgornjem postu si najprej napisala da ste naročili, potem da sicer še niste in na koncu da glavno da ste naročili... in kako naj potem človek ve, a ste al niste?  ::)

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #381 : 24 December 2009, 22:46:48 »
n+n ''brez skrbi'' vsako pošto ki jo napišem,jo nato tudi preberem.
V predzadnji pošti se mi ne zdi nič narobe napisano.Tako nekako bi bilo to mišljeno.
Krtačo smo naročili.Najprej sem mislila (ko sem gledala to internetno stran) da cena ni pravilno napisan,da krtače sploh ne prodajajo...ampak ni bilo tako kot sem si mislila.Krtačo so imeli in nam jo že naslednji dan (ker smo krtačo naročili ob 20.00) poslali po pošti.Verjetno bomo krtačo zaradi praznikov dobil malo bolj pozno,ampak enkrat bo pa le prišla.
Ali zdaj razumeš kaj sem hotel reči?

irzi

• *
Furminator
« Odgovori #382 : 28 December 2009, 23:56:39 »
n + n kaj ti ne to že prav poved pove

Tole žal ni stavek, ki bi kaj sporočal, ampak skupek besed, nametan na kup.
Tako kot večina tvojih postov.

irzi

• *
Furminator
« Odgovori #383 : 28 December 2009, 23:59:29 »
Včeraj smo naročili furminator large za 19 eu :o :Pr.Najprej sem bila prepričana da cena ni prava,da je nimajo nazalogi...ampak sem se motila.Krtačo smo naročili in že danes so jo poslali ''na pot''.Sicer je nismo še naročili in verjetno jo bomo zaradi praznikov dobilim malo bolj pozno,ampak glavno je da smo jo naročili.

Tudi tole ni niti malo jasno.

Piši bolj počasi in premišljeno, tvori stavke, take z veliko začetnico in piko na koncu.
Sicer boš napisala manj postov, bodo pa vsaj čitljivi in razumljivi, pa še pisanje boš trenirala, da ne boš imela slabih ocen v šoli.

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #384 : 29 December 2009, 18:49:15 »
Danes smo dobili furminator in sem ga že prizkusila.Imam labradorko in sem njo prvo počesala in rezultati odlično.Ponavadi nism pričakovala toliko dlake od nje ampak danes res wow :o.Ogromno dlake je šlo z nje.
TISTI KI IMA PSA PORA PROBATI FURMINATOR.Ne da delam kako reklamo ampak zame je res odličen.Mi čisto nič ni žal tistih 19 eur.Zdraven furminatorja smo dobili še tiste Ped Egg zastonj :D :D
Tako da res več kot odličen je.

Bernski Planšar Bart

• *
Furminator
« Odgovori #385 : 04 Januar 2010, 19:50:26 »
Ron**Kala  Nočem težiti, ampak v tem postu:

Citat: Ron**Kala na 24 December 2009, 22:00:19
Včeraj smo naročili furminator large za 19 eu Shocked :Pr.Najprej sem bila prepričana da cena ni prava,da je nimajo nazalogi...ampak sem se motila.Krtačo smo naročili in že danes so jo poslali ''na pot''.Sicer je nismo še naročili in verjetno jo bomo zaradi praznikov dobilim malo bolj pozno,ampak glavno je da smo jo naročili.

res ne moreš vedeti kaj želiš z njim povedati. V prvem stavku poveš, da ste ga naročili (tukaj je vse še normalno) , v tretjem, še enkrat, da ste ga naročili in da so vam ga že poslali ''na pot'' (tudi tukaj je še vse ok). V četrtem stavku  , pa nastane popolna zmeda: najprej napišeš, da ga še niste naročili ( ??? v 1. stavku si napisala da ste ga naročili  ???), potem, pa si na koncu stavka napisala, da je glavno da ste ga naročili ( ??? prej si napisala, da je ga še niste  ???).

Svetujem ti, da upoštevaš nasvete, ki ti jih je dala irzi. Ron**Kala, poznam te in vem, da znaš pisati, vendar bi bilo boljše, da pišeš bolj premišljeno, da te bo lahko sploh kdo razumel.  ;)

Ron**Kala

• *
Furminator
« Odgovori #386 : 04 Januar 2010, 20:17:30 »
Oprostite vsem skupaj.Sploh nismem vedela kaj sem napisla.
Hotela sem napisat
sicer smo jo že naročili,ampak jo bomo verjetno zaradi praznikov dobili v zamudi.
Bom malo bolj pazljivo pisala.

Mai*The*Little

• *
    • Little Mai
Furminator
« Odgovori #387 : 05 Januar 2010, 21:07:35 »
jaz strmim že pet minut v ekran kera sprememba v ceni  an! ga bom kr naročila, četud ga nekj časa še ne bomo uporablal...

kje pa kupujete dodatne klnce al kako je že s tem? mislm ko se obrabi?
lp

sasha

• *
    • Psarna Funkyland`s
Furminator
« Odgovori #388 : 05 Januar 2010, 21:17:20 »
original furminator ima dozivljensko garancijo na klince..

teycha

• *
  • Dalton
Furminator
« Odgovori #389 : 05 Januar 2010, 23:14:11 »
dozivljensko
Ali ni tako: če uporabljaš na enem psu od začetka do konca? :-[ Torej cca 15 let.

Doživljensko garancijo mislim, da nima ravno veliko stvari  ::)